Povezane vesti
„Pitali su me da statiram za 10 dinara“: Isidora Minić je odbila jednu ulogu, a sada se kaje zbog te odluke
Nova 10.08.2023
Glumica Isidora Minić proslavila se ulogom u filmu Zdravka Šotre "Lajanje na zvezde" 1998. godine. Majka Isidore Minić je čuvena glumica Neda Spasojević, koja nas je davno napustila. Isidora je često vodila ćerku na snimanja, a mlada glumica je… »
"Pitali su me da statiram za deset dinara, nije mi padalo na pamet": Glumica o ulozi koju je odbila i zbog toga se kaje
Blic 10.08.2023
Glumici Isidora Minić proslavila se ulogom koju je dobila u filmu Zdravka Šotre "Lajanje na zvezde" 1998. godine, a njena majka, čuvena glumica Neda Spasojević, koja nas je davno napustila je ćerku često vodila na snimanja. Isidora se u svojoj… »
Vesti dana »
“SKC je naš”: Zgrada dodeljena studentima nakon demonstracija 1968, akademci bi 2025. da mu “udahnu novi život”
NIN pre 5 satijoš 43 povezane
Treća etapa protestne šetnje do Kragujevca: Studenti iz Niša stigli do Jagodine, a studenti iz Novog Pazara, Čačka, Kraljeva i Užica, stigli u Knić
Kurir pre 7 minutajoš 46 povezanih
Više tužilaštvo u Novom Sadu: Suđenje za pad nadstrešnice treba da bude javno
Danas pre 10 satijoš 15 povezanih
Saslušani Grčić i ostali osumnjičeni: Pojedini priznali krivicu, Tužilaštvo traži pritvor za bivšeg direktora EPS-a
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane
Zadržavanje za teretnjake na Sremskoj Rači 4 sata: Na putničkim terminalima nema gužvi
Telegraf pre 3 satajoš 27 povezanih