Povezane vesti
"Primljena si preko veze": Ispovest srpske glumice - Nudili su mi da statiram za 10 dinara, nije mi padalo na pamet!
Mondo 10.08.2023
Isidora Minić se prisetila prvog kontakta sa glumom, kada ju je majka glumica, bez koje je ostala još kao dete, vodila na snimanja. Isidora Minić se prisetila prvog kontakta sa glumom, kada ju je majka glumica, bez koje je ostala još kao dete, vodila… »
"Pitali su me da statiram, da mi plate deset dinara. Nije mi padalo na pamet!" Glumica o roli koju je odbila, a danas se kaje
Kurir 10.08.2023
Glumici Isidori Mihić popularnost je doneo čuveni film Zdravka Šotre "Lajanje na zvezde". Iako je i pre te 1998. godine imala brojne uloge u karijeri, ova je ipak učinila da šira javnost obrati pažnju na nju. Kasnije su se ređala brojna ostvarenja… »
Vesti dana »
Najnovija detaljna prognoza RHMZ za narednih 10 dana: Očekuje nas snažan obrt - temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a evo gde će biti i snega
Kurir pre 3 satajoš 43 povezane
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Uživo: Asvel - Crvena zvezda 18:18 prva četvrtina, ravnopravna bitka (video)
Sportski žurnal pre 3 minutajoš 24 povezane
Prve slike nesreće kod Vršca u kojoj je poginulo dete (2)! U čeonom sudaru automobila i kamiona nastradao i vozač (foto)
Kurir pre 3 minutajoš 21 povezana