Povezane vesti

Svi su počeli da plaču kada su dečaka (11) izvukli iz mora! 2 scenarija tragedije u Grčkoj: Sinu poznatog glumca nije bilo…

Svi su počeli da plaču kada su dečaka (11) izvukli iz mora! 2 scenarija tragedije u Grčkoj: Sinu poznatog glumca nije bilo…

Kurir 11.08.2023
Neopisiva tragedija pogodila je porodicu grčkog glumca Odiseja Stamoulisa čiji sin (11) je u četvrtak uveče izvučen mrtav iz mora na plaži Plaka u Fornoi Korseonu, u Grčkoj. Niko ne može da veruje da je dete koje je otišlo na bezbrižan odmor na… »
Sin (11) glumca pronađen mrtav na bovi 50 metara od kopna: Trebalo da ide s rođakom na kupanje! Novi detalji tragedije u…

Sin (11) glumca pronađen mrtav na bovi 50 metara od kopna: Trebalo da ide s rođakom na kupanje! Novi detalji tragedije u…

Kurir 11.08.2023
Zajednica Furne, Ikarija u Grčkoj, šokirana je smrću 11-godišnjeg dečaka Hristosa, inače sina glumca Odiseja Stamulisa. Dete je, prema rečima gradonačelnika ostrva Dimitrisa Кaridisa, pronađeno mrtvo na bovi 50 metara od kopna, dok još nije… »
"Dotrčao sam, dečak nije imao puls": Oglasio se doktor koji je pokušao da spasi sina poznatog glumca u Grčkoj

"Dotrčao sam, dečak nije imao puls": Oglasio se doktor koji je pokušao da spasi sina poznatog glumca u Grčkoj

Kurir 11.08.2023
"Pozvali su me da dođem do plaže, kada sam stigao video sam da je dete mrtvo. Dečak nije imao puls. Odmah smo ga prebacili na moju kliniku, ali i pored svega što smo uradili, nije bilo spasa". Ovo su reči lekara koji je juče pokušao da oživi malog… »
Cela plaža plakala kada je izvučeno telo dečaka (11) u Grčkoj: Otkriveno šta je prethodilo tragediji

Cela plaža plakala kada je izvučeno telo dečaka (11) u Grčkoj: Otkriveno šta je prethodilo tragediji

Telegraf 11.08.2023
Obdukcija će rasvetliti tačan uzrok smrti maloletnika. Zajednica Fourna, Ikarija, šokirana je smrću 11-godišnjeg Hristosa sina glumca Odiseja Stamulisa. Niko ne može da veruje da je det,e koje je otišlo na bezbrižan odmor na rodno ostrvo svoje… »
"Dotrčao sam, nije imao puls": Potresne reči doktora koji je pokušao u Grčkoj da spasi sina poznatog glumca

"Dotrčao sam, nije imao puls": Potresne reči doktora koji je pokušao u Grčkoj da spasi sina poznatog glumca

Telegraf 11.08.2023
Doktor kaže da je dečaka odmah prebacio u ambulantu, ali da mališanu nije bilo spasa. "Pozvali su me da dođem do plaže, kada sam stigao video sam da je dete mrtvo. Dečak nije imao puls. Odmah smo ga prebacili na moju kliniku, ali i pored svega što… »
"Zovite doktora": Dramatični trenuci kada je sin (11) poznatog glumca pronađen mrtav: Cela plaža plakala kad su dečaka…

"Zovite doktora": Dramatični trenuci kada je sin (11) poznatog glumca pronađen mrtav: Cela plaža plakala kad su dečaka…

Blic 11.08.2023
Zajednica Forna Ikarija šokirana je smrću 11-godišnjeg Hristosa, sina poznatog grčkog glumca Odiseja Stamulisa. Niko ne može da veruje da je dete koje je otišlo na bezbrižan odmor na rodno ostrvo svoje majke umrlo od utapanja. Dečak je otišao na… »
Niko ne može da veruje da se sin poznatog glumca utopio! Dva scenarija tragedije - Zbog ovoga nije izašao na površinu

Niko ne može da veruje da se sin poznatog glumca utopio! Dva scenarija tragedije - Zbog ovoga nije izašao na površinu

Mondo 11.08.2023
Dečak se verovatno zapleo u mreže i nije uspeo da izađe na površinu mora. Dečak se verovatno zapleo u mreže i nije uspeo da izađe na površinu mora. Neopisiva tragedija pogodila je porodicu grčkog glumca Odiseja Stamoulisa čiji sin (11) je u… »

Vesti dana »