Povezane vesti
Vučević: Ne kasnimo sa formiranjem pokreta za državu, nema uslovljavanja koji izbori mogu, a koji ne
Radio sto plus 11.08.2023
“Kad bude to urađeno, a ja mislim da će biti početkom jeseni, ako se ne desi nešto loše, ne daj Bože, videćete kako ćemo to formirati. To će biti tek početak razvoja cele te inicijative. To je pred nama, ja sa zadovoljstvom čekam da vidimo… »
Vučević: Ne kasnimo sa novim pokretom za državu, videćete kako ćemo ga formirati
Radio 021 11.08.2023
Predsednik SNS Miloš Vučević kaže da je bila ideja da se pokret za državu formira "za Vidovdan, ali dešavalo se i danas se dešava mnogo problema oko Kosova i Metohije, kao i mnogo drugih aktivnosti". On kaže da "nema tu zakašnjenja". "Kad bude to… »
Vučević: Ne kasnimo sa formiranjem pokreta za državu, nema uslovljavanja koji izbori mogu, a koji ne
Beta 11.08.2023
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da je bila ideja da se pokret za državu formira "za Vidovdan, ali dešavalo se i danas se dešava mnogo problema oko Kosova i Metohije, kao i mnogo drugih aktivnosti"… »
Vučević: Ne kasnimo sa formiranjem Pokreta za državu
Novi magazin 11.08.2023
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da je bila ideja da se Pokret za državu formira "za Vidovdan, ali dešavalo se i danas se dešava mnogo problema oko Kosova i Metohije, kao i mnogo drugih aktivnosti"… »
Miloš Vučević: Ne kasnimo sa formiranjem pokreta za državu, nema uslovljavanja koji izbori mogu, a koji ne
Danas 11.08.2023
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da je bila ideja da se pokret za državu formira „za Vidovdan, ali dešavalo se i danas se dešava mnogo problema oko Kosova i Metohije, kao i mnogo drugih aktivnosti“… »
Vesti dana »
"Nisu ispunjeni zahtevi": Oglasili se studenti FDU: Vučićevo obraćanje je napad na sve koji su danima izražavali nezadovoljstvo
Blic pre 3 satajoš 7 povezanih
Rasprava Čovića i Vujoševića o politici: „To ti je prljava voda u koju si ti uleteo da nekom pomogneš“
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih