Povezane vesti

Urnišu me, a ja iz emisije saznala da su zajedno! Zorici Marković prete zbog Ane i Bulića - Sve to rade bivši učesnici!

Urnišu me, a ja iz emisije saznala da su zajedno! Zorici Marković prete zbog Ane i Bulića - Sve to rade bivši učesnici!

Mondo 11.08.2023
Zorica Marković je odlučila da progovori o posledicama koje snosi zbog druženja s Anom Ćurčić. Zorica Marković je odlučila da progovori o posledicama koje snosi zbog druženja s Anom Ćurčić. Pevačica Zorica Marković bila je najbliža… »
Zorici Marković prete zbog Ace Bulića i Ane: Pevačica otkrila kroz kakav pakao prolazi: "urnišu me"

Zorici Marković prete zbog Ace Bulića i Ane: Pevačica otkrila kroz kakav pakao prolazi: "urnišu me"

Blic 11.08.2023
Aca Bulić i Ana Ćurčić uplovili su u vezu kada je ona izašla iz rijalitija, a sada se oglasila Zorica Marković, kako kaže, njoj stižu pretnje zbog Bulića i Ane. - Snimam neke pesme, radim ima, imam neke tezgice. U "Zadrugu" neću ulaziti, osećam… »
"Prete mi zbog Ane i Bulića": Zorica Marković u velikom problemu, donela konačnu odluku pred početak Zadruge 7 Elite

"Prete mi zbog Ane i Bulića": Zorica Marković u velikom problemu, donela konačnu odluku pred početak Zadruge 7 Elite

Kurir 11.08.2023
Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković još snosi posledice druženja sa Anom Ćurčić, pa svakodnevno dobija uvrede i prenje. Pevačica je rešila da se posveti sebi i karijeri, jer se od poslednje sezone rijalitija "Zadruga" još nije… »

Vesti dana »