Povezane vesti
Melanija Tramp se oglasila povodom poplava u njenoj rodnoj Sloveniji
Telegraf 11.08.2023
"Moje srce je uz izdržljive ljude koji su bili izloženi požarima na Havajima i poplavama u prelepoj Sloveniji", napisala je ona na Tviteru. Supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa Melanija napisala je da je njeno srce uz "izdržljive… »
Melanija Tramp: Moje srce je uz izdržljive ljude prelepe Slovenije
Dnevnik 11.08.2023
LjUBLjANA: Supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa Melanija napisala je da je njeno srce uz "izdržljive ljude" u Sloveniji, koju su prethodnih dana zadesile najveće poplave u istoriji. Ona je na društvenoj mreži Iks napisala da je… »
"Moje srce je uz izdržljive ljude" Melanija Tramp poslala poruku građanima Slovenije nakon poplava
Večernje novosti 11.08.2023
SUPRUGA bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa Melanija napisala je da je njeno srce uz "izdržljive ljude" u Sloveniji, koju su prethodnih dana zadesile najveće poplave u istoriji. AP foto Ona je na društvenoj mreži Iks (Tviter) napisala da je… »
Vesti dana »
(BLOG) Završena blokada u Novom Sadu: Učesnici poručili „krvave su vam ruke“, „ubice“
N1 Info pre 25 minutajoš 36 povezanih
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 5 satijoš 15 povezanih
Stari Savski most - policija pokušala da izgura građane sa mosta, Tepić i Popović probile kordon (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 23 povezane
Borel u Bejrutu pozvao na hitan prekid vatre Izraela i Hezbolaha
Novi magazin pre 29 minutajoš 32 povezane
Upravnik zatvora: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
RTS pre 25 minutajoš 22 povezane