Povezane vesti
„Ko me je ikad prijavio policiji...“ Dok ga policija traži, Sulejmanović uživo preti na Instagramu
Dnevnik 11.08.2023
SARAJEVO: Nermin Sulejmanović, koji je označen kao brutalni ubica supruge i još najmanje dve osobe ranije danas u Gradačcu i za kojim traga policija i dalje preti putem drušvenih mreža. "Ko god me ikad prijavio policiji, nije dobro prošao. Možda… »
Bodibilder ubica se uključio uživo na instagram! Priznao da je ubio ženu, pa oca i sina - "Našli mi se na putu" (video)
Mondo 11.08.2023
On je priznao da je tokom bekstva ubio još dve osobe, oca i sina, jer su mu se našli na putu. On je priznao da je tokom bekstva ubio još dve osobe, oca i sina, jer su mu se našli na putu. Bodibilder Nermin Sulejmanović koji je osumnjičen da je ubio… »
"Ovo nisu moja prva ubistva, ali to je kad neće da me shvate ozbiljno"! Šta je tačno bodibilder pričao u lajvu - jezivo
Mondo 11.08.2023
Pogledajte šta je sve Nermin Sulejmanović, bodibilder iz Gradačca, izgovarao na lajvu tokom ubistva. Pogledajte šta je sve Nermin Sulejmanović, bodibilder iz Gradačca, izgovarao na lajvu tokom ubistva. Manijak iz Gradačca ponovo se javio na… »
"Ubio sam oca i sina, beba je živa" Trostruki ubica iz Gradačca se javio uživo, dok policija traga za njim, ceo grad…
Večernje novosti 11.08.2023
NERMIN Sulejmanović, ubica iz Gradačca, uživo se javio na Instagramu nakon stravičnih ubistava koja je počinio danas. Foto: Printskrin/Instagram/IRON_BB24 - Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletili Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se… »
Stravične pretnje ubice iz gradačca: "Da napunim oružje, pa idem dalje "
Večernje novosti 11.08.2023
NERMIN Sulejmanović, koji je uživo preko Instagrama prenosio ubistvo svoje supruge, rekao je da je ubio još ljudi, ali i najavio je nove zločine. Foto: Printskrin/Instagram/IRON_BB24 - Da napunim oružje, pa idem dalje - rekao je on. Takođe, u lajvu… »
Šta je tačno monstrum iz Gradačca rekao u lajvu na Instagramu: Njegove izjave su horor
Telegraf 11.08.2023
"Ma ne krijem se, čekam samo da napunim oružje i idem dalje, imam još ljudi za ubiti" Manijak iz Gradačca ponovo se javio na Instagramu putem lajv prenosa i hladnokrvno obavestio sve dokle je stigao i koji su mu dalji planovi. Nermin Sulejmanović… »
Vesti dana »
Blokada Akademije umetnosti u Novom Sadu počela, nejasno ko i šta blokira
Beta pre 24 minutajoš 18 povezanih
Danas oblačno i hladnije vreme, ponegde sa kišom i susnežicom
Novi magazin pre 2 satajoš 17 povezanih