Povezane vesti
„Ko me je ikad prijavio policiji...“ Dok ga policija traži, Sulejmanović uživo preti na Instagramu
Dnevnik 11.08.2023
SARAJEVO: Nermin Sulejmanović, koji je označen kao brutalni ubica supruge i još najmanje dve osobe ranije danas u Gradačcu i za kojim traga policija i dalje preti putem drušvenih mreža. "Ko god me ikad prijavio policiji, nije dobro prošao. Možda nekog i… »
Bodibilder ubica se uključio uživo na instagram! Priznao da je ubio ženu, pa oca i sina - "Našli mi se na putu" (video)
Mondo 11.08.2023
On je priznao da je tokom bekstva ubio još dve osobe, oca i sina, jer su mu se našli na putu. On je priznao da je tokom bekstva ubio još dve osobe, oca i sina, jer su mu se našli na putu. Bodibilder Nermin Sulejmanović koji je osumnjičen da je ubio… »
"Ovo nisu moja prva ubistva, ali to je kad neće da me shvate ozbiljno"! Šta je tačno bodibilder pričao u lajvu - jezivo
Mondo 11.08.2023
Pogledajte šta je sve Nermin Sulejmanović, bodibilder iz Gradačca, izgovarao na lajvu tokom ubistva. Pogledajte šta je sve Nermin Sulejmanović, bodibilder iz Gradačca, izgovarao na lajvu tokom ubistva. Manijak iz Gradačca ponovo se javio na Instagramu… »
Šta je tačno monstrum iz Gradačca rekao u lajvu na Instagramu: Njegove izjave su horor
Telegraf 11.08.2023
"Ma ne krijem se, čekam samo da napunim oružje i idem dalje, imam još ljudi za ubiti" Manijak iz Gradačca ponovo se javio na Instagramu putem lajv prenosa i hladnokrvno obavestio sve dokle je stigao i koji su mu dalji planovi. Nermin Sulejmanović ubio je… »
Vesti dana »
Hladni front donosi kišu i pad temperature u Srbiji: Evo kakvo vreme očekuje Niš i druge gradove
Glas juga pre 17 minutajoš 20 povezanih
Tramp: Zelenski je mogao mnogo puta da okonča rat, odlučio je da to ne uradi
RTS pre 7 minutajoš 19 povezanih
Slovenci danas izlaze na četiri referenduma! Otvoreno više od 3.000 biračkih mesta, odlučuje se o važnim pitanjima
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih
RIK odbio prigovor Studentske liste na odluku o biračkim mestima u inostranstvu
Morava info pre 2 satajoš 8 povezanih