Повезане вести

„Ко ме је икад пријавио полицији...“ Док га полиција тражи, Сулејмановић уживо прети на Инстаграму

„Ко ме је икад пријавио полицији...“ Док га полиција тражи, Сулејмановић уживо прети на Инстаграму

Дневник 11.08.2023
САРАЈЕВО: Нермин Сулејмановић, који је означен као брутални убица супруге и још најмање две особе раније данас у Градачцу и за којим трага полиција и даље прети путем друшвених мрежа. "Ко год ме икад пријавио полицији, није… »
Бодибилдер убица се укључио уживо на инстаграм! Признао да је убио жену, па оца и сина - "Нашли ми се на путу" (видео)

Бодибилдер убица се укључио уживо на инстаграм! Признао да је убио жену, па оца и сина - "Нашли ми се на путу" (видео)

Мондо 11.08.2023
Он је признао да је током бекства убио још две особе, оца и сина, јер су му се нашли на путу. Он је признао да је током бекства убио још две особе, оца и сина, јер су му се нашли на путу. Бодибилдер Нермин Сулејмановић који је… »
"Ово нису моја прва убиства, али то је кад неће да ме схвате озбиљно"! Шта је тачно бодибилдер причао у лајву - језиво

"Ово нису моја прва убиства, али то је кад неће да ме схвате озбиљно"! Шта је тачно бодибилдер причао у лајву - језиво

Мондо 11.08.2023
Погледајте шта је све Нермин Сулејмановић, бодибилдер из Градачца, изговарао на лајву током убиства. Погледајте шта је све Нермин Сулејмановић, бодибилдер из Градачца, изговарао на лајву током убиства. Манијак из Градачца поново… »
Стравичне претње убице из градачца: "Да напуним оружје, па идем даље "

Стравичне претње убице из градачца: "Да напуним оружје, па идем даље "

Вечерње новости 11.08.2023
НЕРМИН Сулејмановић, који је уживо преко Инстаграма преносио убиство своје супруге, рекао је да је убио још људи, али и најавио је нове злочине. Фото: Принтскрин/Инстаграм/ИРОН_ББ24 - Да напуним оружје, па идем даље - рекао је… »
"Убио сам оца и сина, беба је жива" Троструки убица из Градачца се јавио уживо, док полиција трага за њим, цео град блокиран…

"Убио сам оца и сина, беба је жива" Троструки убица из Градачца се јавио уживо, док полиција трага за њим, цео град блокиран…

Вечерње новости 11.08.2023
НЕРМИН Сулејмановић, убица из Градачца, уживо се јавио на Инстаграму након стравичних убистава која је починио данас. Фото: Принтскрин/Инстаграм/ИРОН_ББ24 - Убио сам оца и сина. Како су ми налетили Бог зна. Убио сам жену и два… »
Шта је тачно монструм из Градачца рекао у лајву на Инстаграму: Његове изјаве су хорор

Шта је тачно монструм из Градачца рекао у лајву на Инстаграму: Његове изјаве су хорор

Телеграф 11.08.2023
"Ма не кријем се, чекам само да напуним оружје и идем даље, имам још људи за убити" Манијак из Градачца поново се јавио на Инстаграму путем лајв преноса и хладнокрвно обавестио све докле је стигао и који су му даљи планови… »

Вести дана »