Povezane vesti
FOTO Veliki udarac za Mundobasket: Povukao se bivši MVP NBA lige i objasnio šta se desilo
Nova 11.08.2023
Iako se ovakva odluka očekivala, ipak su se mnogi nadali da neće biti tako. Janis Adetokumbo, najbolji igrač Grčke, odlučio je da propusti predstojeće Svetsko prvenstvo. „Svi znaju moju strast i ljubav prema nacionalnom timu koja se nije… »
Grčka bez Janisa na SP!
Sport klub 11.08.2023
Grčki košarkaš Janis Adetokumbo neće igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu za nacionalni tim, potvrdio je to na društvenim mrežama. „Svi znaju kolika je moja strast i ljubav prema reprezentaciji i to se nikada neće promeniti. Nakon što je… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 4 povezane

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 2 satajoš 2 povezane