Povezane vesti
Grci bez najboljeg košarkaša na Svetskom prvenstvu, Adetokumbo zvanično odustao
Politika 11.08.2023
ATINA – Najbolji grčki košarkaš Janis Adetokumbo definitivno je saopštio da neće igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu. Dvostruki MVP najjače košarkaške lige na svetu (NBA) oglasio se na društvenim mrežama. „Svi znaju kolika je moja… »
Grci znatno oslabljeni za SP, Janis rekao "ohi"
Sportski žurnal 11.08.2023
As Milvoki Baksa naveo je zdravstvene razloge i istakao žal što neće biti na raspolaganju Helenima. As Milvoki Baksa Janis Adetokunbo objavio je da neće igrati na predstojećem SP za Grčku iz zdravstvenih razloga. - Opšte je poznata moja strast i… »
Grke zadesila sudbina Srbije, bez najboljeg košarkaša na Svetskom prvenstvu
Vesti online 11.08.2023
Najbolji grčki košarkaš Janis Adetokumbo definitivno je saopštio da neće igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu. Dvostruki MVP najjače košarkaške lige na svetu (NBA) oglasio se na društvenim mrežama. – Svi znaju kolika je moja strast i… »
Janis saznao loše vesti pred mundobasket! Neće igrati za Grčku, morao da otkaže u poslednji čas
Mondo 11.08.2023
Grčka će na turniru nastupiti bez svog najboljeg igrača i to znatno menja njihove šanse. Grčka će na turniru nastupiti bez svog najboljeg igrača i to znatno menja njihove šanse. Jedan od najboljih košarkaša sveta Janis Adetokunbo neće igrati za… »
Grci bez Janisa Adetokumba na Svetskom prvenstvu u košarci
Euronews 11.08.2023
Najbolji grčki košarkaš Janis Adetokumbo definitivno je saopštio da neće igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu. Dvostruki MVP najjače košarkaške lige na svetu (NBA) oglasio se na društvenim mrežama. "Svi znaju kolika je moja strast i ljubav… »
Zvanično! Janis ne igra na Mundobasketu! Oglasio se na Instagramu i rastužio navijače! Evo zbog čega je doneo takvu odluku
Kurir 11.08.2023
Nadali su potajno navijači Grčke da će na Mundobasketu gledati Janisa Adetokumba, međutim, proslavljeni NBA as doneo je konačnu odluku da preskoči ovo Svetsko prvenstvo. Janis je ovu svoju odluku saopštio na društevnim mrežama i tako razočarao… »
Janis ne igra za Grke na Mundobasketu
Danas 11.08.2023
Grčki košarkaš Janis Adetokumbo neće igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu za nacionalni tim, potvrdio je to na društvenim mrežama. „Svi znaju kolika je moja strast i ljubav prema reprezentaciji i to se nikada neće promeniti. Nakon što je… »
Vesti dana »
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Isplivao snimak - trener Olimpijakosa gurnuo Obradovićevog asistenta! Skandal u Beogradskoj areni posle meča
Mondo pre 2 satajoš 2 povezane