Повезане вести
Она ће бити прва у историји ријалитија! Ево ко ће заступати Милену Качавенду напољу, шокирала све: Замолили су ме да ћутим...…
Курир 11.08.2023
Милена Качавенда, бивша пријатељица другопласиране учеснице "Задруге 6" Ане Ћурчић, улази у "Задругу 7 - елиту". Наиме, Милена Качавенда је сада проговорила о свом будућем учешћу у ријалитију "Задруга 7", па открила ко ће је… »
"Звездан је испао господин": Милена Качавенда променила плочу - измирила се са Моком, а ево шта после свега мисли о Славнићу…
Блиц 11.08.2023
Милена Качавенда, бивша пријатељица другопласиране учеснице "Задруге 6" Ане Ћурчић, улази у "Задругу 7 - елиту". Милена Качавенда је сада проговорила о свом односу са некадашњом пријатељицом Аном Ћурчић, као и о свом учешћу у… »
Ана Ћурчић опасно ударила на качавенду! Након тајног сусрета, пукла права истина, ево шта се заправо десило тог дана
Курир 11.08.2023
Будућа такмичарка " Задруге 7 - Елита" Милена Качавенда, јуче је изазвала бум у јавности кад је навела да се у граду случајно срела са бившом другарицом Аном Ћурчић, која је почела да јој добацује. - Среле смо се релативно скоро… »
Ана Ћурчић пресрела милену качавенду у граду! Непријатно: "Како те није срамота да ме погледаш у очи?", први сусрет након…
Блиц 10.08.2023
До скоро блиске пријатељице, а сада љуте ривалке, Милена Качавенда и Ана Ћурчић, сасвим случајно су се среле у граду. Будућа учесница ријалитија "Задруга 7" открила је низ детаља о сусрету. - Среле смо се релативно скоро… »
Вести дана »
Економиста објашњава који су могући сценарији ако НБС буде на удару секундарних санкција
Морава инфо пре 8 минутајош 31 повезана
Тајланд и Камбоџа на ивици рата: Најмање четворо мртвих, у току евакуације, цивили беже пред артиљеријом
Нова пре 13 минутајош 33 повезане
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 34 повезане
Почео упис права својине непокретности – шалтери за помоћ на 24 локације у Нишу. У Нишу 60.000 нерешених предмета
Градски портал 018 пре 23 минутајош 23 повезане