Povezane vesti

Ona će biti prva u istoriji rijalitija! Evo ko će zastupati Milenu Kačavendu napolju, šokirala sve: Zamolili su me da…

Ona će biti prva u istoriji rijalitija! Evo ko će zastupati Milenu Kačavendu napolju, šokirala sve: Zamolili su me da…

Kurir 11.08.2023
Milena Kačavenda, bivša prijateljica drugoplasirane učesnice "Zadruge 6" Ane Ćurčić, ulazi u "Zadrugu 7 - elitu". Naime, Milena Kačavenda je sada progovorila o svom budućem učešću u rijalitiju "Zadruga 7", pa otkrila ko će je napolju… »
"Zvezdan je ispao gospodin": Milena Kačavenda promenila ploču - izmirila se sa Mokom, a evo šta posle svega misli o…

"Zvezdan je ispao gospodin": Milena Kačavenda promenila ploču - izmirila se sa Mokom, a evo šta posle svega misli o…

Blic 11.08.2023
Milena Kačavenda, bivša prijateljica drugoplasirane učesnice "Zadruge 6" Ane Ćurčić, ulazi u "Zadrugu 7 - elitu". Milena Kačavenda je sada progovorila o svom odnosu sa nekadašnjom prijateljicom Anom Ćurčić, kao i o svom učešću u… »
Ana Ćurčić opasno udarila na kačavendu! Nakon tajnog susreta, pukla prava istina, evo šta se zapravo desilo tog dana

Ana Ćurčić opasno udarila na kačavendu! Nakon tajnog susreta, pukla prava istina, evo šta se zapravo desilo tog dana

Kurir 11.08.2023
Buduća takmičarka " Zadruge 7 - Elita" Milena Kačavenda, juče je izazvala bum u javnosti kad je navela da se u gradu slučajno srela sa bivšom drugaricom Anom Ćurčić, koja je počela da joj dobacuje. - Srele smo se relativno skoro ispred… »
Ana Ćurčić presrela milenu kačavendu u gradu! Neprijatno: "Kako te nije sramota da me pogledaš u oči?", prvi susret nakon…

Ana Ćurčić presrela milenu kačavendu u gradu! Neprijatno: "Kako te nije sramota da me pogledaš u oči?", prvi susret nakon…

Blic 10.08.2023
Do skoro bliske prijateljice, a sada ljute rivalke, Milena Kačavenda i Ana Ćurčić, sasvim slučajno su se srele u gradu. Buduća učesnica rijalitija "Zadruga 7" otkrila je niz detalja o susretu. - Srele smo se relativno skoro ispred Radničkog, ona… »

Vesti dana »