Повезане вести

Она ће бити прва у историји ријалитија! Ево ко ће заступати Милену Качавенду напољу, шокирала све: Замолили су ме да ћутим...…

Она ће бити прва у историји ријалитија! Ево ко ће заступати Милену Качавенду напољу, шокирала све: Замолили су ме да ћутим...…

Курир 11.08.2023
Милена Качавенда, бивша пријатељица другопласиране учеснице "Задруге 6" Ане Ћурчић, улази у "Задругу 7 - елиту". Наиме, Милена Качавенда је сада проговорила о свом будућем учешћу у ријалитију "Задруга 7", па открила ко ће је… »
"Звездан је испао господин": Милена Качавенда променила плочу - измирила се са Моком, а ево шта после свега мисли о Славнићу…

"Звездан је испао господин": Милена Качавенда променила плочу - измирила се са Моком, а ево шта после свега мисли о Славнићу…

Блиц 11.08.2023
Милена Качавенда, бивша пријатељица другопласиране учеснице "Задруге 6" Ане Ћурчић, улази у "Задругу 7 - елиту". Милена Качавенда је сада проговорила о свом односу са некадашњом пријатељицом Аном Ћурчић, као и о свом учешћу у… »
Ана Ћурчић опасно ударила на качавенду! Након тајног сусрета, пукла права истина, ево шта се заправо десило тог дана

Ана Ћурчић опасно ударила на качавенду! Након тајног сусрета, пукла права истина, ево шта се заправо десило тог дана

Курир 11.08.2023
Будућа такмичарка " Задруге 7 - Елита" Милена Качавенда, јуче је изазвала бум у јавности кад је навела да се у граду случајно срела са бившом другарицом Аном Ћурчић, која је почела да јој добацује. - Среле смо се релативно скоро… »
Ана Ћурчић пресрела милену качавенду у граду! Непријатно: "Како те није срамота да ме погледаш у очи?", први сусрет након…

Ана Ћурчић пресрела милену качавенду у граду! Непријатно: "Како те није срамота да ме погледаш у очи?", први сусрет након…

Блиц 10.08.2023
До скоро блиске пријатељице, а сада љуте ривалке, Милена Качавенда и Ана Ћурчић, сасвим случајно су се среле у граду. Будућа учесница ријалитија "Задруга 7" открила је низ детаља о сусрету. - Среле смо се релативно скоро… »

Вести дана »