Povezane vesti

Ovo je Emir koji je spasio bebu od oca ubice: Ležala je u lokvi krvi, sada je kod mene na bezbednom!

Ovo je Emir koji je spasio bebu od oca ubice: Ležala je u lokvi krvi, sada je kod mene na bezbednom!

Kurir 11.08.2023
Nermin Sulejmanović ubio je prem nezvaničnim informacijama troje ljudi, a ranio još troje. Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca u kojoj je radio Nermin kao instruktor kaže da je bio na mestu zločina i da je spaisio bebu. - Da, spasio sam… »
Otkriveno ko je čovek koji je spasio bebu nakon stravičnog zločina u Gradačcu: "Bila je spuštena u lokvu krvi"

Otkriveno ko je čovek koji je spasio bebu nakon stravičnog zločina u Gradačcu: "Bila je spuštena u lokvu krvi"

Telegraf 11.08.2023
Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca u kojoj je radio Nermin kao instruktor kaže da je bio na mestu zločina i da je spaisio bebu. Nermin Sulejmanović ubio je prema nezvaničnim informacijama troje ljudi, a ranio još troje. Vlasnik teretane… »
"Beba je bila spuštena na pod, u lokvu krvi": Oglasio se čovek koji je spasao dete iz krvavog pira u Gradačcu: "Sada je kod…

"Beba je bila spuštena na pod, u lokvu krvi": Oglasio se čovek koji je spasao dete iz krvavog pira u Gradačcu: "Sada je kod…

Blic 11.08.2023
Nermin Sulejmanović ubio je prema nezvaničnim informacijama troje ljudi, a ranio još troje. Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca u kojoj je radio Nermin kao instruktor kazao je da je bio na mestu zločina i da je spasio bebu. - Da, spasio sam… »

Vesti dana »