Povezane vesti
Ovo je Emir koji je spasio bebu od oca ubice: Ležala je u lokvi krvi, sada je kod mene na bezbednom!
Kurir 11.08.2023
Nermin Sulejmanović ubio je prem nezvaničnim informacijama troje ljudi, a ranio još troje. Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca u kojoj je radio Nermin kao instruktor kaže da je bio na mestu zločina i da je spaisio bebu. - Da, spasio sam bebu, bila… »
Otkriveno ko je čovek koji je spasio bebu nakon stravičnog zločina u Gradačcu: "Bila je spuštena u lokvu krvi"
Telegraf 11.08.2023
Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca u kojoj je radio Nermin kao instruktor kaže da je bio na mestu zločina i da je spaisio bebu. Nermin Sulejmanović ubio je prema nezvaničnim informacijama troje ljudi, a ranio još troje. Vlasnik teretane Emir… »
"Beba je bila spuštena na pod, u lokvu krvi": Oglasio se čovek koji je spasao dete iz krvavog pira u Gradačcu: "Sada je kod…
Blic 11.08.2023
Nermin Sulejmanović ubio je prema nezvaničnim informacijama troje ljudi, a ranio još troje. Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca u kojoj je radio Nermin kao instruktor kazao je da je bio na mestu zločina i da je spasio bebu. - Da, spasio sam bebu… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 31 povezana

Napad na novinara Radara Vuka Cvijića: Policajac ga poprskao hemijskim sredstvom po vratu dok je stajao kod Generalštaba
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih

SRCE: Prijava protiv policijskoj komandanta zbog zlostavljanja studentkinje i pretnji silovanjem
Bujanovačke pre 11 minutajoš 20 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u stanici Beograd Centar za praćenje stabilnosti
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 14 povezanih

Nikad jače reči najboljeg košarkaša Nemačke o Jokiću pred meč sa Srbijom: "Jednostavno je..."
Telegraf pre 25 minutajoš 33 povezane