Povezane vesti
Davali mi tonu čipsa i veš mašine, ja prodavala: Ivana Mihić otkrila kako je isplaćivala glumce - "Uveče se pare istope"
Mondo 11.08.2023
Ivana Mihić, glumica i producentkinja otkrila kako je izgledalo bavljenje filmom tokom devedesetih. Ivana Mihić, glumica i producentkinja otkrila kako je izgledalo bavljenje filmom tokom devedesetih GlumicaIvana Mihić, ćerka Vere Čukić i Gordana Mihića… »
„Dešavalo se da dobijem deset veš mašina da prodam, pa isplatim honorare ljudima“: Ivana Mihić se prisetila producentskih…
Nova 11.08.2023
Mnogim novim licima omogućila je prvi posao i priliku da se oprobaju na filmu. Ivana Mihić iza sebe ima brojne uspešne uloge, kao i nagrade za svoja ostvarenja. Osim glumačkih voda, oprobala se i u producentskim, a u ovo se upustila tokom nestabilnih… »
Dobijala sam po tonu čipsa i deset mašina za veš, prodam ih i isplatim honorare! Glumica o vremenu u kom je postala producent…
Kurir 11.08.2023
Glumica Ivana Mihić je imala samo devet godina kada je odigrala svoju prvu ulogu pred kamerom, a onda su se nizale i brojne druge. Kako treba u sebi probuditi ono najbolje i dati publici učila je od malih nogu i od roditelja, čuvenih Vere Čukić i Gordana… »
Vesti dana »
Visok nivo zagađenja vazduha u Srbiji tokom zimskog perioda sa zdravstvenim rizicima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 17 povezanih
Vučić: Nije stigla odluka SAD o produženju licence NIS-u, data dozvola da rafinerija prestane da radi
Novi magazin pre 18 minutajoš 132 povezane
Bugarska vlada povukla predlog budžeta posle masovnih protesta
Južne vesti pre 26 minutajoš 28 povezanih
Ukrajina demantovala da su ruske snage preuzele kontrolu nad Pokrovskom: "Snimak podizanja zastave koriste..."
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane