Povezane vesti

Davali mi tonu čipsa i veš mašine, ja prodavala: Ivana Mihić otkrila kako je isplaćivala glumce - "Uveče se pare istope"

Davali mi tonu čipsa i veš mašine, ja prodavala: Ivana Mihić otkrila kako je isplaćivala glumce - "Uveče se pare istope"

Mondo 11.08.2023
Ivana Mihić, glumica i producentkinja otkrila kako je izgledalo bavljenje filmom tokom devedesetih. Ivana Mihić, glumica i producentkinja otkrila kako je izgledalo bavljenje filmom tokom devedesetih GlumicaIvana Mihić, ćerka Vere Čukić i Gordana… »
„Dešavalo se da dobijem deset veš mašina da prodam, pa isplatim honorare ljudima“: Ivana Mihić se prisetila…

„Dešavalo se da dobijem deset veš mašina da prodam, pa isplatim honorare ljudima“: Ivana Mihić se prisetila…

Nova 11.08.2023
Mnogim novim licima omogućila je prvi posao i priliku da se oprobaju na filmu. Ivana Mihić iza sebe ima brojne uspešne uloge, kao i nagrade za svoja ostvarenja. Osim glumačkih voda, oprobala se i u producentskim, a u ovo se upustila tokom nestabilnih… »
Dobijala sam po tonu čipsa i deset mašina za veš, prodam ih i isplatim honorare! Glumica o vremenu u kom je postala…

Dobijala sam po tonu čipsa i deset mašina za veš, prodam ih i isplatim honorare! Glumica o vremenu u kom je postala…

Kurir 11.08.2023
Glumica Ivana Mihić je imala samo devet godina kada je odigrala svoju prvu ulogu pred kamerom, a onda su se nizale i brojne druge. Kako treba u sebi probuditi ono najbolje i dati publici učila je od malih nogu i od roditelja, čuvenih Vere Čukić i… »

Vesti dana »