Повезане вести
Давали ми тону чипса и веш машине, ја продавала: Ивана Михић открила како је исплаћивала глумце - "Увече се паре истопе"
Мондо 11.08.2023
Ивана Михић, глумица и продуценткиња открила како је изгледало бављење филмом током деведесетих. Ивана Михић, глумица и продуценткиња открила како је изгледало бављење филмом током деведесетих ГлумицаИвана Михић, ћерка Вере… »
„Дешавало се да добијем десет веш машина да продам, па исплатим хонораре људима“: Ивана Михић се присетила продуцентских…
Нова 11.08.2023
Многим новим лицима омогућила је први посао и прилику да се опробају на филму. Ивана Михић иза себе има бројне успешне улоге, као и награде за своја остварења. Осим глумачких вода, опробала се и у продуцентским, а у ово се… »
Добијала сам по тону чипса и десет машина за веш, продам их и исплатим хонораре! Глумица о времену у ком је постала продуцент…
Курир 11.08.2023
Глумица Ивана Михић је имала само девет година када је одиграла своју прву улогу пред камером, а онда су се низале и бројне друге. Како треба у себи пробудити оно најбоље и дати публици учила је од малих ногу и од родитеља… »
Вести дана »
Пронађено возило за које се сумња да је коришћено за превоз тела убијеног у ресторану на Сењаку
Глас Зајечара пре 1 сатјош 71 повезана
Захарова: Кијев извео нови масовни напад уз Евровизију и подршку ЕУ
Политика пре 15 минутајош 28 повезаних
уживо Трамп запретио Ирану „веома лошим периодом“, Иран дефинисао "црвене линије", регион поново на ивици великог сукоба
НИН пре 10 минутајош 24 повезане