Повезане вести

Давали ми тону чипса и веш машине, ја продавала: Ивана Михић открила како је исплаћивала глумце - "Увече се паре истопе"

Давали ми тону чипса и веш машине, ја продавала: Ивана Михић открила како је исплаћивала глумце - "Увече се паре истопе"

Мондо 11.08.2023
Ивана Михић, глумица и продуценткиња открила како је изгледало бављење филмом током деведесетих. Ивана Михић, глумица и продуценткиња открила како је изгледало бављење филмом током деведесетих ГлумицаИвана Михић, ћерка Вере… »
„Дешавало се да добијем десет веш машина да продам, па исплатим хонораре људима“: Ивана Михић се присетила продуцентских…

„Дешавало се да добијем десет веш машина да продам, па исплатим хонораре људима“: Ивана Михић се присетила продуцентских…

Нова 11.08.2023
Многим новим лицима омогућила је први посао и прилику да се опробају на филму. Ивана Михић иза себе има бројне успешне улоге, као и награде за своја остварења. Осим глумачких вода, опробала се и у продуцентским, а у ово се… »
Добијала сам по тону чипса и десет машина за веш, продам их и исплатим хонораре! Глумица о времену у ком је постала продуцент…

Добијала сам по тону чипса и десет машина за веш, продам их и исплатим хонораре! Глумица о времену у ком је постала продуцент…

Курир 11.08.2023
Глумица Ивана Михић је имала само девет година када је одиграла своју прву улогу пред камером, а онда су се низале и бројне друге. Како треба у себи пробудити оно најбоље и дати публици учила је од малих ногу и од родитеља… »

Вести дана »