Повезане вести

Ваљала се у блату с гостима - за бакшиш увек! Рада Манојловић признала на шта је све спремна, чак се пела и на шталу!

Ваљала се у блату с гостима - за бакшиш увек! Рада Манојловић признала на шта је све спремна, чак се пела и на шталу!

Мондо 12.08.2023
Рада Манојловић је позната као весељак и на њеним наступима је увек лудо, а ево на шта је све радила да удовољи гостима и домаћинима. Рада Манојловић је позната као весељак и на њеним наступима је увек лудо, а ево на шта је… »
"Ваљала сам се у блату са гостима под шатором": Шок признање Раде Манојловић: "На свадбама и весељима се пењем на сто и то…

"Ваљала сам се у блату са гостима под шатором": Шок признање Раде Манојловић: "На свадбама и весељима се пењем на сто и то…

Блиц 12.08.2023
Певачица Рада Манојловић испричала је пар ситуација које су је задесиле на весељима на којима је певала. Тако се, по сопственом признању, са гостима ваљала у блату, али и певала на столу. - Ваљала сам се у блату једном… »
"Ваљала сам се у блату са гостима под шатором" Рада открила на шта је све спремна због публике, па колегиницама упутила савет!…

"Ваљала сам се у блату са гостима под шатором" Рада открила на шта је све спремна због публике, па колегиницама упутила савет!…

Курир 12.08.2023
Рада Манојловић каже да се једном приликом на тезги с гостима ваљала по блату, те и да је газда поставио ћебе да седне с гостима и пева им. Певачица је испричала да нема проблем да удовољи домаћинима, чак и ако то захтева да се… »

Вести дана »