Повезане вести
Ваљала се у блату с гостима - за бакшиш увек! Рада Манојловић признала на шта је све спремна, чак се пела и на шталу!
Мондо 12.08.2023
Рада Манојловић је позната као весељак и на њеним наступима је увек лудо, а ево на шта је све радила да удовољи гостима и домаћинима. Рада Манојловић је позната као весељак и на њеним наступима је увек лудо, а ево на шта је… »
"Ваљала сам се у блату са гостима под шатором": Шок признање Раде Манојловић: "На свадбама и весељима се пењем на сто и то…
Блиц 12.08.2023
Певачица Рада Манојловић испричала је пар ситуација које су је задесиле на весељима на којима је певала. Тако се, по сопственом признању, са гостима ваљала у блату, али и певала на столу. - Ваљала сам се у блату једном… »
"Ваљала сам се у блату са гостима под шатором" Рада открила на шта је све спремна због публике, па колегиницама упутила савет!…
Курир 12.08.2023
Рада Манојловић каже да се једном приликом на тезги с гостима ваљала по блату, те и да је газда поставио ћебе да седне с гостима и пева им. Певачица је испричала да нема проблем да удовољи домаћинима, чак и ако то захтева да се… »
Вести дана »
ВРЕМЕ ДАНАС: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Недељник пре 1 сатјош 15 повезаних
Спарси преко Лејкерса до полуфинала НБА купа, Оклахома убедљива против Санса
РТВ пре 12 минутајош 19 повезаних
(Видео) Овако је изгледао упад америчких специјалаца на танкер пун нафте код Венецуеле: Спустили се из хеликоптера низ конопац, узели машинке у руке и заузели брод
Блиц пре 17 минутајош 13 повезаних
Звезда вечерас гостује Штурму: Црвено-бели јуришају на трећу победу у Лиги Европе
Дневник пре 2 минутајош 17 повезаних
Одјеци Вучићеве посете Бриселу: У "Јутру на Блиц" о предлогу председника Србије да све земље Западног Балкана уђу заједно у ЕУ
Блиц пре 2 сатајош 10 повезаних