Повезане вести
Овако је монструм отео супругу из теткине куће: Комшиница открила како је почео крвави поход! Први метак одмах испалио на брата…
Курир 12.08.2023
Нермин Сулејмановић започео је крвави пир тако што је први метак испалио на периферији Градачца у Недима Памуковића који је брат од тетке несрећне Незиме Хећимовић. Сулејмановић је дошао по невенчану супругу код тетке и брата где… »
Познато шта ће бити са бебом убијене Незиме: Породица се огласила, једва се држе прибрани, мајка не може ни да стоји од бола…
Курир 12.08.2023
Деветомесечна беба која је пронађена у локви крви након убиства мајке Незиме Хаћановић налази се у УКЦ Тузла на Одељењу педијатрије. Девојчицу ће према сазнањима Републике усвојити тетка и њен муж. - Ми ћемо да усвојимо дете… »
Емир који је спасао бебу из локве крви добија језиве претње: Само да знаш да је на тебе отворен лов (фото)
Курир 12.08.2023
Емир Џиновић из Градачца који је спасао бебу након убиства њене мајке Низаме Хећимовић добија страховите претње. Џиновић је власник теретане у којој је радио троструки убица Нермин Сулејмановић као инструктор, а отишао је у… »
Како је продавац муниције подметнуо убици Сулејмановићу ћорке и спречио додатне жртве
Политика 12.08.2023
Када је Нермин Сулејмановић ушао у продавницу опреме за лов и риболов у Градачцу, уз претњу оружјем, од продавца Хасана Јашаревића је тражио да му испоручи сву муницију којом располаже, а одговара врсти пиштоља коју је крвник… »
"Заљубиш се, родиш му дете, просвира ти метак кроз чело док га гледаш" Посвета Нермини убијеној у Градачцу боли до коске
Курир 12.08.2023
Троструко убиство у Градачцу потресло је регион. Прва жртва помахниталог убице Нермина Сулејмановића била је његова невенчана супруга Низама Хећимовић, са којом је имао и једногодишњу ћеркицу. Он је јуче Нермину буквално уживо… »
Потресна порука након убиства у градачцу изазвала мук: Остах сироче због тебе, бабо, то ми ни највећи непријатељ не би урадио…
Курир 12.08.2023
Деветомесечна беба остала је у петак без оба родитеља кад је Нермин Сулејмановић убио невенчану супругу Низаму Хећимовић у преносу уживо. Мештани Градачца у потпуној су неверици и шоку после свега што се десило, а друштвеним… »
Крила се са дететом код мене 7 дана, одвукао је и почео да пуца по нама: Потресна исповест тетке Низаме, коју муж убио у…
Курир 12.08.2023
Нермин Сулејмановић је јуче најпре брутално претукао, а онда хицем у главу убио своју невенчану супругу Низаму Хећимовић. НИзама се од насилника крила код тетке Зијаде, али ју је убица пронашао и пресудио јој. Зијада Вуковић… »
Продавац муниције убици подметнуо ћорке! Херој Босне спречио масовна убиства
Правда 12.08.2023
Када је Нермин Сулејмановић ушао у продавницу опреме за лов и риболов у Градачцу, уз претњу оружјем, од продавца Хасана Јашаревића је тражио да му испоручи сву муницију којом располаже, а одговара врсти пиштоља коју је крвник… »
Херој масакра у Градачцу! Нермин му крвав ушао у радњу и тражио метке: Гледао убицу у очи, па извео невероватан подвиг
Мондо 12.08.2023
Хасан Јашаревић, је херој масакра у Градачцу јер је убици Нермину Сулејмановићу продао "ћорке". Хасан Јашаревић, је херој масакра у Градачцу јер је убици Нермину Сулејмановићу продао "ћорке". Хасану Јашаревиц́у (77), бившем… »
"Жена лежи у локви крви, чучнуо сам и заплакао" Сведок бруталног убиства у Градачцу описао сцене ужаса: Било је застрашујуће!…
Курир 12.08.2023
Сведок стравичног злочина који је у петак починио Нермин Сулејмановић у Градачцу убивши своју невенчану супругу и још двоје људи, док је троје ранио, описао је потресне сцене пред којима се сломио. Пуно крви и полицајаца опис су… »
Пиштољ му уперио у главу и тражио муницију: Исповест Хасана који се сусрео очи у очи са убицом из Градачца и спречио већи…
Курир 12.08.2023
Хасану Јашаревићу (77) не престаје звонити телефон, зову, каже са свих страна и знани и незнани да чују како је масовног убицу Нермина Сулејмановића спречио да настави свој крвави поход. Храбри Јашаревић је тог 11. августа мењао… »
Лоцирано 40 особа: На мети полиције сви који су су на друштвеним мрежама подржавали Нермина Сулејмановића и величали убиство…
Блиц 12.08.2023
Из Министарства унутрашњих послова Федерације Босне и Херцеговине огласили су се о спроведеним активностима о онима који су подржавали Нермина Сулејмановића током преноса уживо путем Инстаграма гдје је прво претукао па потом… »
Велика акција након троструког убиства у градачцу: Полиција привела 40 особа које су током крвавог пира подржале монструма
Курир 12.08.2023
До сада је према незваничним наводима Аваза ухапшено око 40 особа које су током преноса на Инстаграму подржавали Нермина Сулејмановића док је убијао невенчану супругу Незиму Хећимовић! Нермин Сулејмановић је у крвавом походу… »
Лекари се боре за живот рањене жене: После стравичног злочина у Градачцу проглашена тродневна жалост
Вечерње новости 12.08.2023
ЛЕКАРИ у Универзитетском клиничком центру у Тузли боре се за живот Л.О, жене коју је пре два дана тешко ранио Нермин Сулејмановић у Градачцу. Фото: Јутјуб/Аваз ТВ/Инстаграм/ирон_бб24 Она је и даље у веома тешком стању, на… »
Хасан зауставио крвави пир нермина сулејмановића? Убици "подвалио" ћорке, дошао му крвав и наоружан у радњу
- СЕДИМ ја на фотељи и контам где ћу у лов за викенд. Кад чујем неку шкрипу точкова испред радње. Црни БМВ. И он право из аута у моју радњу. Го до паса. Крвав. С пиштољем у руци. Вели ми – сву муницију 9 милиметара ми дај… »
Турски држављани убијени у Градачцу пореклом из Србије? Пријатељ породице Ондер изнео шок тврдње: Преварио је и одвео…
Блиц 12.08.2023
Мирну општину Градачац јуче је потресла страшна трагедија која је оставила за собом изгубљене животе и рањене, шокиравши заједницу која се суочила с незамисливим насиљем Нермина Сулејмановића, који је извео крвави пир у којем… »
Убици подвалио ћорке! Нермин је полуго и крвав упао у Хасанову радњу и тражио муницију, а Хасан је поступио херојски: Бојао…
Блиц 12.08.2023
- Седим ја на фотељи и контам где ћу у лов за викенд. Кад чујем неку шкрипу точкова испред радње. Црни БМВ. И он право из аута у моју радњу. Го до паса. Крвав. С пиштољем у руци. Вели ми – сву муницију 9 милиметара ми дај… »
Хасан зауставио Сулејмановићев крвави поход? Уперио пиштољ у њега и тражио муницију, а добио "ћорке"
Телеграф 12.08.2023
Када је убица изашао, Хасан је закључао радњу и отишао у стан изнад. "Седим ја на фотељи и контам где ћу у лов за викенд. Кад чујем неку шкрипу точкова испред радње. Црни БМВ. И он право из аута у моју радњу. Го до паса… »
Ухапшено чак 40 особа због подршке монструму из градачца: Навијали и хвалили га током крвавог пира, сви ће бити процесуирани…
ДО САДА је ухапшено око 40 особа које су током директног преноса на Инстаграму подржале помахниталог убицу Нермина Сулејмановића, који је зверски убио три особе - невенчану супругу Невзете Хећимовић, те Џенгиза и Дениса Ондера… »
"Све ћу да вас побијем!": Нермин урлао градом из аутомобила док је бежао на фарму на којој је извршио самоубиство
НЕРМИН Сулејмановић јуче је починио низ тешких злочина када је најпре у програму уживо убио своју бившу супругу, а после тога још двоје убио и још троје раније. Фото: Тањуг/Принтскрин Нермин Сулејмановић је крвави пир почео у… »
Огласила се породица: Познато шта ће бити са бебом пред којом је Нермин крвнички тукао и убио њену мајку
ДЕВЕТОМЕСЕЧНА девојчица која је присуствовала убиству мајке, коју је усмртио Нермин Сулејмановић, хоспитализована је у УКЦ Тузла на Одељењу педијатрије јер је пронађена у локви крви. Фото: Принтскрин/Инстаграм - Ми ћемо да… »
Осванула језива порука подршке монструму из Градачца: "Саучешће породици, а мужа разумем" (фото)
УБИСТВО Низаме Хећимовић у Градачцу оставило је јуче цео регион без речи. Њен невенчани супруг, Нермин Сулејмановић јуче ју је пред десетинама хиљада очевидаца на Инстаграму свирепо убио, док је њихова деветомесечна беба… »
Потресна порука: Остах сироче због тебе, бабо! Зашто си ми убио маму пред очима?
ДЕВЕТОМЕСЕЧНА беба остала је у петак без оба родитеља кад је Нермин Сулејмановић убио невенчану супругу Низаму Хећимовић у преносу уживо. Фото: Инстаграм/ирон_бб24 Мештани Градачца у потпуној су неверици и шоку после свега што… »
"Остах сироче због тебе, бабо": Потресна порука шири се друштвеним мрежама после убиства у Градачцу
Телеграф 12.08.2023
Текст, који никога неће оставити равнодушним, написан је као га је писала Низамина и Нерминова ћеркица. Деветомесечна беба остала је јуче без оба родитеља када је Нермин Сулејмановић убио њену мајку, а злочин преносио уживо… »
"12.000 Људи гледао је лајв убице, снимак лајковало стотинак особа" Министар изнео поражавајуће податке о злочину у Градачцу…
Блиц 11.08.2023
Нермин Сулејмановић данас је завио у црно Градачац, али и целу Босну и Херцеговину усмртивши три и ранивши три особе. Његове жртве, осим полицијског службеника, нису биле насумично биране, они су били циљане жртве, откривено је… »
Вести дана »

КЦВ: Жена за коју се сумња да се породила на улици стабилног стања
Мој Нови Сад пре 17 минутајош 34 повезане

Брзина вероватно узрок несреће у Сремској Митровици, утврдила полиција
BBC News пре 1 сатјош 45 повезаних

До четвртка нестабилно, али топло, а онда пљускови и пад температуре
Решетка пре 17 минутајош 29 повезаних