Повезане вести
Милановић: Додик ме звао због оптужнице, довољно смо добри да ми то јави
РТС 12.08.2023
Председник Хрватске Зоран Милановић коментарисао је оптужницу у БиХ против Милорада Додика. Рекао је да високи представник међународне заједнице у БиХ користи своја овлашћења како би заштитио себе, а кад тим истим овлашћењима… »
Милановић: Додик ме звао због оптужнице, довољно смо добри да ми то јави
Н1 Инфо 12.08.2023
Тужилаштво Босне и Херцеговине подигло је против председника Републике Српске Милорада Додика оптужницу због казненог дела неспровођења одлука високог представника међународне заједнице, након чега је он одмах назвао хрватског… »
Милановић назвао БиХ ‘трапавом, траљавом, неспособно вођеном колонијом’
Ал Јазеера 12.08.2023
Високи представник међународне заједнице у БиХ користи своје овласти како би заштитио себе, а кад тим истим овластима треба заштитити права хрватског народа онда баш нема времена, тврди Зоран Милановић. Предсједник Хрватске Зоран… »
Милановић: Оптужницом против Додика Шмит чува своју задњицу, зато је променио и кривични закон
Радио 021 12.08.2023
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је да Кристијан Шмит оптужницом против Милорада Додика користи своја овлашћења како би заштитио себе. Тужилаштво Босне и Херцеговине подигло је оптужницу против председника Републике… »
Милановиц́: Шмит својим овлашц́ењима штити себе, али не и права народа у БиХ
Спутник 12.08.2023
Хрватски председник Зоран Милановиц́, рекао је данас, коментаришуц́и оптужницу против председника Републике Српске Милорада Додика, да високи представник међународне заједнице у БиХ користи своја овлашц́ења како би заштитио… »
Хрватски председник о оптужници против Додика: "То се зове колонијална управа и уништава ту земљу"
Еуроневс 12.08.2023
Хрватски председник Зоран Милановић, рекао је данас, коментаришући оптужницу против председника Републике Српске Милорада Додика да високи представник међународне заједнице у БиХ користи своја овлашћења како би заштитио себе, а… »
ОХР о оптужници против Додика и Лукића: Нико није изнад закона
Ал Јазеера 12.08.2023
Додик је подизање оптужнице против Лукића и њега оцијенио ‘политичким насиљем’, поручујући да ће против тужиоца који ју је подигао покренути тужбу за злоупотребу службеног положаја. Уред високог представника у Босни и… »
Додик спрема контра-удар: Оптужница је политичко насиље и србофобија! (видео)
Правда 12.08.2023
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик каже да је оптужница против њега и в. д. директора Службеног гласника Српске Милоша Лукића срамна и да представља политичко насиље. Најављује да ће покренути тужбу против… »
Додик најавио да ће "извршити хомогенизацију Срба у Републици Српској"
Радио 021 12.08.2023
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је да је срамно подизање оптужнице против њега и в. д. директора Службеног гласника РС Милоша Лукића. По његовим речима, реч је о политичком насиљу и да то нема везе са… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 7 минутајош 30 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 1 сатјош 24 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 42 минутајош 46 повезаних
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 1 сатјош 22 повезане