Повезане вести

Милановић: Додик ме звао због оптужнице, довољно смо добри да ми то јави

РТС 12.08.2023
Председник Хрватске Зоран Милановић коментарисао је оптужницу у БиХ против Милорада Додика. Рекао је да високи представник међународне заједнице у БиХ користи своја овлашћења како би заштитио себе, а кад тим истим овлашћењима… »

Н1 Инфо 12.08.2023
Тужилаштво Босне и Херцеговине подигло је против председника Републике Српске Милорада Додика оптужницу због казненог дела неспровођења одлука високог представника међународне заједнице, након чега је он одмах назвао хрватског… »
Милановић назвао БиХ ‘трапавом, траљавом, неспособно вођеном колонијом’

Милановић назвао БиХ ‘трапавом, траљавом, неспособно вођеном колонијом’

Ал Јазеера 12.08.2023
Високи представник међународне заједнице у БиХ користи своје овласти како би заштитио себе, а кад тим истим овластима треба заштитити права хрватског народа онда баш нема времена, тврди Зоран Милановић. Предсједник Хрватске Зоран… »
Милановић: Оптужницом против Додика Шмит чува своју задњицу, зато је променио и кривични закон

Милановић: Оптужницом против Додика Шмит чува своју задњицу, зато је променио и кривични закон

Радио 021 12.08.2023
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је да Кристијан Шмит оптужницом против Милорада Додика користи своја овлашћења како би заштитио себе. Тужилаштво Босне и Херцеговине подигло је оптужницу против председника Републике… »
Милановиц́: Шмит својим овлашц́ењима штити себе, али не и права народа у БиХ

Милановиц́: Шмит својим овлашц́ењима штити себе, али не и права народа у БиХ

Спутник 12.08.2023
Хрватски председник Зоран Милановиц́, рекао је данас, коментаришуц́и оптужницу против председника Републике Српске Милорада Додика, да високи представник међународне заједнице у БиХ користи своја овлашц́ења како би заштитио… »
Хрватски председник о оптужници против Додика: "То се зове колонијална управа и уништава ту земљу"

Хрватски председник о оптужници против Додика: "То се зове колонијална управа и уништава ту земљу"

Еуроневс 12.08.2023
Хрватски председник Зоран Милановић, рекао је данас, коментаришући оптужницу против председника Републике Српске Милорада Додика да високи представник међународне заједнице у БиХ користи своја овлашћења како би заштитио себе, а… »
ОХР о оптужници против Додика и Лукића: Нико није изнад закона

ОХР о оптужници против Додика и Лукића: Нико није изнад закона

Ал Јазеера 12.08.2023
Додик је подизање оптужнице против Лукића и њега оцијенио ‘политичким насиљем’, поручујући да ће против тужиоца који ју је подигао покренути тужбу за злоупотребу службеног положаја. Уред високог представника у Босни и… »
Додик спрема контра-удар: Оптужница је политичко насиље и србофобија! (видео)

Додик спрема контра-удар: Оптужница је политичко насиље и србофобија! (видео)

Правда 12.08.2023
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик каже да је оптужница против њега и в. д. директора Службеног гласника Српске Милоша Лукића срамна и да представља политичко насиље. Најављује да ће покренути тужбу против… »
Додик најавио да ће "извршити хомогенизацију Срба у Републици Српској"

Додик најавио да ће "извршити хомогенизацију Срба у Републици Српској"

Радио 021 12.08.2023
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је да је срамно подизање оптужнице против њега и в. д. директора Службеног гласника РС Милоша Лукића. По његовим речима, реч је о политичком насиљу и да то нема везе са… »

Вести дана »