Povezane vesti

Milanović: Dodik me zvao zbog optužnice, dovoljno smo dobri da mi to javi

RTS 12.08.2023
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je optužnicu u BiH protiv Milorada Dodika. Rekao je da visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH koristi svoja ovlašćenja kako bi zaštitio sebe, a kad tim istim ovlašćenjima treba da zaštiti… »

N1 Info 12.08.2023
Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika optužnicu zbog kaznenog dela nesprovođenja odluka visokog predstavnika međunarodne zajednice, nakon čega je on odmah nazvao hrvatskog predsednika Zorana… »
Milanović nazvao BiH ‘trapavom, traljavom, nesposobno vođenom kolonijom’

Milanović nazvao BiH ‘trapavom, traljavom, nesposobno vođenom kolonijom’

Al Jazeera 12.08.2023
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH koristi svoje ovlasti kako bi zaštitio sebe, a kad tim istim ovlastima treba zaštititi prava hrvatskog naroda onda baš nema vremena, tvrdi Zoran Milanović. Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je… »
Milanović: Optužnicom protiv Dodika Šmit čuva svoju zadnjicu, zato je promenio i krivični zakon

Milanović: Optužnicom protiv Dodika Šmit čuva svoju zadnjicu, zato je promenio i krivični zakon

Radio 021 12.08.2023
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da Kristijan Šmit optužnicom protiv Milorada Dodika koristi svoja ovlašćenja kako bi zaštitio sebe. Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je optužnicu protiv predsednika Republike Srpske Milorada… »
Milanović: Šmit svojim ovlašćenjima štiti sebe, ali ne i prava naroda u BiH

Milanović: Šmit svojim ovlašćenjima štiti sebe, ali ne i prava naroda u BiH

Sputnik 12.08.2023
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, rekao je danas, komentarišući optužnicu protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, da visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH koristi svoja ovlašćenja kako bi zaštitio sebe, a kad tim istim… »
Hrvatski predsednik o optužnici protiv Dodika: "To se zove kolonijalna uprava i uništava tu zemlju"

Hrvatski predsednik o optužnici protiv Dodika: "To se zove kolonijalna uprava i uništava tu zemlju"

Euronews 12.08.2023
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, rekao je danas, komentarišući optužnicu protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH koristi svoja ovlašćenja kako bi zaštitio sebe, a kad tim istim… »
OHR o optužnici protiv Dodika i Lukića: Niko nije iznad zakona

OHR o optužnici protiv Dodika i Lukića: Niko nije iznad zakona

Al Jazeera 12.08.2023
Dodik je podizanje optužnice protiv Lukića i njega ocijenio ‘političkim nasiljem’, poručujući da će protiv tužioca koji ju je podigao pokrenuti tužbu za zloupotrebu službenog položaja. Ured visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini oglasio… »
Dodik sprema kontra-udar: Optužnica je političko nasilje i srbofobija! (video)

Dodik sprema kontra-udar: Optužnica je političko nasilje i srbofobija! (video)

Pravda 12.08.2023
BANjALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da je optužnica protiv njega i v. d. direktora Službenog glasnika Srpske Miloša Lukića sramna i da predstavlja političko nasilje. Najavljuje da će pokrenuti tužbu protiv tužioca zbog… »
Dodik najavio da će "izvršiti homogenizaciju Srba u Republici Srpskoj"

Dodik najavio da će "izvršiti homogenizaciju Srba u Republici Srpskoj"

Radio 021 12.08.2023
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da je sramno podizanje optužnice protiv njega i v. d. direktora Službenog glasnika RS Miloša Lukića. Po njegovim rečima, reč je o političkom nasilju i da to nema veze sa pravom. On je… »

Vesti dana »