Повезане вести

Дуљај: Поражен си тек кад се предаш (видео)

Дуљај: Поражен си тек кад се предаш (видео)

Спортски журнал 12.08.2023
Тренер црно-белих истиче да је за његов тим дуел са Радничким дерби. Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај уочи утакмице трећег кола Суперлиге је истакао: - За нас у овом тренутку постоји само Раднички, о Сабаху нећемо да… »
"Моја мама ће први пут доћи да гледа Партизан!" Емотивно обраћање Дуљаја: То су небулозе!

"Моја мама ће први пут доћи да гледа Партизан!" Емотивно обраћање Дуљаја: То су небулозе!

Мондо 12.08.2023
Игор Дуљај се захвалио гробарима на подршци и позвао их да и даље буду уз клуб и тим! Игор Дуљај се захвалио гробарима на подршци и позвао их да и даље буду уз клуб и тим! Партизан је у кризи након пораза у првом мечу… »
Мене није срамота што сам тренер партизана! Игор Дуљај повисио тон: Само у овом случају ћу отићи!

Мене није срамота што сам тренер партизана! Игор Дуљај повисио тон: Само у овом случају ћу отићи!

Мондо 12.08.2023
Игор Дуљај се не предаје и жели да са Партизаном прво победи Раднички, а потом и да се реваншира Азербејџанцима. Игор Дуљај се не предаје и жели да са Партизаном прво победи Раднички, а потом и да се реваншира Азербејџанцима… »
Дуљај пред Раднички: "Извињавам се навијачима, није ме срамота што тренирам Партизан!"

Дуљај пред Раднички: "Извињавам се навијачима, није ме срамота што тренирам Партизан!"

Спортске.нет 12.08.2023
Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је данас да је победа једини циљ у предстојећој првенственој утакмици против Радничког и да ће тек после тог дуела размишљати о реваншу против Сабаха, у трећем колу квалификација за… »
Игор Дуљај: Поражен си само кад се предаш

Игор Дуљај: Поражен си само кад се предаш

Спорт клуб 12.08.2023
"За нас у овом тренутку постоји само Раднички, о Сабаху нећемо да причамо док не прође меч са Нишлијама. Победа је једини циљ, неће нам бити лако, видећете да овај тим другачије изгледа са и без подршке и позивам навијаче да нас… »
"Партизан је наша прекретница": Тренер Радничког најавио меч против црно-белих

"Партизан је наша прекретница": Тренер Радничког најавио меч против црно-белих

Вечерње новости 12.08.2023
Фудбалери Радничког гостоваће у недељу 13. августа, од 19:30, екипи Партизана у Београду. ФК Раднички Ниш Дуел трећег кола Супер лиге Србије у Хумској долази у специфичном моменту за обе екипе. Црно-бели боље су стартовали у… »
Човек који је у Бакуу уништио Партизан: "Гол против њих остварење дечачког сна"

Човек који је у Бакуу уништио Партизан: "Гол против њих остварење дечачког сна"

Спортске.нет 12.08.2023
Крилни фудбалер Сабаха Бојан Летић рекао је да му је погодак у победи над Партизаном од 2:0 у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу конференција био остварење дечачког сна. "Седмица" Сабаха која игра на позицији левог… »
Јунак Сабаха о Партизану: "Ништа још нисмо завршили, дечачки сан ми је био да постигнем гол против црно-белих

Јунак Сабаха о Партизану: "Ништа још нисмо завршили, дечачки сан ми је био да постигнем гол против црно-белих

Вечерње новости 12.08.2023
ПАРТИЗАН је лоше одиграо у Бакуу против Сабаха. Међу најбољим, ако не и најбољи играч на утакмици био је леви бек азербејџанског клуба Бојан Летић. ФОТО: ФК Партизан/Мирослав Тодоровић Он је у победи свог тима од 2:0 постигао… »
Бојан обрукао Партизан у Европи, а то је сањао као дечак: Маштао о голу против црно-белих!

Бојан обрукао Партизан у Европи, а то је сањао као дечак: Маштао о голу против црно-белих!

Мондо 12.08.2023
На гостовању у Азербејџану обрукао се Партизан, а заблистао бојан Летић. На гостовању у Азербејџану обрукао се Партизан, а заблистао бојан Летић. Фудбалери Партизана непријатно су изненадили поразом од Сабаха (2:0) у првом… »
Црно-бела статистика: Против Манчестера 15 шутева на гол, а Сабаха два

Црно-бела статистика: Против Манчестера 15 шутева на гол, а Сабаха два

Спортски журнал 12.08.2023
Фудбалери Партизана у Бакуу пуцали „празним пушкама”. Партизан је на премијери Супер лиге против ТСЦ-а српског представника у квалификацијама за Лигу шампиона, постигао три гола и поред тога створио још неколико колосалних… »

Вести дана »