Povezane vesti
Drama ispod Plavog mosta na Konjarniku: Zapalio se automobil, gust crni dim kulja na sve strane VIDEO
Nova 12.08.2023
Jedno putničko vozilo zapalilo se danas na auto-putu ispod Plavog mosta na Konjarniku. Kako se može videti na instagram profilu Moj Beograd gust dim kulja na sve strane. Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Saobraćaj se odvija usporeno, a nije… »
Vatra bukvalno guta automobil: Gusti dim se nadvio nad auto-putem: Zapalilo se vozilo kod Plavog mosta na Konjarniku (video)
Blic 12.08.2023
Jedno putničko vozilo zapalilo se danas na auto-putu ispod Plavog mosta na Konjarniku. Kako se može videti na instagram profilu Moj Beograd gust dim se nadvio nad auto-putem. Zbog ovog požara, saobraćaj se odvijao usporeno. Nije poznato kako je došlo… »
Vesti dana »
Dan srpskog jedinstva u zemlji nikad dubljih podela: Zastave na ulicama a jedinstva sve manje? Dan srpskog jedinstva
Volim Zrenjanin pre 17 minutajoš 18 povezanih
Prognoza vremena za utorak, 15. septembar: Oblačno sa lokalnom kišom
Serbian News Media pre 2 minutajoš 16 povezanih
Pogođena benzinska pumpa u Kijevu, jedna osoba povređena; lovac NATO-a oborio dron u Litvaniji
RTS pre 33 minutajoš 12 povezanih
Emi 2026: Spisak pobednika, velški glumac Metju Riz ušao u istoriju
Južne vesti pre 42 minutajoš 9 povezanih
SAD potvrdile raspoređivanje svemirskog oružja u orbiti: Ključni deo planiranog sistema "Zlatna kupola"
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 7 povezanih