Повезане вести

Словенци у проблему, Лука повређен и прескаче Американце

Словенци у проблему, Лука повређен и прескаче Американце

Спортске.нет 12.08.2023
У пријатељском мечу у склопу припрема за Светско првенство вечерас се од 21.30 сати састају селекције Словеније и Сједињених Америчких Држава. Словенци ће бити драстично ослабљени у овом дуелу, пошто њихов најбољи кошаркаш… »
Проблеми за словенце: Лука Дончић због повреде пропушта САД

Проблеми за словенце: Лука Дончић због повреде пропушта САД

Вечерње новости 12.08.2023
У пријатељском мечу пред Мундобаскет у суботу од 21 час састаће се репрезентације Сједињених Америчких Држава и Словеније, а навијаче ја забринула вест да Лука Дончић неће бити у тиму за овај меч. ФИБА.Баскетбалл Он је добио… »
Словенија се хитно огласила о луки дончићу: Добио је ударац, из предострожности неће играти!

Словенија се хитно огласила о луки дончићу: Добио је ударац, из предострожности неће играти!

Мондо 12.08.2023
Најбољи играч Словеније мораће да пропусти меч због незгодног ударца који је добио на прошлој утакмици. Најбољи играч Словеније мораће да пропусти меч због незгодног ударца који је добио на прошлој утакмици. Словенија се нада… »
Има ли разлога за бригу? Дончић не игра против САД

Има ли разлога за бригу? Дончић не игра против САД

Спорт клуб 12.08.2023
Кошаркашка репрезентација Словеније вечерас ће у Малаги одиграти пријатељску утакмицу против селекције Сједињених Држава, али у тиму неће бити Лука Дончић. Најбољи играч тима који предводи селектор Александар Секулић ће… »
"Стварно ми је жао": Енди Мареј се повукао са мастерса у Торонту

"Стварно ми је жао": Енди Мареј се повукао са мастерса у Торонту

Вечерње новости 11.08.2023
Британски тенисер Енди Мареј повукао се са Мастерса у Торонту због истегнућа трбушног мишића, објавили су организатори турнира. ФОТО: тањуг/АП Британац је данас у осмини финала требало да игра са италијанским тенисером Јаником… »

Вести дана »