Povezane vesti
Nova.rs u Sarajevu s čuvenom Kristijan Amanpur: „Hteli su da nas ubiju, ali u Bosni sam naučila šta znači biti novinar“
Nova 12.08.2023
Ovo nije komentar na ljude iz Srbije, već na jednog čoveka. Čekam pozivnicu da film bude prikazan u Srbiji. Ja nemam ništa protiv Srbije, pa moja majka je Srpkinja, kazao je danas Nenad Čičin Šain, reditelj dokumentarca „Poljubite budućnost“, kojim je… »
Kristijan Amanpur : „U Bosni sam naučila šta znači biti novinar“
Danas 12.08.2023
Ovo nije komentar na ljude iz Srbije, već na jednog čoveka. Čekam pozivnicu da film bude prikazan u Srbiji. Ja nemam ništa protiv Srbije, pa moja majka je Srpkinja, kazao je danas Nenad Čičin Šain, reditelj dokumentarca „Poljubite budućnost“, kojim je… »
Vesti dana »
Protest "Sloboda studentima": Studenti poručili da brane autonomiju univerziteta, skup završen polaganjem venaca na grob Žarka Marinovića
Insajder pre 28 minutajoš 13 povezanih
Vanredna odbrana od poplava u opštini Lučani: Izlivanje Bjelice zatvorilo put ka Pilatovićima
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 27 povezanih
Projektil pao u blizini nuklearne elektrane u Iranu; Teheran: Američki F-15 oborili smo novim sistemom PVO
RTS pre 28 minutajoš 48 povezanih
"Ne idemo u Humsku da se branimo": Marko Jakšić pred Partizan i o najbolnijoj temi kluba
Mondo pre 3 minutajoš 48 povezanih