Povezane vesti
Ilon Mask: „Ako vam šef pravi probleme zbog objava na X-u, mi ćemo pokriti sudske troškove“
Nova 12.08.2023
Vlasnik platforme X Ilon Mask planira da pokrije pravne troškove korisnika prema kojima su se poslodavci nepravedno poneli zbog objava ili komentara na društvenoj mreži prethodno poznatoj kao Tviter. „Ako vas šef nepravedno tretira zbog objava ili… »
Ako vas šef loše tretira zbog objava na X platformi, Elon Mask pokriva pravne troškove
Blic 12.08.2023
Vlasnik platforme X Elon Mask planira da pokrije pravne troškove korisnika prema kojima su se poslodavci nepravedno poneli zbog objava ili komentara na društvenoj mreži prethodno poznatoj kao Tviter. - Ako ste bili nepravedno tretirani od strane vašeg… »
Vesti dana »

Armin Sinančević ostao ispao sa SP, pa poručio: "Da sam ušao u finale, bio sam spreman za mnogo više..."
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih

Izbori na Kosovu se bliže, a Priština dodaje gas: Pritisci, incidenti i politički inženjering na delu: Kurti Srbe koristi kao metu za potkusurivanje
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Rešena velika dilema: Evo ko ima prednost u saobraćaju: Bicikl, trotinet, automobil, i gde su među njima pešaci
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Erika Kirk se oprostila od ubijenog supruga, pa poručila: Sad nosi krunu mučenika, krici će odjekivati svetom
Telegraf pre 21 minutajoš 4 povezane