Повезане вести

Хорор прича са летовања у Хрватској: „Таксиста је закључао мог сина у 2:33 ујутро и кренуо у други део града, девојци су…

Хорор прича са летовања у Хрватској: „Таксиста је закључао мог сина у 2:33 ујутро и кренуо у други део града, девојци су…

Нова 13.08.2023
Британска новинарка Сара Вајн објавила је колумну у којој пише да јој је таксиста у Хрватској закључао сина и урлао на њега. Некадашња уредница културе у лондонском Тајмсу, а данас колумнисткиња таблоида Дејли мејл, написала… »
"Син ме позвао из Хрватске у 2.33 ујутро. Кренула је ноћна мора!": Драма познате новинарке: "био је заробљен са љутим…

"Син ме позвао из Хрватске у 2.33 ујутро. Кренула је ноћна мора!": Драма познате новинарке: "био је заробљен са љутим…

Блиц 13.08.2023
Сара Вајн у најновијој колумни износи неугодности које је доживео њен син током летовања у Хрватској. Позната британска колумнисткиња Сара Вајн, бивша супруга конзервативног посланика Мајкла Гова која пише за Дејли мејл, у… »
"Таксиста га закључао и почео да урла на њега...": Син познате британске новинарке прошао кроз драму у Хрватској

"Таксиста га закључао и почео да урла на њега...": Син познате британске новинарке прошао кроз драму у Хрватској

Мондо 13.08.2023
Када је син одбио да плати, возач је почео да виче на њега на хрватском, закључао је врата аутомобила. Када је син одбио да плати, возач је почео да виче на њега на хрватском, закључао је врата аутомобила. Британска новинарка… »
"Син ме позвао усред ноћи, тад поћиње најгора ноћна мора сваке мајке": Позната новинарка о лету у Хрватској

"Син ме позвао усред ноћи, тад поћиње најгора ноћна мора сваке мајке": Позната новинарка о лету у Хрватској

Телеграф 13.08.2023
У свом тексту она пише да ју је син назвао у 2:33 ујутро. Новинарка Сара Вине објавила је текст који је објављен у Даили Маилу, а у коме пише да јој је таксиста у Хрватској закључао сина и урлао на њега. Сара је написала текст… »

Вести дана »