Povezane vesti

Horor priča sa letovanja u Hrvatskoj: „Taksista je zaključao mog sina u 2:33 ujutro i krenuo u drugi deo grada, devojci su…

Horor priča sa letovanja u Hrvatskoj: „Taksista je zaključao mog sina u 2:33 ujutro i krenuo u drugi deo grada, devojci su…

Nova 13.08.2023
Britanska novinarka Sara Vajn objavila je kolumnu u kojoj piše da joj je taksista u Hrvatskoj zaključao sina i urlao na njega. Nekadašnja urednica kulture u londonskom Tajmsu, a danas kolumnistkinja tabloida Dejli mejl, napisala je tekst o turističkom… »
"Sin me pozvao iz Hrvatske u 2.33 ujutro. Krenula je noćna mora!": Drama poznate novinarke: "bio je zarobljen sa ljutim…

"Sin me pozvao iz Hrvatske u 2.33 ujutro. Krenula je noćna mora!": Drama poznate novinarke: "bio je zarobljen sa ljutim…

Blic 13.08.2023
Sara Vajn u najnovijoj kolumni iznosi neugodnosti koje je doživeo njen sin tokom letovanja u Hrvatskoj. Poznata britanska kolumnistkinja Sara Vajn, bivša supruga konzervativnog poslanika Majkla Gova koja piše za Dejli mejl, u najnovijoj kolumni iznela… »
"Taksista ga zaključao i počeo da urla na njega...": Sin poznate britanske novinarke prošao kroz dramu u Hrvatskoj

"Taksista ga zaključao i počeo da urla na njega...": Sin poznate britanske novinarke prošao kroz dramu u Hrvatskoj

Mondo 13.08.2023
Kada je sin odbio da plati, vozač je počeo da viče na njega na hrvatskom, zaključao je vrata automobila. Kada je sin odbio da plati, vozač je počeo da viče na njega na hrvatskom, zaključao je vrata automobila. Britanska novinarka Sara Vajn, bivša… »
"Sin me pozvao usred noći, tad poćinje najgora noćna mora svake majke": Poznata novinarka o letu u Hrvatskoj

"Sin me pozvao usred noći, tad poćinje najgora noćna mora svake majke": Poznata novinarka o letu u Hrvatskoj

Telegraf 13.08.2023
U svom tekstu ona piše da ju je sin nazvao u 2:33 ujutro. Novinarka Sara Vine objavila je tekst koji je objavljen u Daily Mailu, a u kome piše da joj je taksista u Hrvatskoj zaključao sina i urlao na njega. Sara je napisala tekst o turističkom… »

Vesti dana »