Повезане вести
Пендаровски: Промовисане великодржавне шовинистичке идеје, казнити одговорне
РТВ 13.08.2023
СКОПЉЕ - Председник Северне Македоније Стево Пендаровски затражио је данас да организатори јавних скупова у Тетову и Чаиру буду санкционисани због кршења законских одредби у вези са употребом државне заставе, химне и застава и… »
Куртијево великоалбанско дивљање изазвало бес: Кривично гоњење организатора скупова у Тетову и Скопљу (фото)
Вечерње новости 13.08.2023
ПРЕДСЕДНИК Северне Македоније Стево Пендаровски затражио је данас кривично гоњење организатора јавних скупова у Тетову и Чаиру у Скопљу, којим је присуствовао премијер тзв. Косова Аљбин Курти, због промовисања великодржавне… »
Пендаровски осудио истицање заставе Велике Албаније током посете Куртија
Н1 Инфо 13.08.2023
Председник Северне Македоније Стево Пендаровски оценио је да истицање заставе такозване Велике Албаније и националистичких симбола на скуповима у Тетову и Скопљу, поводом приватне посете косовског премијера Аљбина Куртија… »
Пендаровски реаговао на посету Куртија: Промовисане шовинистичке идеје, казнити одговорне
Спутник 13.08.2023
Председник Северне Македоније Стево Пендаровски затражио је да организатори јавних скупова у Тетову и Чаиру буду санкционисани због кршења законских одредби у вези са употребом државне заставе, химне и застава и симбола… »
Пендаровски о скуповима у Тетову и Чаиру: Промовисане великодржавне шовинистичке идеје, казнити одговорне
Еуроневс 13.08.2023
Председник Северне Македоније Стево Пендаровски затражио је да организатори јавних скупова у Тетову и Чаиру буду санкционисани због кршења законских одредби у вези са употребом државне заставе, химне и застава и симбола… »
Вести дана »
Чешки хеликоптери на путу ка Србији, румунски и словачки већ слетели и одмах крећу у акцију! Кренули и копнени ватрогасни тимови из ЕУ као помоћ у гашењу пожара
Блиц пре 1 данјош 101 повезана
Ђоковић добио поклон пред УС Опен! Један резултат из Синсинатија му отворио врата!
Курир пре 3 сатајош 26 повезаних