Повезане вести

„Песме које су рађене за мене су снимиле моје колегинице“: Цеца спрема нови албум и открива сочне детаље

„Песме које су рађене за мене су снимиле моје колегинице“: Цеца спрема нови албум и открива сочне детаље

Нова 13.08.2023
Певачица ће изненадити публику. Цеца Ражнатовић недавно је наступила у дискотеци Топ Хил у Будви. „Прошле године је наступ овде био отказан због оне трагедије, али ево сада смо ту“, рекла је Цеца на почетку, па је открила како би… »
Снимак Александре Пријовић на ком плаче као киша! Почела да лије сузе током наступа, публика је тешила (видео)

Снимак Александре Пријовић на ком плаче као киша! Почела да лије сузе током наступа, публика је тешила (видео)

Курир 13.08.2023
Певачица Александра Пријовић направила је револуцију са новим албумом, и како кажу шест дана недељно ради и пуни клубове широм наше земље. Тако је било и сада, када је имала наступ на црногорском приморју, када се тражила карта… »
"Песме које су рађене за мене САД су снимиле моје колегинице": Цеца изнела непознате детаље, проговорила о новом албуму, а…

"Песме које су рађене за мене САД су снимиле моје колегинице": Цеца изнела непознате детаље, проговорила о новом албуму, а…

Блиц 13.08.2023
Певачица Светлана Ражнатовић након наступа у Улцињу, вратила се у Црну Гору како би наступала у Топ Хилу у Будви. - Прошле године је наступ овде био отказан због оне трагедије, али ево сада смо ту. Цеца ће по ко зна који пут… »

Вести дана »