Povezane vesti
„Pesme koje su rađene za mene su snimile moje koleginice“: Ceca sprema novi album i otkriva sočne detalje
Nova 13.08.2023
Pevačica će iznenaditi publiku. Ceca Ražnatović nedavno je nastupila u diskoteci Top Hil u Budvi. „Prošle godine je nastup ovde bio otkazan zbog one tragedije, ali evo sada smo tu“, rekla je Ceca na početku, pa je otkrila kako bi volela i treće… »
Snimak Aleksandre Prijović na kom plače kao kiša! Počela da lije suze tokom nastupa, publika je tešila (video)
Kurir 13.08.2023
Pevačica Aleksandra Prijović napravila je revoluciju sa novim albumom, i kako kažu šest dana nedeljno radi i puni klubove širom naše zemlje. Tako je bilo i sada, kada je imala nastup na crnogorskom primorju, kada se tražila karta više. U crnom… »
"Pesme koje su rađene za mene SAD su snimile moje koleginice": Ceca iznela nepoznate detalje, progovorila o novom albumu, a…
Blic 13.08.2023
Pevačica Svetlana Ražnatović nakon nastupa u Ulcinju, vratila se u Crnu Goru kako bi nastupala u Top Hilu u Budvi. - Prošle godine je nastup ovde bio otkazan zbog one tragedije, ali evo sada smo tu. Ceca će po ko zna koji put napuniti popularnu… »
Vesti dana »

24.: Mart - datum koji se ne zaboravlja Na današnji dan počelo je bombardovanje, u "Jutru na Blic" saznajte: Nato avioni ispalili su oko 50.000 raznih projektila na našu zemlju
Blic pre 41 minutajoš 14 povezanih

Policija identifikovala šest aktera tuče na gradskom trgu u Čačku
Euronews pre 13 minutajoš 6 povezanih

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 41 minutajoš 7 povezanih

Nova runda pregovora u Rijadu - SAD, Ukrajina i Rusija korak bliže mirnom rešenju
RTS pre 43 minutajoš 3 povezane