Повезане вести

Новак међу првима посетио туристичку атракцију у Црној Гори: „Ниђе небо није плаво као…“

Новак међу првима посетио туристичку атракцију у Црној Гори: „Ниђе небо није плаво као…“

Нова 14.08.2023
Није крио одушевљење. Новак Ђоковић је отишао у Сједињене Америчке Државе, где ће од 14. до 20. августа учествовати на мастерсу у Синсинатију, а пре одласка у Америку Новак је искористио прилику да посети новоотворену жичару… »
Новака прво шиканирали у Америци, па га дочекали као бога – није веровао шта је видео

Новака прво шиканирали у Америци, па га дочекали као бога – није веровао шта је видео

Нова 14.08.2023
Други тенисер света вратио се у Америку у великом стилу, одушевљен дочеком на тренингу Дуго, предуго је трајало чекање да Новак Ђоковић заигра у земљи у којој је на великим турнирима прави велике успехе у каријери и где је… »
Медведев: Против Алкараса мора да се ризикује

Медведев: Против Алкараса мора да се ризикује

Спорт клуб 14.08.2023
Продор Карлоса Алкараса на светски врх, а још више тријумф на Вимблдону, и то против Новака Ђоковића у финалу, избацио је га је у жижу интересовања. – Карлос је ту где је и сада стално морам да мислим на њега – објашњава Данил… »
Ђоковић: И даље имам жељу за освајањем титула

Ђоковић: И даље имам жељу за освајањем титула

Еуроневс 14.08.2023
Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић, имао је обраћање пред новинарима у Синсинатију, где ће први пут још од 2021. године играти на тлу Сједињених Америчких Држава. Он је слободан у првом колу, док ће у другом одмерити снаге… »
Ђоковић други тенисер света, Алкараз увећао предност на првом месту АТП листе

Ђоковић други тенисер света, Алкараз увећао предност на првом месту АТП листе

Политика 14.08.2023
Најбољи тенисер света Шпанац Карлос Алкараз увећао је предност на првом месту АТП листе у односу на другопласираног Србина Новака Ђоковића на 600 бодова. Алкараз на најновијој АТП листи, која је објављена данас, има 9.395… »
Ђоковић: Ниђе небо није плаво као изнад Црне Горе

Ђоковић: Ниђе небо није плаво као изнад Црне Горе

Спорт клуб 14.08.2023
Жичара Котор - Ловћен званично је отворена а најбоља промоција овог пројекта стигла је од најбољег тенисера планете Новака Ђоковића. Док у Сједињеним Америким Државама чека почетак турнира у Синсинатију, човек са највише… »
Алкараз о ривалству са Новаком и циљевима: Осећам да сам му највећи ривал, за мене је то потпуно лудо

Алкараз о ривалству са Новаком и циљевима: Осећам да сам му највећи ривал, за мене је то потпуно лудо

Нова 14.08.2023
Шпанац зна како да се носи са поразима Први тенисер света Карлос Алкараз спреман је за изазове на Мастерсу у Синсинатију, иако је неочекивано испао од Томија Пола у четвртфиналу Торонта. Шпанац на најновијој АТП листи има 600… »
Ђоковић још увек други на АТП листи

Ђоковић још увек други на АТП листи

Спортски журнал 14.08.2023
Србин има 8.795 бодова, 600 мање од Шпанца Карлоса Алкараса. Новак Ђоковић још увек је други на објављеној АТП листи, иза Шпанца Карлоса Алкараса. Србин на другом месту има 8.795 бодова, односно 600 бодова мање од Алкараса… »
АТП - Алкараз увећао предност, али праву ,,предност" има Ђоковић

АТП - Алкараз увећао предност, али праву ,,предност" има Ђоковић

Спортске.нет 14.08.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић и даље је други на данас објављеној АТП листи, иза Шпанца Карлоса Алкараза. Ђоковић на другом месту има 8.795 бодова, односно 600 бодова мање од Алкараза. Међутим, оно што је добра ствар, јесте да… »
Новак Ђоковић Међу првим путницима жичаром Котор‒Ловћен: Историјски дан за Црну Гору

Новак Ђоковић Међу првим путницима жичаром Котор‒Ловћен: Историјски дан за Црну Гору

Вечерње новости 14.08.2023
ИСТОРИЈСКИ дан, два симбола Црне Горе - Бока и Ловћен - „приближени” су на 11 минута жичаром која је званично отворена данас у 10 часова. Фото: ИГ Новак Ђоковић Међу првим путницима жичаром од Котора до Ловћена био је… »
Ђоковић: Финале Вимблдона? Преболео сам то за дан

Ђоковић: Финале Вимблдона? Преболео сам то за дан

Данас 14.08.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић коначно ће наступити на неком америчком турниру, будући да му је коначно дозовљен улазак у САД без потврде о вакцинацији против вируса корона. У питању је мастерс у Синсинатију, а пред… »
Ђоковић: Да нисам мотивисан не бих био овде, радујем се доласку у Синсинати

Ђоковић: Да нисам мотивисан не бих био овде, радујем се доласку у Синсинати

Дневник 14.08.2023
СИНСИНАТИ: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас да је мотивисан да освоји мастерс у Синсинатију и додао да је срећан што ће после неколико година играти у САД. Српски тенисер је последњи меч одиграо у финалу… »
Новак: Драго ми је што сам се вратио на америчко тло (ВИДЕО)

Новак: Драго ми је што сам се вратио на америчко тло (ВИДЕО)

Спорт клуб 14.08.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић коначно ће наступити на неком америчком турниру, будући да му је коначно дозовљен улазак у САД без потврде о вакцинацији против вируса корона. Освајач 23 гренд слем титуле поручио је да је… »
Хтели да виде уплаканог Новака, а овоме се нису надали! Ђоковић одговором показао Америма да не могу да га повреде

Хтели да виде уплаканог Новака, а овоме се нису надали! Ђоковић одговором показао Америма да не могу да га повреде

Мондо 14.08.2023
Новак Ђоковић пун је самопоуздања пред почетак тунира у Синсинатију. Новак Ђоковић пун је самопоуздања пред почетак тунира у Синсинатију. Новак Ђоковић (36) дошао је у Америку први пут после две године. Напада титулу на УС… »
"Преболео сам то за дан": Новак Ђоковић отворио душу Американцима

"Преболео сам то за дан": Новак Ђоковић отворио душу Американцима

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић спрема се за старт мастерса у Синсинатију, а по повратку у Америку одушевили су га навијачи. Јутјуб / АТП Србину је коначно дозвољен улазак у САД без потврде о вакцинацији против вируса… »
АТП листа: Карлос и даље испред Новака, Синсинати одлучује

Нови магазин 14.08.2023
У понедељак је по обичају објављена нова АТП ранг-листа, а на челу је и даље шпански 20-годишњак Карлос Алкараз. Тенисер из Мурсије има 9.395 поена после 170 које је освојио на Роџерс купу, иако је елиминисан у четвртфиналу… »
Новак једним одговором показао Американцима зашто је највећи тенисер свих времена

Новак једним одговором показао Американцима зашто је највећи тенисер свих времена

Нова 14.08.2023
Време је за освајање Америке. Новак Ђоковић се налази у САД-у после две године одсуства због забране уласка где ће играти на турниру у Синсинатију. Новаков повратак у Охајо у којем није играо од 2019. године изазвао је велику… »
АТП листа: Алкараз увећао разлику на врху, Ђоковић јури прво место на америчкој турнеји

АТП листа: Алкараз увећао разлику на врху, Ђоковић јури прво место на америчкој турнеји

Еуроневс 14.08.2023
Шпански тенисер и новопечени шампион Вимблдона Карлос Алкараз увећао је бодовну разлику на АТП листи у односу на Новака Ђоковића. Наследник Рафаела Надала, зарадио је додатних 170 поена у односу на протеклу седмицу и сада је на… »

Спорт клуб 14.08.2023
У понедељак је по обичају објављена нова АТП ранг-листа, а на челу је и даље шпански 20-годишњак Карлос Алкараз. Тенисер из Мурсије има 9.395 поена после 170 које је освојио на Роџерс купу, иако је елиминисан у четвртфиналу… »
Изашла нова АТП листа: Ево када Новак Ђоковић може да се врати на прво место

Изашла нова АТП листа: Ево када Новак Ђоковић може да се врати на прво место

СРПСКИ тенисер Новак Ђоковић и даље је други играч света, иза Карлоса Алкараза, који чува трон, иако је на мастерсу у Торонту елиминисан у четвртфиналу. Тањуг/АП Шпанац тренутно има 9.395 бодова, само 600 више од српског… »
Новак: Финале Вимблдона? Преболео сам то за један дан

Новак: Финале Вимблдона? Преболео сам то за један дан

Спорт клуб 14.08.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић коначно ће наступити на неком америчком турниру, будући да му је коначно дозовљен улазак у САД без потврде о вакцинацији против вируса корона. У питању је мастерс у Синсинатију, а пред… »
Новак у првом интервјуу у Америци открио да ово није доживео: Питао сам Иванишевића да ли смо погрешили

Новак у првом интервјуу у Америци открио да ово није доживео: Питао сам Иванишевића да ли смо погрешили

Нова 14.08.2023
Ђоковић се обратио новинарима пред почетак Синсинатија. Новак Ђоковиц́ одавно је иза себе оставио разочарење које је осетио након што је изгубио финале Вимблдона од Карлоса Алкараза. Он је допутовао у САД ге га после две године… »
Новак Ђоковић спреман за мастерс у Синсинатију: После више од 20 година тениса, још увек има ватре у мени!

Новак Ђоковић спреман за мастерс у Синсинатију: После више од 20 година тениса, још увек има ватре у мени!

Еуроневс 14.08.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић допутовао је јуче у Охајо, где ће на мастерсу Синсинати, покушати да освоји трећу титулу. Најстарији турнир у САД-у на програму је од 12. до 20. августа, а бранилац трофеја је Борна Ћорић из… »
Новак: "Преболео сам Вимблдон за дан, УС Опен је иза угла"

Новак: "Преболео сам Вимблдон за дан, УС Опен је иза угла"

Спортске.нет 14.08.2023
Новака Ђоковића коначно ћемо имати прилику да гледамо на неком од турнира у Сједињеним Америчким Државама с обзиром на то да му је улаз у ову земљу одобрен после три године. Српски тенисер играће мастерс у Синсинатију, пред… »
Ђоковић се огласио усред ноћи на Инстаграму: Гусле и осам речи: "Ниђе небо није плаво..."

Ђоковић се огласио усред ноћи на Инстаграму: Гусле и осам речи: "Ниђе небо није плаво..."

Мондо 14.08.2023
Новак Ђоковић огласио се на Инстаграму усред ноћи. Новак Ђоковић огласио се на Инстаграму усред ноћи. Новак Ђоковић огласио се на Инстаграму усред ноћи. Објавио је четири фотографије и оставио интересантну поруку. "Ниђе небо није… »

Вести дана »