Повезане вести

Мики ђуричић наставља да износи прљав веш о ани Ћурчић! Бивши задругар раскринкао њен план: Све време је покушавала да...…

Мики ђуричић наставља да износи прљав веш о ани Ћурчић! Бивши задругар раскринкао њен план: Све време је покушавала да...…

Курир 14.08.2023
Ана Ћурчић је у току гостовања у емисији наког укључења Микија Ђуричића и жустре расправе са њим, полила соком водитељку емисије Ану Радуловић, а сада се тим поводом огласио бивши задругар, због кога је и настао карамбол… »
Након скандала у студију пинка, огласила се водитељка! Ево шта каже о срамном потезу Ане Ћурчић и поливању уживо!

Након скандала у студију пинка, огласила се водитељка! Ево шта каже о срамном потезу Ане Ћурчић и поливању уживо!

Мондо 14.08.2023
Ана Радуловић огласила се након што ју је Ана Ћурчић полила усред емсије уживо. Ана Радуловић огласила се након што ју је Ана Ћурчић полила усред емсије уживо. Водитељка емисије "Народ пита", Ана Радуловић доживела је… »
Огласила се Ана Радуловић Водитељка за Ало! открила како се осећа након што је Ћурчићева исполивала у емисији

Огласила се Ана Радуловић Водитељка за Ало! открила како се осећа након што је Ћурчићева исполивала у емисији

Ало 14.08.2023
Ана Радуловић, водитељка емисије "Народ пита", доживела је непријатност у студију када је бивша задругарка Ана Ћурчић полила соком када је била на ивици нервног слома због питања публике. Јавност и публика оштро су осудили овај… »
"Ана ме је звала и отворено ми је претила": Милена Качавенда спремна да раскринка бившу куму у "Елити": "Ангажовала сам и…

"Ана ме је звала и отворено ми је претила": Милена Качавенда спремна да раскринка бившу куму у "Елити": "Ангажовала сам и…

Блиц 14.08.2023
Потпуни скандал догодио се синоћ у емисији "Народ пита", када је Ана Ћурчић у налету беса исполивала водитељку соком. Током емисије Ана је у више наврата спомињала своју бившу куму Милену Качавенду, а тим поводом се сада… »
"Звала ме је и отворено претила" Милена о срамном понашању бивше куме и поливању водитељке, "крстила" је и дала нови…

"Звала ме је и отворено претила" Милена о срамном понашању бивше куме и поливању водитељке, "крстила" је и дала нови…

Курир 14.08.2023
Ана Ћурчић претходне вечери направила је скандал у емисији уживо када је изреволтирана због позива Микија Ђуричића исполивала водитељку Ану Радуловић соком. Током програма је у више наврата спомињала своју бившу пријатељицу и… »
Шок на пинку! Исполивала водитељку усред емисије! Ана Ћурчић излетела из студија - Радуловићка у шоку: "Непоштовање!"

Шок на пинку! Исполивала водитељку усред емисије! Ана Ћурчић излетела из студија - Радуловићка у шоку: "Непоштовање!"

Мондо 14.08.2023
Ана Ћурчић побеснела је у емисији "Народ пита" и полила соком водитељку Ану Радуловић. Ана Ћурчић побеснела је у емисији "Народ пита" и полила соком водитељку Ану Радуловић. Након хаоса са Александром Николић и звања полиције… »
Скандал! Ана Ћурчић усред емисије уживо исполивала водитељку соком! Одмах напустила студио, а све је крив овај мушкарац!

Скандал! Ана Ћурчић усред емисије уживо исполивала водитељку соком! Одмах напустила студио, а све је крив овај мушкарац!

Курир 14.08.2023
Мики Ђуричић се укључио телефонским путем у емисију и ушао у вербални сукоб са Аном Ћурчић уживо у емисији. Она није могла да поднесе његове речи, па је у једном тренутку полила соком водитељку и напустила емисију. Водитељка… »
Хаос епских размера у студију Ана Ћурчић исполивала водитељку усред емисије која иде уживо

Хаос епских размера у студију Ана Ћурчић исполивала водитељку усред емисије која иде уживо

Ало 14.08.2023
Ана Ћурчић више не уме да се контролише када јој неко упути критику, одмах настаје хаос! Мики Ђуричић се укључио у програм како би разговарао са бившим задругарима, а онда је настао хаос. Ани Ћурчић се нису допали Микијеви… »
Ево зашто је Ана Ћурчић исполивала водитељку! Ово питање је избацило из такта! Свађа затресла студио! (видео)

Ево зашто је Ана Ћурчић исполивала водитељку! Ово питање је избацило из такта! Свађа затресла студио! (видео)

Курир 14.08.2023
Мики Ђуричић се укључио у програм како би разговарао са бившим задругарима, а онда је настао хаос. Ани Ћурчић се нису допали Микијеви коментари, па је побеснела и у једном тренутку исполивала водитељку соком и напустила… »

Вести дана »