Povezane vesti
„Sve je otišlo u crveno“: Bojana Stamenov smršala je preko 70 kilograma, a sada otvoreno govori o svojoj borbi
Nova 14.08.2023
Višak kilograma uticao je i na njeno raspoloženje, pa se često osećala nezadovoljno i tužno. Bojana Stamenov privukla je pažnju svojim raskošnim glasom, ali se neretko govorilo o njenoj kilaži, koju već neko vreme uspešno dovodi u red. Pevačica je uspela… »
"Bila sam nesrećna i agresivna": Bojana Stamenov smršala 71 kilogram, a sada progovorila o teškoj borbi: "plašila sam se"
Blic 14.08.2023
Pevačica Bojana Stamenov uspela je da smrša više od 70 kilograma, a kako ističe, to nije bilo ni malo lako. - Kako bi naš narod rekao, shvatila sam da je 'doteralo cara do duvara'. Nisam bila dobro. Sve je 'otišlo u crveno' situacija sa zdravljem… »
Sve je otišlo u crveno, bila sam tužna i nesrećna! Bojana o teškoj borbi: Smršala je 71 kilogram, ovako je spasila život
Mondo 14.08.2023
Pevačica Bojana Stamenov publiku je osvojila anđeoskim glasom, ali i snažnom voljom uz koju je uspela da za nešto više od godinu dana smrša 71 kilogram. Pevačica Bojana Stamenov publiku je osvojila anđeoskim glasom, ali i snažnom voljom uz koju je uspela… »
Vesti dana »
Đoković izgubio drugi set od Tirantea, ali na početku trećeg izgleda bolje
RTS pre 13 minutajoš 48 povezanih
Kiks Angeline Topić! Ništa od nove medalje na Evropskom prvenstvu, tri puta rušila na 1,88 metara
Dnevnik pre 43 minutajoš 34 povezane
Požari i dalje besne širom regiona, najteže u Crnoj Gori i BiH
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 53 povezane
Mađarska vodi veliku bitku sa vodostajem Dunava: Počela operacija podizanja nivoa reke
Mondo pre 47 minutajoš 27 povezanih