Povezane vesti
Kompanija Meta: Preduzimamo korake da sprečimo deljenje videa ubice iz Gradačca
N1 Info 14.08.2023
Kompanija Meta, u okviru koje je i društvena mreža Instagram, preduzela je korake da spreči moguće ponovno deljenje kopija videa ubistva žene iz Gradačca i sa Fejsbuka i Instagrama uklonila naloge ubice, naveli su iz Mete za Radio Slobodna Evropa (RSE)… »
"Uklonićemo svaki sadržaj koji veliča ubicu iz gradačca": Oglasili se iz Mete o uznemirujućim snimcima na Instagramu
Večernje novosti 14.08.2023
KOMPANIJA Meta, u okviru koje se nalazi i društvena mreža Instagram, na kojoj je u petak uživo Nermin Sulejmanović upucao svoju partnerku, oglasila se kako bi istakli da će ukloniti svaki sadržaj koji bude veličao počinitelja ili ubistvo u Gradačcu… »
"Uklonićemo svaki sadržaj koji veliča ubicu ili zločin iz Gradačca" Oglasio se portparol Mete o uznemirujućim snimcima na…
Blic 14.08.2023
Kompanija Meta, u okviru koje se nalazi i društvena mreža Instagram, na kojoj je u petak uživo Nermin Sulejmanović upucao svoju partnerku, oglasila se kako bi istakli da će ukloniti svaki sadržaj koji bude veličao počinitelja ili ubistvo u Gradačcu. -… »
Meta: Uklonit ćemo svaki sadržaj koji veliča počinitelja i ubistva iz Gradačca
Slobodna Evropa 14.08.2023
Kompanija Meta, u okviru koje je i društvena mreža Instagram, poduzela je korake da spriječi moguće ponovno dijeljenje kopija videa ubistva žene iz Gradačca i uklonili naloge počinitelja sa Facebooka i Instagrama, odgovorili su iz Mete na upit Radija… »
"Bujrum, nek dođe ko hoće" Vlasnik teretane u kojoj je radio Sulejmanović u lajvu ubistva pozivao ljude da dođu a danas se…
VLASNIK teretane Emir Džinović iz Gradačca, u kojoj je trostruki ubica Nermin Sulejmanović radio kao fitnes trener, bio je u petak na mestu zločina i spasao bebu nakon ubistva Nizame Hećimović. Foto: Instagram/emirdzinovic/iron_bb24 Džinović je primio… »
"Izvini, Nizama, svi smo zakazali": Oglasio se vlasnik teretane koji je spasao bebu, ali ne i njenu majku od ubice Nermina
Kurir 14.08.2023
Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović radio kao fitnes trener, došao je na mesto zločina i uzeo bebu, a sada se oglasio na društvenim mrežama. - Pokušao sam, dao sam sebe, rizikovao život svoj, spasen je mali… »
Potresne reči vlasnika teretane, koji je spasao bebu nakon krvavog pira Sulejmanovića: "Izvini, Nizama"
Telegraf 14.08.2023
Izvini Nizama, svi smo zakazali, naveo je Emir u objavi. Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović radio kao fitnes trener, a koji je, kako tvrdi, došao na mesto zločina i spasao Nizaminu bebu, oglasio se na… »
"Izvini, Nizama, svi smo zakazali" Ponovo se oglasio vlasnik teretane koji je spasao bebu: Tvoj glas u mojoj glavi će…
EMIR Džinović, vlasnik teretane u kojoj je ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović radio kao fitnes trener, došao je na mesto zločina i uzeo bebu, a sada se oglasio na društvenim mrežama. Foto: Instagram/emirdzinovic/iron_bb24 - Pokušao sam, dao sam sebe… »
"Izvini Nizama, svi smo zakazali": Ponovo se oglasio vlasnik teretane iz Gradačca koji je spasio bebu: "Tvoj glas u mojoj…
Blic 14.08.2023
Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović radio kao fitnes trener, došao je na mesto zločina i uzeo bebu, a sada se oglasio na društvenim mrežama. - Pokušao sam, dao sam sebe, rizikovao život svoj, spasen je mali… »
Vesti dana »
Imamo najveće iznenađenje na US Openu: Favorit uzeo samo četiri gema protiv 124. igrača sveta
Večernje novosti pre 31 minutajoš 55 povezanih
Rusija zatvara nemačke kulturne centre nakon odluke Berlina da zatvori Ruski dom
Serbian News Media pre 27 minutajoš 21 povezana
Sunčano i toplo širom Srbije, do 33 stepena: Evo kada stižu kiša i pljuskovi
Glas juga pre 1 satjoš 20 povezanih
(Video) Dr Igi šokirao javnost izjavom o skrivenoj kameri od pre 30 godina: „Ne zezajte se sa mnom, mene Bog čuva, a Zablaćanski, Nebo i Gru su pokojni!“
Dnevnik pre 31 minutajoš 19 povezanih
Nafta luduje, šta čeka Srbiju - Vučić već upozorio: Barel prešao 95 dolara, evo šta sledi u petak na pumpama
Telegraf pre 16 minutajoš 20 povezanih