Povezane vesti
„Što se bore misli moje” od septembra u bioskopima
Politika 14.08.2023
Film "Što se bore misli moje" reditelja Milorada Milinkovića, o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su neposredno prethodili samom tragičnom činu naći će se na repertoaru bioskopa širom Srbije od četvrtka, 21. septembra, saopštili su… »
U bioskopima uskoro film O atentatu na kneza Mihaila: "Što se bore misli moje" režirao Milorad Milinković
Večernje novosti 14.08.2023
FILM "Što se bore misli moje" reditelja Milorada Milinkovića, o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, započeće bioskopski život 21. septembra. Ovaj istorijski i politički triler govori i o događajima koji su neposredno prethodili tragičnom činu. Foto P… »
„Što se bore misli moje“ istorijski triler Milorada Milinkovića uskoro u bioskopima
Danas 14.08.2023
Film „Što se bore misli moje“ reditelja Milorada Milinkovića, o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su neposredno prethodili samom tragičnom činu naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 21. septembra. Uloga kneza… »
Istorijski triler o atentatu na kneza Mihaila Obrenovića: „Što se bore misli moje“ uskoro u bioskopima
Nova 14.08.2023
Film "Što se bore misli moje" reditelja Milorada Milinkovića o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su neposredno prethodili ovom tragičnom činu, naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 21. septembra. U godini kada se… »
Vesti dana »
BIRODI: Izveštavanje o smrti studentkinje predstavljeno kao političko pitanje
Pravo u centar pre 59 minutajoš 42 povezane
Iran izveo raketne napade na Izrael! Brod "Tripoli" sa 3.500 američkih mornara i marinaca stigao na Bliski istok! Teheran pogodio bazu SAD! (video, foto)
Kurir pre 59 minutajoš 37 povezanih
Srbija ostala bez Evropskog prvenstva, Orlići ipak mogu da dobiju dobre vesti, tiču se SP!
Telegraf pre 59 minutajoš 31 povezana
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 67 povezanih