Povezane vesti

„Što se bore misli moje” od septembra u bioskopima

„Što se bore misli moje” od septembra u bioskopima

Politika 14.08.2023
Film "Što se bore misli moje" reditelja Milorada Milinkovića, o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su neposredno prethodili samom tragičnom činu naći će se na repertoaru bioskopa širom Srbije od četvrtka, 21. septembra… »
U bioskopima uskoro film O atentatu na kneza Mihaila: "Što se bore misli moje" režirao Milorad Milinković

U bioskopima uskoro film O atentatu na kneza Mihaila: "Što se bore misli moje" režirao Milorad Milinković

Večernje novosti 14.08.2023
FILM "Što se bore misli moje" reditelja Milorada Milinkovića, o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, započeće bioskopski život 21. septembra. Ovaj istorijski i politički triler govori i o događajima koji su neposredno prethodili tragičnom činu… »
„Što se bore misli moje“ istorijski triler Milorada Milinkovića uskoro u bioskopima

„Što se bore misli moje“ istorijski triler Milorada Milinkovića uskoro u bioskopima

Danas 14.08.2023
Film „Što se bore misli moje“ reditelja Milorada Milinkovića, o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su neposredno prethodili samom tragičnom činu naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 21. septembra. Uloga… »
Istorijski triler o atentatu na kneza Mihaila Obrenovića: „Što se bore misli moje“ uskoro u bioskopima

Istorijski triler o atentatu na kneza Mihaila Obrenovića: „Što se bore misli moje“ uskoro u bioskopima

Nova 14.08.2023
Film "Što se bore misli moje" reditelja Milorada Milinkovića o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su neposredno prethodili ovom tragičnom činu, naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 21. septembra. U godini… »

Vesti dana »