Povezane vesti
Orkestar Nenada Mladenovića iz Vranja najbolji u Guči
Jugmedia 14.08.2023
Lepo je bilo biti Vranjanac na održanom 62. Saboru trubača u Guči. Ovo pogotovo kada je žiri proglasio najboljim orkestrom ovogodišnjeg takmičenja orkestar Nenada Mladenovića, a pobednikom takmičenja Bojana Ristića, trubača orkestra iz… »
"MOJ PRADEDA BAKIJA BAKIĆ JE MAJSTOR TRUBE, SAD SAM I JA TO DOČEKAO" Stefan Mladenović nastavio zlatni porodični niz na…
Kurir 14.08.2023
Sinoć je završen 62. po redu dragačevski Sabor trubača u Guči, za dva predsaborska i tri saborska dana kroz malu varošicu prošlo je oko 250.000 ljudi. Nakon koncerata poznatih pevača, usledilo je proglašenje pobednika i dodela nagrada i… »
Orkestar Stefana Mladenovića iz Vranja najbolji u Guči
OK radio 14.08.2023
Najbolji orkestar 62. Sabora trubača je orkestar Stefana Mladenovića iz Vranja. Na 62.Saboru trubača, Guču su ponovo pokorili trubači iz južne Srbije. Nagrada za najubedljivije odsviranu narodnu pesmu pripala je Kristijanu Aziroviću iz Bojnika… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počela sednica Skupštine: Đilas pozvao Anu Brnabić da podnese ostavku, ZLF napustio salu tokom minuta ćutanja za Palmu
Nova pre 24 minutajoš 45 povezanih
Boingov avion pao u Litvaniji: Jedan član posade poginuo, troje povređeno
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane
Preokret u Rumuniji: Proruski kandidat vodi u prvom krugu predsedničkih izbora, Čolaku "na klackalici"
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih
Štrajk prosvetara se nastavlja danas u obrazovnim ustanovama pet školskih uprava
Novi magazin pre 2 satajoš 14 povezanih