Povezane vesti

Harden ipak ide iz Filadelfije: Mori je lažov

Harden ipak ide iz Filadelfije: Mori je lažov

Sport klub 14.08.2023
Nastavlja se saga oko Džejmsa Hardena i njegovog odlaska ili ostanka u redovima Filadeflije. Pošto je pre neki dan objavljeno da Harden ostaje u Seventisiksersima, izgleda da je došlo do novog preokreta. Sam Harden je tokom jednog kampa imao poruku za… »
Harden izazvao haos u NBA ligi: ''Deril Mori je lažov i ja nikada neću biti deo organizacije čiji je on deo''

Harden izazvao haos u NBA ligi: ''Deril Mori je lažov i ja nikada neću biti deo organizacije čiji je on deo''

Večernje novosti 14.08.2023
Superstar Filadelfije Džejms Harden izvesno posle izjave da je generalni menadžer Siksersa Deril Mori lažov, neće ostati u Filadelfiji. Tanjug/AP Posle ovakve izjave Hardena koja je izazvala buru u Americi teško je očekivati da će on ostati član… »
Žestoki potresi u NBA - on je lažov! Superstar osuo paljbu: Više nikad neću da radim sa njim!

Žestoki potresi u NBA - on je lažov! Superstar osuo paljbu: Više nikad neću da radim sa njim!

Mondo 14.08.2023
Džejms Harden osuo je paljbu po Derilu Moriju... Džejms Harden osuo je paljbu po Derilu Moriju... Žestoki potresi u Filadelfiji. Džejms Harden (33) nema nameru da ostane deo organizacije ukoliko na poziciji generalnog menadžera ostane Deril Mori… »

Vesti dana »