Повезане вести

Харден ипак иде из Филаделфије: Мори је лажов

Харден ипак иде из Филаделфије: Мори је лажов

Спорт клуб 14.08.2023
Наставља се сага око Џејмса Хардена и његовог одласка или останка у редовима Филадефлије. Пошто је пре неки дан објављено да Харден остаје у Севентисиксерсима, изгледа да је дошло до новог преокрета. Сам Харден је током… »
Харден изазвао хаос у НБА лиги: ''Дерил Мори је лажов и ја никада нећу бити део организације чији је он део''

Харден изазвао хаос у НБА лиги: ''Дерил Мори је лажов и ја никада нећу бити део организације чији је он део''

Вечерње новости 14.08.2023
Суперстар Филаделфије Џејмс Харден извесно после изјаве да је генерални менаџер Сиксерса Дерил Мори лажов, неће остати у Филаделфији. Тањуг/АП После овакве изјаве Хардена која је изазвала буру у Америци тешко је очекивати да… »
Жестоки потреси у НБА - он је лажов! Суперстар осуо паљбу: Више никад нећу да радим са њим!

Жестоки потреси у НБА - он је лажов! Суперстар осуо паљбу: Више никад нећу да радим са њим!

Мондо 14.08.2023
Џејмс Харден осуо је паљбу по Дерилу Морију... Џејмс Харден осуо је паљбу по Дерилу Морију... Жестоки потреси у Филаделфији. Џејмс Харден (33) нема намеру да остане део организације уколико на позицији генералног менаџера… »

Вести дана »