Povezane vesti
Harden ipak ide iz Filadelfije: Mori je lažov
Sport klub 14.08.2023
Nastavlja se saga oko Džejmsa Hardena i njegovog odlaska ili ostanka u redovima Filadeflije. Pošto je pre neki dan objavljeno da Harden ostaje u Seventisiksersima, izgleda da je došlo do novog preokreta. Sam Harden je tokom jednog kampa imao poruku za… »
Harden izazvao haos u NBA ligi: ''Deril Mori je lažov i ja nikada neću biti deo organizacije čiji je on deo''
Večernje novosti 14.08.2023
Superstar Filadelfije Džejms Harden izvesno posle izjave da je generalni menadžer Siksersa Deril Mori lažov, neće ostati u Filadelfiji. Tanjug/AP Posle ovakve izjave Hardena koja je izazvala buru u Americi teško je očekivati da će on ostati član… »
Žestoki potresi u NBA - on je lažov! Superstar osuo paljbu: Više nikad neću da radim sa njim!
Mondo 14.08.2023
Džejms Harden osuo je paljbu po Derilu Moriju... Džejms Harden osuo je paljbu po Derilu Moriju... Žestoki potresi u Filadelfiji. Džejms Harden (33) nema nameru da ostane deo organizacije ukoliko na poziciji generalnog menadžera ostane Deril Mori. Njih… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi?': Pet zaključaka sa susreta Trampa i Putina na Aljasci
BBC News pre 49 minutajoš 41 povezana

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Novi magazin pre 58 minutajoš 13 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 3 satajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 43 povezane