Повезане вести
Емир који је спасао бебу убијене Низаме открио нове детаље! Монструм му претио смрћу: Имаш пола сата да дођеш по дете (видео)…
Курир 14.08.2023
Емир Џиновић, пословни партнер троструког убице Нермина Сулејмановића из Градачца, тврди да му је монструм претио смрћу. Џиновић је кроз сузе за Аваз открио да му је Сулејмановић након убиства невенчане супруге Низаме Хећимовић… »
"Имаш пола сата да дођеш по дете, убићу и тебе": Потресна исповест мушкарца који је спасио бебу након крвавог пира њеног оца…
Блиц 14.08.2023
Емир Џиновић, пословни партнер Нермина Сулејмановића, помахниталог убице који је убио троје људи у Градачцу, открио је шта је убица тражио од њега. - Радио сам с њим. Породичан сам човек. Имам двоје деце. Ово што се догодило… »
"Имаш пола сата да дођеш по дете, убићу и тебе": Потресна исповест мушкарца који је спасио бебу након крвавог пира њеног оца…
Блиц 14.08.2023
Емир Џиновић, пословни партнер Нермина Сулејмановића, помахниталог убице који је убио троје људи у Градачцу, открио је шта је убица тражио од њега. - Радио сам с њим. Породичан сам човек. Имам двоје деце. Ово што се догодило… »
"Имаш пола сата да дођеш по дете, убићу и тебе": Потресна исповест Емира, који је спасао бебу монструма Нермина Сулејмановића…
Вечерње новости 14.08.2023
ЕМИР Џиновић, пословни партнер помахниталог убице Нермина Сулејмановића, отворио је душу након страшног злочина, и рекао да му је монструм након убиства жене рекао: "Имаш пола сата да дођеш по дете, убићу и тебе!". Фото: АП… »
Нермин Сулејмановић ми је рекао "имаш пола сата да дођеш по дете, убићу и тебе!": Стравична исповест Емира
Телеграф 14.08.2023
Отишао сам у полицијску станицу и рекао да знам где се налазе. Рекао ми је да дете може умрети јер није примило терапију. Пришли смо с леђа викендици, где смо угледали тело Низамино, рекао је Емир. Емир Џиновић, власник теретане… »
Вести дана »

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 13 минутајош 1 повезана

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана