Povezane vesti
Emir koji je spasao bebu ubijene Nizame otkrio nove detalje! Monstrum mu pretio smrću: Imaš pola sata da dođeš po dete…
Kurir 14.08.2023
Emir Džinović, poslovni partner trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića iz Gradačca, tvrdi da mu je monstrum pretio smrću. Džinović je kroz suze za Avaz otkrio da mu je Sulejmanović nakon ubistva nevenčane supruge Nizame Hećimović rekao da ima… »
"Imaš pola sata da dođeš po dete, ubiću i tebe": Potresna ispovest muškarca koji je spasio bebu nakon krvavog pira njenog…
Blic 14.08.2023
Emir Džinović, poslovni partner Nermina Sulejmanovića, pomahnitalog ubice koji je ubio troje ljudi u Gradačcu, otkrio je šta je ubica tražio od njega. - Radio sam s njim. Porodičan sam čovek. Imam dvoje dece. Ovo što se dogodilo ne opravdavam… »
"Imaš pola sata da dođeš po dete, ubiću i tebe": Potresna ispovest muškarca koji je spasio bebu nakon krvavog pira njenog…
Blic 14.08.2023
Emir Džinović, poslovni partner Nermina Sulejmanovića, pomahnitalog ubice koji je ubio troje ljudi u Gradačcu, otkrio je šta je ubica tražio od njega. - Radio sam s njim. Porodičan sam čovek. Imam dvoje dece. Ovo što se dogodilo ne opravdavam… »
Nermin Sulejmanović mi je rekao "imaš pola sata da dođeš po dete, ubiću i tebe!": Stravična ispovest Emira
Telegraf 14.08.2023
Otišao sam u policijsku stanicu i rekao da znam gde se nalaze. Rekao mi je da dete može umreti jer nije primilo terapiju. Prišli smo s leđa vikendici, gde smo ugledali telo Nizamino, rekao je Emir. Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je radio… »
"Imaš pola sata da dođeš po dete, ubiću i tebe": Potresna ispovest Emira, koji je spasao bebu monstruma Nermina…
Večernje novosti 14.08.2023
EMIR Džinović, poslovni partner pomahnitalog ubice Nermina Sulejmanovića, otvorio je dušu nakon strašnog zločina, i rekao da mu je monstrum nakon ubistva žene rekao: "Imaš pola sata da dođeš po dete, ubiću i tebe!". Foto: AP… »
Vesti dana »
Novi presek studentskih blokada po gradovima: Broj fakulteta koji obustavljaju rad dramatično se povećava
Pravda pre 2 satajoš 67 povezanih
Vučić: Doneo sam dokumentaciju o nadstrešnici, sutra će biti dostupna na sajtu Vlade
RTS pre 1 satjoš 31 povezana
Manojlović: Slom države i sramota da se dokumentacija o Železničkoj stanici u Novom Sadu nalazi kod Vučića
N1 Info pre 49 minutajoš 28 povezanih