Povezane vesti
„Sulejmanović mi je rekao – Imaš pola sata da dođeš po dete, ubiću i tebe!“: Čovek koji je pronašao bebu u lokvi krvi do…
Nova 14.08.2023
Emir Džinović, poslovni partner ubice Nermina Sulejmanovića, za "Dnevni avaz" je ispričao da mu je Sulejmanović rekao: "Imaš pola sata da dođeš po dete, ubiću i tebe". „Radio sam s njim. Porodičan sam čovek. Imam dvoje dece. Ovo što se dogodilo ne… »
"Imaš pola sata da dođeš po dete inače ću i tebe ubiti"! Ispovest Emira koji je spasao bebu od krvavog pira monstruma
Mondo 14.08.2023
Za "Avaz" je u velikoj ispovesti Emir Džinović, poslovni partner i dugogodišnji prijatelj Nermina Sulejmanovića, otkrio da je imao pretnje smrću. Za "Avaz" je u velikoj ispovesti Emir Džinović, poslovni partner i dugogodišnji prijatelj Nermina… »
"Prekidam odmor i idem na nizaminu sahranu" Poznata influenserka se obratila potresnim rečima i posebno zahvalila Beogradu!
Kurir 14.08.2023
Stravičan zločin dogodio se pre tri dana u Gradačcu, kada je Nermin Sulejmanović ubio svoju nevenčanu suprugu, koju je pre toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u lajvu na Instagramu. Ceo region u šoku je zbog postupaka ovog muškarca, koji je… »
Vesti dana »
Poljoprivrednik posle sastanka sa ministrom: „Možda će u Beograd po prvi put doći traktori iz cele Srbije“
Nedeljnik pre 3 minutajoš 26 povezanih
"Oremo njive, čekamo da dođeš": Deca Zlatka Kokanovića sa protesta poručuju - "pustite našeg tatu"
N1 Info pre 1 satjoš 2 povezane
Kancelarija Tomanović: Inspektor Milenković ponovo otkrio, savladao i legitimisao tajnu pratnju
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
(BLOG) Izrael započeo novi talas napada širom Teherana: Više od 1.000 ljudi ubijeno u Iranu od početka rata, raste broj žrtava širom Bliskog istoka
N1 Info pre 2 minutajoš 36 povezanih