Повезане вести

"Добио је дете, мислио сам да ће бити боље, мозак му је изгорео" Огласио се отац монструма из Градачца и шокирао речима

"Добио је дете, мислио сам да ће бити боље, мозак му је изгорео" Огласио се отац монструма из Градачца и шокирао речима

Курир 15.08.2023
Фикрет Сулејмановић, отац масовног убице из Градачца Нермина Сулејмановића открио је да се стиди свог сина који је убиством троје људи цео Градачац завио у црно. - Не знам шта га је довело до овога да овако погреши. Мора да му… »
Отац монструма отворио душу: Одрекао сам се сина пре 20 година кад је почео да ме туче! Открио ко организује сахрану убице

Отац монструма отворио душу: Одрекао сам се сина пре 20 година кад је почео да ме туче! Открио ко организује сахрану убице

Курир 15.08.2023
Фикрет Сулејмановић, отац убице Нермина Сулејмановића из Градачца, наводи да се сина одрекао пре 20 година, али и да је у константном страху да ће му неко наудити. - И јесам и нисам отац Нермину. Све сте видели и чули. Ја сам се… »
Сахрањени отац и син које је убио монструм из Градачца: На стотине људи их испратило на вечни починак (фото)

Сахрањени отац и син које је убио монструм из Градачца: На стотине људи их испратило на вечни починак (фото)

Курир 15.08.2023
Оца и сина Ђенгиза и Дениса Ондер, које је у петак, 11. августа убио Нермин Сулејмановић, данас је на стотине грађана Градачца испратило на вечни починак. Како јавља репортер "Аваза" са лица места, на сахрану Ђенгиза и Дениса… »
Монструм испалио себи метак у главу: Објављена фотографија мртвог убице из Градачца! Језива сцена на фарми (узнемирујуће)

Монструм испалио себи метак у главу: Објављена фотографија мртвог убице из Градачца! Језива сцена на фарми (узнемирујуће)

Курир 15.08.2023
Нермин Сулејмановић, троструки убица из Градачца, пуцао је себи у главу за воланом БМВ-а, види се на фотографији коју је у уторак објавио Аваз. Док се друштвеним мрежама шире теорије завере да је помахнитали троструки убица из… »
Скандалозно! Полицајка Џенана објавила слику убијене Низаме уз посвету: Људи згрожени, тврде да је била љубавница монструма!…

Скандалозно! Полицајка Џенана објавила слику убијене Низаме уз посвету: Људи згрожени, тврде да је била љубавница монструма!…

Курир 15.08.2023
Полицијска службеница из БиХ Џенана С. сумњичи се да је свом наводном љубавнику, тросктруком убици Нермину Сулејмановићу, одала локацију његове супруге и њихове бебе и тиме им угрозила животе. Да све буде још горе, она је на… »
"Не интересује ме то г****" Отац монструма из Градачца огорчен, нико не жели да преузме тело троструког убице

"Не интересује ме то г****" Отац монструма из Градачца огорчен, нико не жели да преузме тело троструког убице

Курир 15.08.2023
Прошла су четири дана од масакра који је у Градачцу починио помахнитали бодибилдер Нермин Сулејмановић. Убио је ванбрачну супругу Низаму Хећимовић, оца и сина турских држављана Ђенгиза и Дениса Ондера, а ранио Ђенгизову супругу… »
Ово су отац и син које је убио помахнитали бодибилдер: Данас у 13 сати сахрана, мајка младића и даље у тешком стању (фото)

Ово су отац и син које је убио помахнитали бодибилдер: Данас у 13 сати сахрана, мајка младића и даље у тешком стању (фото)

Курир 15.08.2023
Отац и син Ђенгиз и Денис Ондер, које је у петак у Градачцу убио Нермин Сулејмановић, биће сахрањени данас на мезарју Шехитлуци. Џеназа ће бити клањана испред Пожаричке џамије у Градачцу у 13 часова. Иначе, Џенгиз и његов… »
Откривена нова кртица нермина у полицији! Тужилац истражује утицајног инспектора: Ево како су све повезани

Откривена нова кртица нермина у полицији! Тужилац истражује утицајног инспектора: Ево како су све повезани

Блиц 15.08.2023
Канцеларија главног тужиоца и Управа полиције МУП Тузланског кантона јуче су одржали хитан састанак на којем је било говора о поступању институција у вези с пријављеним кривичним делом насиље у породици поводом случаја Низаме… »

Блиц 15.08.2023
Канцеларија главног тужиоца и Управа полиције МУП Тузланског кантона јуче су одржали хитан састанак на којем је било говора о поступању институција у вези с пријављеним кривичним делом насиље у породици поводом случаја Низаме… »
"Ово је кључна грешка која је довела до масакра У Градачцу" Костић указује на кривца: Кључан је био пре свега један пропуст…

"Ово је кључна грешка која је довела до масакра У Градачцу" Костић указује на кривца: Кључан је био пре свега један пропуст…

Курир 15.08.2023
Јуче је сахрањена Низама Хећимовић коју је у петак у Градачцу у Босни и Херцеговини убио невенчани супруг. Подсећамо, Нермин Сулејмановић је убио Низаму зато што га је пријавила полицији због насиља у породици. Он је убиство… »
Отац монструма из Градачца открио да га је син тукао: Одрекао сам га се пре 20 година, убио би и мене!

Отац монструма из Градачца открио да га је син тукао: Одрекао сам га се пре 20 година, убио би и мене!

Мондо 15.08.2023
Фикрет Сулејмановић, отац убице из Градачца, наводи да се сина одрекао пре 20 година. Фикрет Сулејмановић, отац убице из Градачца, наводи да се сина одрекао пре 20 година. Фикрет Сулејмановић, отац убице Нермина Сулејмановића из… »
Нико неће да преузме тело убице из Градачца

Нико неће да преузме тело убице из Градачца

Инсајдер 15.08.2023
Директор Комеморативног центра у Тузли Фарук Латифагић изјавио је данас да нико није поднео захтев за преузимање тела Нермина Сулејмановића, који је у петак у Градачцу убио три особе, исто толико ранио, а потом извршио… »
Тужилаштво обрађује доказе о могућој вези између полицајаца и монструма из Градачца

Тужилаштво обрађује доказе о могућој вези између полицајаца и монструма из Градачца

Телеграф 15.08.2023
Иако постоје индиције да је убици Низамину локацију открио неко из полиције, то још није званично доказано. Истражитељи МУП-а ТК спровели су истрагу усмерену на више особа унутар полицијских редова, а прикупљени доказни… »
"Особе које су лајковале смрт уживо, изгубиле су осећај за реалност!" Стручњаци о убици из Градачца: Проналазе идоле у…

"Особе које су лајковале смрт уживо, изгубиле су осећај за реалност!" Стручњаци о убици из Градачца: Проналазе идоле у…

Курир 15.08.2023
Ескалација насиља, поново је прешла границе здравог разума. За до сада невиђену монструозност, побринуо се убица из Градачца који је убиство супруге преносио на Инстаграму. Смрт уживо гледало је чак 15.000 људи. Зашто је више… »
Нико неће тело убице из Градачца

Нико неће тело убице из Градачца

РТВ 15.08.2023
ТУЗЛА - Директор Комеморативног центра у Тузли Фарук Латифагић изјавио је данас да нико није поднео захтев за преузимање тела Нермина Сулејмановића, који је у петак у Градачцу убио три особе, исто толико ранио, а потом извршио… »
Нико неће тело убице из Градачца: „Чекамо да нам се јаве чланови породице“

Нико неће тело убице из Градачца: „Чекамо да нам се јаве чланови породице“

Н1 Инфо 15.08.2023
Директор Комеморативног центра у Тузли Фарук Латифагић изјавио је да нико није поднео захтев за преузимање тела Нермина Сулејмановића, који је у петак у Градачцу убио три особе, исто толико ранио, а потом извршио самоубиство. По… »
Био нормалан само до шесте године! Огласио се отац убице из Градачца: Мора да му је мозак изгорео, МУП га најбоље знао!

Био нормалан само до шесте године! Огласио се отац убице из Градачца: Мора да му је мозак изгорео, МУП га најбоље знао!

Мондо 15.08.2023
Огласио се отац убице из Градачца, Фикрет Сулејмановић. Огласио се отац убице из Градачца, Фикрет Сулејмановић. Фикрет Сулејмановић отац масовног убице из Градачца, Нермина, открио је да се стиди свог сина који је убио троје… »
У овој кући је живео помахнитали убица Нермин Сулејмановић са супругом Низамом и њиховом бебом (видео)

У овој кући је живео помахнитали убица Нермин Сулејмановић са супругом Низамом и њиховом бебом (видео)

Блиц 15.08.2023
Монструм Нермин Сулејмановић са породицом, невенчаном супругом Низамом Хећимовић и њиховом бебом која је била сведок његовог крвавог пира живели су у кући његове баке. Трагично настрадала Низама изашла је из ове куће заједно… »
Ово је кућа у којој је Нермин живео са Низамом и бебом пре убиства

Ово је кућа у којој је Нермин живео са Низамом и бебом пре убиства

Телеграф 15.08.2023
У малој улици се налазе још три куће, а само у једној живи једна породица, док су остале напуштене. Цели регион потресла је прича у којој је монструм Нермин Сулејмановић у Градачцу убио своју невенчану супругу Низаму Хећимовић, а… »
Објављена фотографија мртвог убице: Шире се теорије завере о монструму из Градачца, тврде да је Нермин Сулејмановић жив

Објављена фотографија мртвог убице: Шире се теорије завере о монструму из Градачца, тврде да је Нермин Сулејмановић жив

Вечерње новости 15.08.2023
ДОК се друштвеним мрежама шире теорије завере да је помахнитали троструки убица из Градачца Нермин Сулејмановић жив и да је наводно побегао у Италију, "Аваз" је објавио фотографију која потврђује да је кобног дана, а након… »
Објављена фотографија мртвог монструма Нермина: Овако су побијене теорије завере да је још жив

Објављена фотографија мртвог монструма Нермина: Овако су побијене теорије завере да је још жив

Телеграф 15.08.2023
Сулејмановић се, а што се види на фотографији, убио у возилу БМВ које било паркирано испред фарме у месту Доња Леденица. Док се друштвеним мрежама шире теорије завере да је помахнитали троструки убица из Градачца Нермин… »
"Био је нормалан само као дете": Огласио се отац убице из Градачца - "Видео сам Низаму и бебицу, мислио сам да се поправио"

"Био је нормалан само као дете": Огласио се отац убице из Градачца - "Видео сам Низаму и бебицу, мислио сам да се поправио"

- НЕ ЗНАМ шта га је довело до овога да овако погреши. Мора да му је мозак изгорео. Као дете са пет-шест година је био нормалан, после тога није. Он је такав ван мене, то се није хранило са мном, одрастао је даље од мене - рекао… »
Завршена обдукција Нермина Сулејмановића: Нико неће да преузме тело - ово је даља процедура

Завршена обдукција Нермина Сулејмановића: Нико неће да преузме тело - ово је даља процедура

ТЕЛО Нермина Сулејмановића, који је брутално убио невенчану супругу Низаму Хећимовић и још две особе у Градачцу 11. августа, и даље се налази у хладњачи јер посмртне остатке нико није преузео. Фото: Ап пхото/Инстаграм/ирон_бб24… »
Познато је где се налази тело монструма Нермина Сулејмановића

Познато је где се налази тело монструма Нермина Сулејмановића

Телеграф 15.08.2023
Нермин Сулејмановић широј јавности постао је познат по крвничком чину у којем је у Градачцу убио три особе, уз рањавање исто толико њих. Тело троструког убице Нермина Сулејмановића налази се у Комеморативном центру у Тузли, а… »
Шта ће се десити са телом убице из Градачца? Готова обдукција Нермина Сулејмановића, ово је даља процедура

Шта ће се десити са телом убице из Градачца? Готова обдукција Нермина Сулејмановића, ово је даља процедура

Телеграф 15.08.2023
Како Телеграф.рс сазнаје, извршена је обдукција и требало би да се организује сахрана, међутим, по тело још нико није дошао, а круже информације да породица ни нема намеру да Нерминово тело преузме. Тело Нермина Сулејмановића… »
Сахрањени отац и син: Градачац се опростио од још две Нерминове жртве

Сахрањени отац и син: Градачац се опростио од још две Нерминове жртве

ОТАЦ и син Џенгиз и Денис Ондер, које је 11. августа убио Нермин Сулејмановић из Градачца, данас су сахрањени у присуству великог броја родбине, пријатеља и грађана. Фото: АП Пхото/Инстаграм/ирон_бб24 Њима је клањана џеназа… »
Сахрањени отац и син, жртве убице из Градачца

Сахрањени отац и син, жртве убице из Градачца

РТВ 15.08.2023
ГРАДАЧАЦ - Отац и син Ђенгиз и Денис Ондер, које је 11. августа убио Нермин Сулејмановић из Градачца, данас су сахрањени у присуству великог броја родбине, пријатеља и грађана. Њима је клањана џеназа испред Пожаричке… »
Стотине људи на џенази Ђенгизу и Денису Ондеру, жртвама помахниталог убице Нермина Сулејмановића

Стотине људи на џенази Ђенгизу и Денису Ондеру, жртвама помахниталог убице Нермина Сулејмановића

ИндексОнлине 15.08.2023
Отац и син су хладнокрвно убијени у петак Ђенгиз и Денис Ондер, отац и син, жртве су помахниталог фитнес тренера Нермина Сулејмановића из Градачца, који их је хладнокрвно убио у петак. Како јавља “Авазов” репортер са лица… »
Стотине људи на сахрани Ђенгизу и Денису Ондеру, жртвама помахниталог убице Нермина Сулејмановића (видео)

Стотине људи на сахрани Ђенгизу и Денису Ондеру, жртвама помахниталог убице Нермина Сулејмановића (видео)

Дневник 15.08.2023
Ђенгиз и Денис Ондер, отац и син, жртве су помахниталог фитнес тренера Нермина Сулејмановића из Градачца, који их је хладнокрвно убио у петак. Како јавља "Авазов" репортер са лица мјста, стотине људи дошле су на џеназу… »

Санџак хабер 15.08.2023
Отац и син су хладнокрвно убијени у петак Ђенгиз и Денис Ондер, отац и син, жртве су помахниталог фитнес тренера Нермина Сулејмановића из Градачца, који их је хладнокрвно убио у петак. Како јавља “Авазов” репортер са лица… »
Опасност од копикета! Стручњаци забринути: Због преноса убиства уживо можемо очекивати пораст насиља у реалном животу!

Опасност од копикета! Стручњаци забринути: Због преноса убиства уживо можемо очекивати пораст насиља у реалном животу!

Курир 15.08.2023
Више од 15.000 људи гледало је уживо пренос злочина у Градачцу током кога је мушкарац масакрирао и ликвидирао невенчану супругу, а потом убио још двоје, а исти тај снимак затим је три сата био на Инстаграму, те ко зна колико га… »
Полицајка објавила фотографију убијене Низаме уз ову посвету: Људи згрожени, говоре да је била љубавница бодибилдера

Полицајка објавила фотографију убијене Низаме уз ову посвету: Људи згрожени, говоре да је била љубавница бодибилдера

Мондо 15.08.2023
Полицајка, која се сумњичи да је Нермину Сулејмановићу одала локацију на којој се крила његова супруга Низама, објавила је посвету на мрежама. Полицајка, која се сумњичи да је Нермину Сулејмановићу одала локацију на којој се… »
Полицајка, коју оптужују да је Нермину одала где је Незима, огласила се на мрежама: Објавила слику жртве

Полицајка, коју оптужују да је Нермину одала где је Незима, огласила се на мрежама: Објавила слику жртве

Телеграф 15.08.2023
Она се доводи у везу са убицом Нермином који је усмртио троје и ранио исто толико људи 11. августа у Градачцу. Полицајка Џ. С. коју оптужују да је одала локацију Незиме Хећимовић њеном ванбрачном супругу Нермину Сулејмановићу… »
Градачац на вечни починак испратио оца и сина, жртве Нермина Сулејмановића

Градачац на вечни починак испратио оца и сина, жртве Нермина Сулејмановића

Телеграф 15.08.2023
Родбина, пријатељи, комшије и грађани данас су присуствовали сахрани Ђенгиза и Дениса Ондера, који су убијени протеклог петка, док је мајка, односно супруга Хариса тешко повређена те се и даље налази у болници. Оца и сина… »
Одала убици где је Низама, па је на мрежама жали: Полицајка, Нерминова љубавница, објавила слику његове жртве уз срамну…

Одала убици где је Низама, па је на мрежама жали: Полицајка, Нерминова љубавница, објавила слику његове жртве уз срамну…

Блиц 15.08.2023
Полицајка из Босне и Херцеговине, Џенана С. осумњичена је да је Нермину Сулејмановићу, убици из Градачца открила адресу на којој се скривала његова невенчана супруга Низама са дететом и самим тим несрећној жени послала убицу… »
Особа из врха полиције била повезана са убицом из Градачца?

Особа из врха полиције била повезана са убицом из Градачца?

Телеграф 15.08.2023
У току је истрага, током које би требало да буду утврђени сви детаљи. Канцеларија главног тужиоца и Управа полиције МУП-а ТК јуче су одржали хитан састанак на којем је било говора о поступању институција у вези с пријављеним… »
Тело убице Нермина Сулејмановића нико неће да преузме: Огласио се и његов отац

Тело убице Нермина Сулејмановића нико неће да преузме: Огласио се и његов отац

ТЕЛО Нермина Сулејмановића, који је у петак, 11. августа, убио троје људи у Градачцу, а потом извршио самоубиство, нико не жели да преузме, чак ни његов отац, пише Аваз. Фото: АП Пхото/Инстаграм/ирон_бб24 Његови познаници су… »
"Не интересује ме то: Г***о" Нико не жели да сахрани убицу из Градачца, његов отац поручио једно!

"Не интересује ме то: Г***о" Нико не жели да сахрани убицу из Градачца, његов отац поручио једно!

Блиц 15.08.2023
Прошла су четири дана од масакра које је починио Нермин Сулејмановић, помахнитали убица, у Градачцу. Након што је брутално убио невенчану супругу Низаму Хећимовић, Сулејмановић је убио још двоје суграђана, а ранио троје. Сада се… »
Тело монструозног убице из градачца нико неће да преузме Ево шта је његов отац поручио

Тело монструозног убице из градачца нико неће да преузме Ево шта је његов отац поручио

Дневник 15.08.2023
САРАЈЕВО: Тело Нермина Сулејмановића, који је у петак 11. августа убио троје људи у Градачцу, а потом извршио самоубиство нико не жели да преузме, чак ни његов отац, пише Аваз. Његови познаници су репотерима "Аваза“, у… »

Блиц 15.08.2023
Прошла су четири дана од масакра које је починио Нермин Сулејмановић, помахнитали убица, у Градачцу. Након што је брутално убио невенчану супругу Низаму Хећимовић, Сулејмановић је убио још двоје суграђана, а ранио троје. Сада се… »
Ово су отац и син које је убио бодибилдер из градачца: Једног изрешетао у колима, другог испред куће! Данас сахрана

Ово су отац и син које је убио бодибилдер из градачца: Једног изрешетао у колима, другог испред куће! Данас сахрана

Мондо 15.08.2023
Нермин Сулејмановић у свом крвавом пиру убио је супругу и двоје турских држављана, оца и сина. Нермин Сулејмановић у свом крвавом пиру убио је супругу и двоје турских држављана, оца и сина. Нермин Сулејмановић у свом крвавом… »
Градачац тугује: Данас сахрана оца и сина које је убио Нермин Сулејмановић

Градачац тугује: Данас сахрана оца и сина које је убио Нермин Сулејмановић

ОТАЦ и син Џенгиз и Денис Ондер, које је у петак у Градачцу убио Нермин Сулејмановић, биће сахрањени данас на мезарју Шехитлуци. Џеназа ће бити клањана испред Пожаричке џамије у Градачцу у 13 часова. Фото: Ап… »
Тело убице Нермина Сулејмановића нико неће да преузме: Огласио се и његов отац?

Тело убице Нермина Сулејмановића нико неће да преузме: Огласио се и његов отац?

Телеграф 15.08.2023
Познаници тврде да је отац убице рекао да га "не интересује то г****" Тело Нермина Сулејмановића, који је у петак 11. августа убио троје људи у Градачцу, а потом извршио самоубиство нико не жели да преузме, чак ни његов отац… »
Градачац тугује: Данас сахрана оца и сина које је убио Нермин Сулејмановић (фото)

Градачац тугује: Данас сахрана оца и сина које је убио Нермин Сулејмановић (фото)

Блиц 15.08.2023
Отац и син Ђенгиз и Денис Ондер, које је у петак у Градачцу убио Нермин Сулејмановић, биће сахрањени данас на мезарју Шехитлуци. Џеназа ће бити клањана испред Пожаричке џамије у Градачцу у 13 часова. Пре њих двојице… »

Блиц 15.08.2023
Отац и син Ђенгиз и Денис Ондер, које је у петак у Градачцу убио Нермин Сулејмановић, биће сахрањени данас на мезарју Шехитлуци. Џеназа ће бити клањана испред Пожаричке џамије у Градачцу у 13 часова. Пре њих двојице… »
Отац и син, жртве убице из Градачца, биће сахрањени данас: Мајка младића и даље у тешком стању

Отац и син, жртве убице из Градачца, биће сахрањени данас: Мајка младића и даље у тешком стању

Телеграф 15.08.2023
Убијени су Ђенгиз и Денис Ондер, а повређена је Хариса Ондер, мајка и супруга, која се и даље са тешким повредама налази у Универзитетском клиничком центру у Тузли. Ђенгиз и Денис Ондер, жртве Нермина Сулејмановића, биће… »
Нерминова кртица била му и љубавница: Полицајки Џенани прети суспензија: Крвнику открила локацију Низаме

Нерминова кртица била му и љубавница: Полицајки Џенани прети суспензија: Крвнику открила локацију Низаме

Блиц 14.08.2023
Немрин Сулејмановић је убио укупно три особе, три ранио, а затим, након вишесатне потраге починио самоубиство. У току је истрага ко је од припадника МУП ТК јавио Сулејмановићу где се налази Низама Хећимовић, која се крила код… »
"Пали смо на испиту, драга браћо": Хоџа на сахрани убијене Низаме прекорио присутне: "Сведоци смо зулума којег нисмо спречили"…

"Пали смо на испиту, драга браћо": Хоџа на сахрани убијене Низаме прекорио присутне: "Сведоци смо зулума којег нисмо спречили"…

Блиц 14.08.2023
Мучки убијена Низама Хећимовић (38), жртва невенчаног супруга Нермина Сулејмановића, сахрањена је у понедељак на гробљу поред џамије у Мионици, код Градачца. На стотине људи испратило ју је на вечни починак, одавши јој… »
Шта је заиста планирао монструм из градачца: Његов потез после три убиства открива језиву намеру спречену у последњи час

Шта је заиста планирао монструм из градачца: Његов потез после три убиства открива језиву намеру спречену у последњи час

Вечерње новости 14.08.2023
ШТА је заиста планирао да уради монструм Нермин Сулејмановић након троструког убиства прошлог петка у Градачцу, у БиХ, да није у томе спречен када му се полиција приближила, због чега се убио? Индиција је мало, а трагова још… »
Шта је заиста планирао монструм Нермин: Важан потез после три убиства открива ужасну намеру спречену у последњи час: "Сведок…

Шта је заиста планирао монструм Нермин: Важан потез после три убиства открива ужасну намеру спречену у последњи час: "Сведок…

Блиц 14.08.2023
Шта је заиста планирао да уради монструм Нермин Сулејмановић након троструког убиства прошлог петка у Градачцу, у БиХ, да није у томе спречен када му се полиција приближила, због чега се убио? Индиција је мало, а трагова још… »
САД им неће бити забавно: Ево шта чека све оне који су на Инстаграму навијали за крвника из Градачца!

САД им неће бити забавно: Ево шта чека све оне који су на Инстаграму навијали за крвника из Градачца!

Блиц 14.08.2023
Нермин Сулејмановић, који је починио троструко убиство у Градачцу, убивши своју невенчану супругу Низаму Хећимовић, као и оца и сина Џенгиза и Дениса Ондера, снимао је крваву одмазду у лајв преносу. Иако је тешко поверовати… »

Вести дана »