Povezane vesti
Sa 18 godina saznao dijagnozu: Božo Vrećo otvoreno o teškoj borbi - Imao sam veliki napad i shvatio sam od čega bolujem
Mondo 15.08.2023
Božo Vrećo je saznao da boluje od neiznečive bolesti čim je postao punoletan, a svih ovih godina se uspešno nosi s tim. Božo Vrećo je saznao da boluje od neiznečive bolesti čim je postao punoletan, a svih ovih godina se uspešno nosi s tim. Jedan od… »
"Imao sam veliki napad i shvatio sam od čega bolujem!" Božo Vrećo progovorio o teškoj borbi s neizlečivom bolešću
Kurir 15.08.2023
Popularni pevač Božo Vrećo progovorio je o borbi s epilepsijom. Muzičar je nedavno otvoreno pričao o svojoj, te je priznao da je saznao za svoju dijagnozu kada je imao osamnaest godina. - Prvi put sam tada imao veliki napad i shvatio od čega bolujem. Kao… »
Vesti dana »

Tolkač: I za Srbiju dobro ako kraj rata u Ukrajini podrazumeva poštovanje međunarodnog prava
Beta pre 1 satjoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih

"Sve je proteklo mirno, bez ijednog incidenta": Dačić: "u 49 mesta okupilo se 33.000 ljudi, najviše u Pančevu"
Blic pre 6 minutajoš 29 povezanih

Visoke temperature i rizik od požara u Srbiji: širenje požara na Divčibarima i upozorenja RHMZ
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 46 povezanih