Povezane vesti

Nadrilekari na mrežama "vraćaju emotivnog partnera i leče autizam": Otkrili smo koliko to naplaćuju i koliko je opasno po…

Nadrilekari na mrežama "vraćaju emotivnog partnera i leče autizam": Otkrili smo koliko to naplaćuju i koliko je opasno po…

Kurir 15.08.2023
Nadrilekarka leči autizam za 197 evra, vračara vraća emotivnog partnera za 10.000 dinara po seansi, a za cenu po dogovoru pod šifrom "koliko daš" leče sterilitet, šizofreniju, zavisnost od alkohola, droge i kocke. Ovo su samo neki od primera koji… »
Nadrilekarka vara roditelje i za 497 evra "leči autizam": "Po struci sam dirigent, ali sam sa sinom masterirala na polju dece…

Nadrilekarka vara roditelje i za 497 evra "leči autizam": "Po struci sam dirigent, ali sam sa sinom masterirala na polju dece…

Blic 15.08.2023
Na društvenoj mreži "Instagram", na profilu "Reši autizam" izvesna ženska osoba po ceni od 497 evra nudi roditeljima dece sa ovim i drugim razvojnim poremećajima "program" za rešavanje njihovih problema, a samo na osnovu ličnog iskustva jer i ona… »
Nadrilekarka na instagramu tvrdi da leči autizam Za tretman traži 497 evra, roditelji traže zaštitu

Nadrilekarka na instagramu tvrdi da leči autizam Za tretman traži 497 evra, roditelji traže zaštitu

Dnevnik 15.08.2023
NA društvenoj mreži "Instagram", na profilu "Reši autizam" izvesna ženska osoba po ceni od 497 evra nudi roditeljima dece sa ovim i drugim razvojnim poremećajima "program" za rešavanje njihovih problema, a samo na osnovu ličnog iskustva jer i ona… »

Vesti dana »