Povezane vesti
Jeziva ispovest devojke (17) iz Hrvatske: Otac je dodirivao po grudima, vređao pijan, kažnjen sa 2.500 evra
Nova 15.08.2023
Otac (44) proglašen je krivim i osuđen, jer je počinio psihičko nasilje nad kćerkom (17) u kući na širem belovarskom području u Hrvatskoj. Sudija ga je kaznila sa 2.500 evra i moraće da plati 118 evra troškova prekršajnog postupka. Prema presudi, on je… »
Pijani otac vređao maloletnu ćerku, pa je neprimereno dodirivao: Kažnjen sa 2.500 evra
Telegraf 15.08.2023
Prvo me je otac milovao po licu, rekavši da me dugo nije video. Dirao me je po grudima. Otac (44) je proglašen krivim i osuđen za psihičko nasilje nad ćerkom (17) u kući na širem području Bjelovara. Sudija ga je kaznio sa 2.500 evra, a za troškove… »
Vesti dana »
Neočekivan momenat na Formuli 1 u Mađarskoj, Hamilton mislio da je prvi, a onda mu je naloženo da se pomeri
Telegraf pre 1 danjoš 25 povezanih
Miroslav Tanjga dobio otkaz, Vojvodina smenila trenera pred utakmicu protiv Zvezde
Telegraf pre 1 danjoš 23 povezane
(Foto, video) "vatrena oluja" upravo jurca ka ovom gradu! Ovako nešto nikada nije zabeleženo u istoriji evropske zemlje: Građani hitno evakuisani, gromovi tući kroz buktinju
Blic pre 4 satijoš 40 povezanih
(Foto, video) Automobil pokosio gomilu ljudi na Paradi ponosa! Ima mrtvih, napadač pobegao sa oružjem u ruci? Na ulicama Berlina ispisano: "Evakuacija"
Blic pre 1 danjoš 14 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Serbian News Media pre 1 danjoš 31 povezana