Povezane vesti

Jeziva ispovest devojke (17) iz Hrvatske: Otac je dodirivao po grudima, vređao pijan, kažnjen sa 2.500 evra

Jeziva ispovest devojke (17) iz Hrvatske: Otac je dodirivao po grudima, vređao pijan, kažnjen sa 2.500 evra

Nova 15.08.2023
Otac (44) proglašen je krivim i osuđen, jer je počinio psihičko nasilje nad kćerkom (17) u kući na širem belovarskom području u Hrvatskoj. Sudija ga je kaznila sa 2.500 evra i moraće da plati 118 evra troškova prekršajnog postupka. Prema… »
Jezivo: Pijani otac zlostavljao ćerku (17), prevrnuće vam se želudac kad čujete šta joj je radio i rekao: "Bolje da te…

Jezivo: Pijani otac zlostavljao ćerku (17), prevrnuće vam se želudac kad čujete šta joj je radio i rekao: "Bolje da te…

Blic 15.08.2023
Otac (44) koji je počinio psihičko nasilje nad ćerkom (17) u kući na bjelovarskom području u Hrvatskoj je proglašen krivim i osuđen. Prema presudi, on je prošle godine u avgustu oko 23 časa vređao i zlostavljao svoju ćerku, što mu nije bilo… »
Pijani otac vređao maloletnu ćerku, pa je neprimereno dodirivao: Kažnjen sa 2.500 evra

Pijani otac vređao maloletnu ćerku, pa je neprimereno dodirivao: Kažnjen sa 2.500 evra

Telegraf 15.08.2023
Prvo me je otac milovao po licu, rekavši da me dugo nije video. Dirao me je po grudima. Otac (44) je proglašen krivim i osuđen za psihičko nasilje nad ćerkom (17) u kući na širem području Bjelovara. Sudija ga je kaznio sa 2.500 evra, a za… »

Vesti dana »