Повезане вести
"Нермин је дошао крвав и уперио ми пиштољ у главу": Хасан је једним потезом спречио још веће крвопролиће у Градачцу: "Кад сам…
Блиц 15.08.2023
Хасан Јашаревић (77) из Градачца у петак је имао херојски подвиг - помахниталом убици Нермину Сулејмановићу уместо правих метака, продао је ћорке и тако вероватно спречио још веће крвопролиће. Како је испричао у својој исповести… »
"Нермин ми је крвав улетео у радњу и рекао 'дај сву муницију'": Потресна исповест Хасана Јашаревића
Телеграф 15.08.2023
Како је ходао, њему је испала једна кутија муниције и он њу шутне, а ја за њим идем, рекао је Јашаревић. Хасан Јашаревић (77) из Градачца у петак је учинио нешто херојски. Он је, наиме, помахниталом убици Нермину Сулејмановићу… »
Вести дана »
Шире страх широм Мексика: Картели после ликвидације Ел Менча покренули талас дезинформација
НИН пре 28 минутајош 34 повезане
На више путева у Мачванском округу и даље обустављен саобраћај због блокада пољопривредника
Данас пре 1 сатјош 51 повезана
„Човек од знања и интегритета“: Шта о новом в. д. директору Пете гимназије каже министар просвете?
Данас пре 2 сатајош 27 повезаних
Мирис милиона у стану у Суботици: Заплењено 800 парфема познатих брендова (фото)
Блиц пре 1 сатјош 23 повезане
Трговински споразуми и царинска политика САД под притиском одлука Врховног суда и реакција ЕУ
Наслови.аи пре 4 сатијош 36 повезаних