Повезане вести
Танасковић: Ако се докаже та количина пестицида у враћеним бресквама, сво воће биће уништено
Телеграф 15.08.2023
Министарка је навела и податак да Србија на дневном нивоу са наших граничних прелаза враћа воће и поврће које долази из других земаља зато што има лоше анализе. Према сазнању Телеграф Бизниса, Фитосанитарна инспекција, при… »
Министарка пољопривреде открила шта ће бити с бресквама враћеним из Хрватске
Н1 Инфо 15.08.2023
Министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић изјавила је да нема бојазни да ће брескве враћене са хрватске границе због високог нивоа пестицида завршити на тржишту Србије. Јелена Танасковић је рекла да се… »
Министарка Танасковић најавила да ће брескве које су враћене са хрватске границе бити уништене ако се докаже да садрже висок…
Нова 15.08.2023
Министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић изјавила је да нема бојазни да ће брескве враћене са хрватске границе због високог нивоа пестицида завршити на тржишту Србије. Јелена Танасковић је рекла да се… »
Танасковић: Брескве ће бити уништене и неће се наћи на тржишту
Глас Западне Србије 15.08.2023
Министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић изјавила је данас да нема бојазни да ће брескве враћене са хрватске границе због високог нивоа пестицида завршити на тржишту Србије. "Ми тренутно радимо… »
Министарка Танасковић: Брескве ће бити уништене, нема опасности да ће се наћи на тржишту
Дневник 15.08.2023
БЕОГРАД: Министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић изјавила је данас да нема бојазни да ће брескве враћене са хрватске границе због високог нивоа пестицида завршити на тржишту Србије. „Ми тренутно… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
НИН пре 3 сатајош 35 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 4 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 52 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане