Povezane vesti
Monstrum mučki tukao nizamu zbog policajke dženane: Tetka ubijene žene otkrila uznemirujuće detalje! Pretio da će prvo…
Kurir 15.08.2023
Ne stišava se bura nakon brutalnog ubistva Nizame Hećimović koju je zverski usmrtio pomahnitali Nermin Sulejmanović! Sulejmanović, koji je u Gradačcu sejao strah godinama, ubio je sem nevenčane supruge Đengiza i Denisa Ondera, oca i sina, a teško… »
Poslednji krik ubijene: Tetka, Pomozi mi! Šok svedočenje rođake: Znala je za monstruma i policajku, vukao ju je i tukao!
Mondo 15.08.2023
Oglasila se tetka ubijene žene u Gradačcu. Oglasila se tetka ubijene žene u Gradačcu. "Nekako je uspeo da uđe u kuću. Prislonio mi je pištolj na glavu i uzviknuo: "Gde je?!" Onda je nekako došao do nje, tukao je, šutirao... Ona mi je rekla… »
Poslednji vapaj: "Pomozi mi, tetka!" Nizamina tetka opisala kako je Nermin odvukao Nizamu u vikendicu smrti: "vukao ju je za…
Blic 15.08.2023
- Nekako je uspeo da uđe u kuću. Prislonio mi je pištolj na glavu i uzviknuo: "Gde je?!" Onda je nekako došao do nje, tukao je, šutirao... Ona mi je rekla: "Pomozi mi, tetka"! Ja joj nisam mogla pomoći... Ovako započinje potresnu ispovest Zijada… »
Ispovest tetke kod koje se krila ubijena Nizama: Otkrila kako joj je Nermin pretio, spomenula i policajku
Telegraf 15.08.2023
Tetka kaže da je Nizama tražila zaštitu i od policije, i od suda, i od Nerminovih prijatelja. Ne stišava se bura nakon brutalne likvidacije Nizame Hećimović, koju je zverski prošlog petka ubio pomahnitali Nermin Sulejmanović. Osim Nizame… »
Sarajevo: Više od hiljadu ljudi u protestnoj šetnji poslije ubistava u Gradačcu
Glas Amerike 15.08.2023
Više od hiljadu građana Sarajeva odazvalo se protestnoj šetnji zbog ubistva Nizame Hećimović u Gradačcu, koju je ubio Nermin Sulejmanović. On je 11. augusta ubio i Đengiza Ondera i njegovog sina Denisa. Ranio je i tri osobe. Jasminka Avdić iz… »
Vesti dana »
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 7 satijoš 28 povezanih
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 9 satijoš 20 povezanih