Повезане вести

Монструм мучки тукао низаму због полицајке џенане: Тетка убијене жене открила узнемирујуће детаље! Претио да ће прво убити…

Монструм мучки тукао низаму због полицајке џенане: Тетка убијене жене открила узнемирујуће детаље! Претио да ће прво убити…

Курир 15.08.2023
Не стишава се бура након бруталног убиства Низаме Хећимовић коју је зверски усмртио помахнитали Нермин Сулејмановић! Сулејмановић, који је у Градачцу сејао страх годинама, убио је сем невенчане супруге Ђенгиза и Дениса Ондера… »
Последњи крик убијене: Тетка, Помози ми! Шок сведочење рођаке: Знала је за монструма и полицајку, вукао ју је и тукао!

Последњи крик убијене: Тетка, Помози ми! Шок сведочење рођаке: Знала је за монструма и полицајку, вукао ју је и тукао!

Мондо 15.08.2023
Огласила се тетка убијене жене у Градачцу. Огласила се тетка убијене жене у Градачцу. "Некако је успео да уђе у кућу. Прислонио ми је пиштољ на главу и узвикнуо: "Где је?!" Онда је некако дошао до ње, тукао је, шутирао... Она… »
Последњи вапај: "Помози ми, тетка!" Низамина тетка описала како је Нермин одвукао Низаму у викендицу смрти: "вукао ју је за…

Последњи вапај: "Помози ми, тетка!" Низамина тетка описала како је Нермин одвукао Низаму у викендицу смрти: "вукао ју је за…

Блиц 15.08.2023
- Некако је успео да уђе у кућу. Прислонио ми је пиштољ на главу и узвикнуо: "Где је?!" Онда је некако дошао до ње, тукао је, шутирао... Она ми је рекла: "Помози ми, тетка"! Ја јој нисам могла помоћи... Овако започиње потресну… »
Исповест тетке код које се крила убијена Низама: Открила како јој је Нермин претио, споменула и полицајку

Исповест тетке код које се крила убијена Низама: Открила како јој је Нермин претио, споменула и полицајку

Телеграф 15.08.2023
Тетка каже да је Низама тражила заштиту и од полиције, и од суда, и од Нерминових пријатеља. Не стишава се бура након бруталне ликвидације Низаме Хећимовић, коју је зверски прошлог петка убио помахнитали Нермин Сулејмановић… »
Сарајево: Више од хиљаду људи у протестној шетњи послије убистава у Градачцу

Сарајево: Више од хиљаду људи у протестној шетњи послије убистава у Градачцу

Глас Америке 15.08.2023
Више од хиљаду грађана Сарајева одазвало се протестној шетњи због убиства Низаме Хећимовић у Градачцу, коју је убио Нермин Сулејмановић. Он је 11. аугуста убио и Ђенгиза Ондера и његовог сина Дениса. Ранио је и три особе… »

Вести дана »