Povezane vesti

"Magične gljive nisu imale nikakvog uticaja na mene": Ministarka finansija SAD priznala da je jela psihodelične pečurke…

"Magične gljive nisu imale nikakvog uticaja na mene": Ministarka finansija SAD priznala da je jela psihodelične pečurke…

Kurir 16.08.2023
Dženet Jelen (77), američka ministarka finansija, izjavila je da halucinogene gljive nisu imale nikakvog uticaja na nju kada ih je probala tokom posete Kini, a iz te zemlje su navelu da je gošća uživala u jelu. Ona je mesec dana po povratku iz Kine… »
Američka ministarka finansija nije imala čudne vizije nakon što je pojela „čarobne pečurke” u Kini

Američka ministarka finansija nije imala čudne vizije nakon što je pojela „čarobne pečurke” u Kini

Politika 16.08.2023
Američka ministarka finansija Dženet Jelen, pojela je tokom večere na nedavnom putovanju u Kinu jelo sa „čarobnom pečurkom“, za koju se zna da ima halucinogeno dejstvo, ali iz njenog opisa se može zaključiti da nije bilo posebnih posledica… »
Američka ministarka finansija i halucinogene pečurke: Zašto je Dženet Jelen dospela na naslovnice i postala viralna na…

Američka ministarka finansija i halucinogene pečurke: Zašto je Dženet Jelen dospela na naslovnice i postala viralna na…

Danas 16.08.2023
Američka ministarka finansija Dženet Jelen osvanula je na naslovnicama svetskih medija pošto je Si-En-En otkrio da je tokom posete Pekingu jela kineski specijalitet u čijoj su osnovi halucinogene pečurke. „Išla sam na večeru sa velikom grupom… »
Yellen u Kini slučajno pojela halucinogene gljive i pokrenula novi trend

Yellen u Kini slučajno pojela halucinogene gljive i pokrenula novi trend

SEEbiz 16.08.2023
WASHINGTON - Američka ministrica financija Janet Yellen izazvala je ludilo u Kini za jelom od gljiva pod nazivom "jian shou qing", što znači "vidi plavu ruku", nakon što je primijećena kako jede gljive, za koje se zna da su halucinogene, dok je bila… »
"Moj prijatelj je od toga halucinirao tri dana": Američka ministarka u centru pažnje zbog ručka

"Moj prijatelj je od toga halucinirao tri dana": Američka ministarka u centru pažnje zbog ručka

Telegraf 16.08.2023
Minsitarka je ručkom od gljiva izazvala ludilo u Kini. Američka ministarka finansija Dženet Jelen pokrenula je u Kini ludilo za "čarobnim jelom" na bazi gljiva zvanim "Jian shou qin" nakon što je uočena kako jede obrok od gljiva, poznatih kao… »

Vesti dana »