Повезане вести
"Ја сам џенана и ово је лаж" Огласила се ћерка и сестра Санџаклија које је Нермин убио у Градачцу
Курир 16.08.2023
Узавреле страсти и дугогодишњи неспоразуми кулминирали су прошлог петка, када су Ђенгиз и Денис Ондер брутално убијени у крвавом походу који је потресао регион. Изазивач ове стравичне трагедије, Нермин Сулејмановић из Градачца… »
"Ова изјава за мене и моју породицу је лаж, а и за оних 75.000€" Огласила се ћерка Санџаклије који је убијен у Градачцу
Мондо 16.08.2023
Ћерка Ђенгиза Ондера и сестра Дениса Ондера, које је брутално убио бодибилдер Нермин Сулејмановић, снажно негира оптужбе о крађи новца и истиче да су те тврдње неутемељене. Ћерка Ђенгиза Ондера и сестра Дениса Ондера, које је… »
"Ја сам џенана и ова изјава је лаж": Огласила се ћерка Санџаклије који је убијен у Градачцу: Ево шта је рекла о трачу да је…
Блиц 16.08.2023
Ђенгиз и Денис Ондер су отац и син пореклом из Санџака које је протеклог петка у крвничком походу убио Нермин Сулејмановић из Градачца, а несретни мушкарци су данас испраћени на вечни починак. Према незваничним информацијама… »
"Ја сам Џенана и ово је лаж" Огласила се ћерка мушкарца ког је Нермин убио у Градачцу
Телеграф 16.08.2023
Ужасна прича добила је још мрачнији обрт прошлог петка, када је Денис Ондер убијен испред угоститељског објекта. Узавреле страсти и дугогодишњи неспоразуми кулминирали су прошлог петка, када су Ђенгиз и Денис Ондер брутално… »
Вести дана »

"Устали су и аплаудирали" Пешић открио шта је рекао играчима у свлачионици после елиминације на Еуробаскету: Када следећи пут буду позвани - морају да знају...
Курир пре 20 минутајош 14 повезаних

Србији се (још) није разданило у „земљи излазец́ег сунца“ – даме на потезу
Спутник пре 5 минутајош 14 повезаних

Немате појма шта сте ослободили широм ове земље и овог света Жена Чарлија Кирка се први пут огласила видео-поруком
Ало пре 20 минутајош 8 повезаних

Земљотрес јачине 7,4 степена по Рихтеровој скали код источне обале Камчатке
Политика пре 15 минутајош 9 повезаних