Povezane vesti

"Ja sam dženana i ovo je laž" Oglasila se ćerka i sestra Sandžaklija koje je Nermin ubio u Gradačcu

"Ja sam dženana i ovo je laž" Oglasila se ćerka i sestra Sandžaklija koje je Nermin ubio u Gradačcu

Kurir 16.08.2023
Uzavrele strasti i dugogodišnji nesporazumi kulminirali su prošlog petka, kada su Đengiz i Denis Onder brutalno ubijeni u krvavom pohodu koji je potresao region. Izazivač ove stravične tragedije, Nermin Sulejmanović iz Gradačca, ostavio je za sobom… »
"Ova izjava za mene i moju porodicu je laž, a i za onih 75.000€" Oglasila se ćerka Sandžaklije koji je ubijen u Gradačcu

"Ova izjava za mene i moju porodicu je laž, a i za onih 75.000€" Oglasila se ćerka Sandžaklije koji je ubijen u Gradačcu

Mondo 16.08.2023
Ćerka Đengiza Ondera i sestra Denisa Ondera, koje je brutalno ubio bodibilder Nermin Sulejmanović, snažno negira optužbe o krađi novca i ističe da su te tvrdnje neutemeljene. Ćerka Đengiza Ondera i sestra Denisa Ondera, koje je brutalno ubio… »
"Ja sam dženana i ova izjava je laž": Oglasila se ćerka Sandžaklije koji je ubijen u Gradačcu: Evo šta je rekla o traču…

"Ja sam dženana i ova izjava je laž": Oglasila se ćerka Sandžaklije koji je ubijen u Gradačcu: Evo šta je rekla o traču…

Blic 16.08.2023
Đengiz i Denis Onder su otac i sin poreklom iz Sandžaka koje je proteklog petka u krvničkom pohodu ubio Nermin Sulejmanović iz Gradačca, a nesretni muškarci su danas ispraćeni na večni počinak. Prema nezvaničnim informacijama, Nermin… »
"Ja sam Dženana i ovo je laž" Oglasila se ćerka muškarca kog je Nermin ubio u Gradačcu

"Ja sam Dženana i ovo je laž" Oglasila se ćerka muškarca kog je Nermin ubio u Gradačcu

Telegraf 16.08.2023
Užasna priča dobila je još mračniji obrt prošlog petka, kada je Denis Onder ubijen ispred ugostiteljskog objekta. Uzavrele strasti i dugogodišnji nesporazumi kulminirali su prošlog petka, kada su Đengiz i Denis Onder brutalno ubijeni u krvavom… »

Vesti dana »