Povezane vesti
Podnošenje inicijativa za Oktobarsku nagradu i Novembarsku povelju
NoviSad.com 16.08.2023
Novi Sad – Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Grada poziva građana i građanke, pravna lica, preduzeća, ustanove, političke organizacije i druge oblike organizovanja građana i građanki, državne organe i organe lokalne samouprave, da… »
Novosađani ponovo pozvani da predlože kandidate za Oktobarsku nagradu i Novembarsku povelju
Moj Novi Sad 16.08.2023
Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Grada poziva građana i građanke, pravna lica, preduzeća, ustanove, političke organizacije i druge oblike organizovanja građana i građanki, državne organe i organe lokalne samouprave, da podnesu… »
Podnošenje inicijativa za Oktobarsku nagradu i Novembarsku povelju
RTV 16.08.2023
NOVI SAD - Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Grada poziva građana i građanke, pravna lica, preduzeća, ustanove, političke organizacije i druge oblike organizovanja građana i građanki, državne organe i organe lokalne samouprave, da… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 36 minutajoš 62 povezane

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja za predstojeću sezonu
Biznis.rs pre 7 satijoš 20 povezanih

Finale neporaženih: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 7 minutajoš 34 povezane

UN ubedljivom većinom usvojila deklaraciju o osnivanju palestinske države bez Hamasa
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana