Povezane vesti
Smenjena dr Tamara Džamonja Ignjatović
Politika 16.08.2023
Bila na mestu koordinatorke tima za pružanje psihosocijalne pomoći posle masovnih ubistava. Dr Tamara Džamonja Ignjatović, redovna profesorka Filozofskog fakulteta u Beogradu, na Odeljenju za psihologiju smenjena je sa mesta koordinatorke tima Društva… »
Džamonja Ignjatović o smeni s mesta koordinatorke tima DPS: Prema meni su se ponašali kao da sam državni neprijatelj
Danas 15.08.2023
Meni niko ništa zvanično nije zamerio, ni moje stavove i minuli rad, ali jesu ispoljavali netrpeljivost, a zvanično sam smenjena, pa isključena zbog ugovora koji, prema njihovom mišljenju, nisam smela da potpišem, izjavila je danas za N1 profesorka… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 32 povezane

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Danas pre 2 satajoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 18 povezanih

Tristan Vukčević otkrio šta je naučio od Jokića i Bogdana i zašto je odabrao Srbiju: „Grci su došli da me vide…“
Nova pre 17 minutajoš 42 povezane