Povezane vesti
Miketić: Gašić štiti Vučićevog kumića i tvrdi da on nije vozio „lamborgini“
N1 Info 16.08.2023
Narodni poslanik "Moramo Zajedno" Đorđe Miketić objavio je odgovor dobijen na poslaničko pitanje koje je postavio ministru unutrašnjih poslova i ocenio da se iz njega vidi da Bratislav Gašić štiti Uroša Panića koji je sam više puta na društvenim mrežama… »
Miketić: Gašić štiti Vučićevog kumića i tvrdi da nije on vozio Lamborgini
Beta 16.08.2023
Narodni poslanik "Moramo Zajedno" Đorđe Miketić objavio je odgovor dobijen na poslaničko pitanje koje je postavio ministru unutrašnjih poslova i ocenio da se iz njega vidi da Bratislav Gašić štiti Uroša Panića koji je sam više puta na društvenim mrežama… »
Miketić: Gašić štiti Vučićevog kumića i tvrdi da nije on vozio Lamborgini
Radio sto plus 16.08.2023
“Da li se sećate snimka Uroša Panića, kumića Aleksandra Vučića, a sina Petra Panića, Šešeljevog telohranitelja? Čitava Srbija je videla snimak koji je kumić napravio dok je divljao lamborginijem, i vređao beogradsku policiju”, pitao je Miketić uz navode… »
Vesti dana »

Protestna šetnja do MUP-a na Novom Beogradu, skupovi i u Novom Sadu, Šapcu i Užicu
RTS pre 47 minutajoš 53 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i pretežno sunčano vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom u planinama
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 35 povezanih

Hari Kejn pred meč u Beogradu: „Biće neprijateljska atmosfera, već sam igrao na Marakani“
Nova pre 7 minutajoš 44 povezane