Повезане вести

Ушао је сав крвав, не знаш ко је следећа мета! Другарица убијене Низаме бесна на полицију: Где су били, бежали смо избезумљени…

Ушао је сав крвав, не знаш ко је следећа мета! Другарица убијене Низаме бесна на полицију: Где су били, бежали смо избезумљени…

Курир 16.08.2023
Грађани Градачца су у страху након што је њихов мирољубиви град потресао стравичан злочин. Траже одговоре које још не добијају. Надлежни, кажу мештани, пребацују лоптицу једни на друге и тиме шаљу поруку да грађани нису… »
"Низама је жртва система колико је и жртва убице": Док јавност тражи одговоре, надлежни "пребацују лопту"

"Низама је жртва система колико је и жртва убице": Док јавност тражи одговоре, надлежни "пребацују лопту"

Еуроневс 16.08.2023
Како је могуће да неко ко је већ пријављиван за насиље није био под контролом и да му није изречена забрана приласка? Где је систем заказо? Да ли је злочин могао да се спречи? Ово су само нека од питања на која јавност већ… »
Међусобне оптужбе полиције и суда за пропусте након убистава у Градачцу

Међусобне оптужбе полиције и суда за пропусте након убистава у Градачцу

Ал Јазеера 16.08.2023
Предсједница Опћинског суда у Градачцу одбацила је било какву одговорност те институције за троструко убиство у том граду прошлог петка. Јавност у Босни и Херцеговини оштро је реаговала након сазнања да је суткиња суда у… »
„Полиција није доставила материјал, белешка није доказ“: Председница суда у Градачцу правда судију Нумановић која није…

„Полиција није доставила материјал, белешка није доказ“: Председница суда у Градачцу правда судију Нумановић која није…

Нова 16.08.2023
Председница Општинског суда Градачац Слободанка Којић образложила је разлоге због којих судија Лејла Нумановић није донела одлуку о одређивању мера убици из Градачца Нермину Сулејмановићу на основу пријаве Полицијске управе… »
Шок На конференцији! Срамно оправдање судије у Градачцу! За пуштање убице Нермина на слободу кривицу свалила на њих

Шок На конференцији! Срамно оправдање судије у Градачцу! За пуштање убице Нермина на слободу кривицу свалила на њих

Мондо 16.08.2023
Ја сам узнемирена. Ја сам судила том човеку. Ја њега знам. Одређивала сам му притвор. То што је урадио, он је могао у судници да убије све људе. Он је такав човек, рекла је председница суда пред јавношћу. Ја сам узнемирена. Ја… »
Убици из Градачца није забрањен прилазак убијеној јер није било доказа, кажу из суда

Убици из Градачца није забрањен прилазак убијеној јер није било доказа, кажу из суда

Данас 16.08.2023
Није било доказа, казала је Слободанка Којић, председница Општинског суда у Градачцу појашњавајући зашто суд није изрекао Нермину Сулејмановићу забрану узнемиравања и ухођења Низаме Хећимовић. Сулејмановић је убио Хећимовић… »
Огласила се "Звезда Гранда" коју је тренирао монструм из Градачца: "Познавала сам га, то је било давно"

Огласила се "Звезда Гранда" коју је тренирао монструм из Градачца: "Познавала сам га, то је било давно"

Блиц 16.08.2023
Убица из Градачца, Нермин Сулејмановић, који је брутално претукао, а потом у уживо укључењу на Инстаграму убио своју невенчану супругу Низаму Хећимовић и још двоје људи, док је троје ранио, био је тренер "Звезде Гранда" Мелихе… »
Полицији требао 21 минут да пређе три километра: Проверава се кога је Нермин звао у последњих седам дана пре злочина

Полицији требао 21 минут да пређе три километра: Проверава се кога је Нермин звао у последњих седам дана пре злочина

Вечерње новости 16.08.2023
ПОЛИЦИЈА у Градачцу путовала је чак 21 минут три километара, колико има од полицијске станице до викендице где је Нермин Сулејмановић убио своју супругу Низаму Хећимовић након што им је пријављен злочин. Фото: Ап… »
Предсједница суда у Градачцу: Полиција није доставила доказе за изрицање заштитне мјере

Предсједница суда у Градачцу: Полиција није доставила доказе за изрицање заштитне мјере

Ал Јазеера 16.08.2023
Јавност у Босни и Херцеговини оштро је реагирала након сазнања да је суткиња суда у Градачцу, четири дана прије убистава, одбила полицијски захтјев да се против убице одреде заштитне мјере због насилништва над супругом… »
Председница суда у Градачцу брани колегиницу: Полиција није доставила доказе

Председница суда у Градачцу брани колегиницу: Полиција није доставила доказе

Н1 Инфо 16.08.2023
Председница Општинског суда Градачац Слободанка Којић образложила је због чега судија Лејла Нумановић није донела одлуку о одређивању мера вишеструком убици Нермину Сулејмановић, а на основу пријаве ПУ Градачац. Истакла је да је… »
Срамно оправдање судије у Градачцу За пуштање убице Нермина на слободу, кривицу свалила на МУП и тужилаштво: "Полицијска…

Срамно оправдање судије у Градачцу За пуштање убице Нермина на слободу, кривицу свалила на МУП и тужилаштво: "Полицијска…

Дневник 16.08.2023
Председница Општинског суда Слободанка Којић у Градачцу обраћа се јавности поводом троструког убиства које је починио Нермин Сулејмановић у том граду, када је убио своју невенчану супругу Низаму и турске држављане Ђензига и… »
Срамно оправдање судије у Градачцу: За пуштање убице Нермина на слободу, кривицу свалила на МУП и тужилаштво: "Полицијска…

Срамно оправдање судије у Градачцу: За пуштање убице Нермина на слободу, кривицу свалила на МУП и тужилаштво: "Полицијска…

Блиц 16.08.2023
Председница Општинског суда Слободанка Којић у Градачцу обраћа се јавности поводом троструког убиства које је починио Нермин Сулејмановић у том граду, када је убио своју невенчану супругу Низаму и турске држављане Ђензига и… »
"Полиција није навела доказе насиља, ни да је Нермин осуђиван": Огласио се поново суд из Градачца

"Полиција није навела доказе насиља, ни да је Нермин осуђиван": Огласио се поново суд из Градачца

Телеграф 16.08.2023
Навела је и то како је суткиња однела решење о обустављању поступка због недостатка доказа. Председница Општинског суда Градачац Слободанка Којић образложила је због чега судија Л. Н. није донела одлуку о одређивању мера… »

Слободна Европа 16.08.2023
Није било доказа, казала је Слободанка Којић, предсједница Опћинског суда у Градачцу појашњавајући зашто суд није изрекао Нермину Сулејмановићу забрану узнемиравања и ухођења Низаме Хећимовић. Сулејмановић је убио Хећимовић… »

Вести дана »