Повезане вести

Рат се наставља - Фута узвраћа ударац! Одговорио Лукасу на жестоке оптужбе, певач поново реаговао - "Срам те било!"

Рат се наставља - Фута узвраћа ударац! Одговорио Лукасу на жестоке оптужбе, певач поново реаговао - "Срам те било!"

Мондо 16.08.2023
Александар Радуловић Фута одговорио је на прозивке Аце Лукаса, а певач је убрзо још једном реаговао. Александар Радуловић Фута одговорио је на прозивке Аце Лукаса, а певач је убрзо још једном реаговао. Александар Радуловић Фута… »
Пре ћу се убити, него што ћу ти дати иједан евро! Лукаса јуре извршитељи, брутално извређао Футу!

Пре ћу се убити, него што ћу ти дати иједан евро! Лукаса јуре извршитељи, брутално извређао Футу!

Мондо 16.08.2023
Аца Лукас је саопштењем одговорио на оптужбе Александра Радуловића Футе да му дугује новац. Аца Лукас је саопштењем одговорио на оптужбе Александра Радуловића Футе да му дугује новац. Након што је Александар Радуловић Фута… »
"Давали смо шаком и капом, а САД као утерујем дугове": Фута неће да ћути Лукасу: "Ангажовао сам људе који се бави тим…

"Давали смо шаком и капом, а САД као утерујем дугове": Фута неће да ћути Лукасу: "Ангажовао сам људе који се бави тим…

Блиц 16.08.2023
Александар Радуловић Фута оптужио је Ацу Лукаса да му је дужан новац због чега су фолкеру наводно извршитељи за вратом. Лукас је одговорио Фути, тако што је рекао како га овај рекетира и да ће се пре убити него му дати и један… »
Фута узвраћа ударац после шок оптужби аце лукаса: Давали смо шаком и капом, испада сад да утерујем дугове! Извршитељи су ту...…

Фута узвраћа ударац после шок оптужби аце лукаса: Давали смо шаком и капом, испада сад да утерујем дугове! Извршитељи су ту...…

Курир 16.08.2023
Александар Радуловић Фута каже да је ангажовао људе који су надлежни да се баве ауторским правима његове покојне супруге Марине Туцаковић, те и да га не занима што га фолкер сада блати преко медија! Након што је Аца Лукас изнео… »
„Пре ћу се убити него што ћу ти дати и један евро“: Лукас најстрашније извређао Футу и признао да га због дугова јуре…

„Пре ћу се убити него што ћу ти дати и један евро“: Лукас најстрашније извређао Футу и признао да га због дугова јуре…

Нова 16.08.2023
Певач Аца Лукас одговорио је на оптужбе композитора и текстописца Александра Радуловића Фута, супруга покојне Марине Туцаковић, потврдивши да му дугује новац због судске пресуде, те да је истина му новац враћа "путем изврштеља"… »
"Пре ћу се убити него ти дати и један евро": Аца Лукас одговорио Фути : "Нећеш ме рекетирати"

"Пре ћу се убити него ти дати и један евро": Аца Лукас одговорио Фути : "Нећеш ме рекетирати"

Блиц 16.08.2023
Муж покојне Марине Туцаковић, Александар Радуловић Фута, пријавио је канале многобројних извођача на Јутјубу због наводне злоупотребе ауторских права, а неки канали популарних певача су већ погашени. Фута је проговорио и о… »
Карлеуша га звала због тужбе, није хтео да прича с њом: Фута оптужио и Лукаса да му дугује новац - Јуре га извршитељи!

Карлеуша га звала због тужбе, није хтео да прича с њом: Фута оптужио и Лукаса да му дугује новац - Јуре га извршитељи!

Мондо 16.08.2023
Осим што је тужио Јелену Карлеушу којој је потом угашен Јутјуб канал, Фута је открио да и са Ацом Лукасом води судски спор. Осим што је тужио Јелену Карлеушу којој је потом угашен Јутјуб канал, Фута је открио да и са Ацом Лукасом… »
"Пре ћу се убити него да ти дам и евро" Лукас брутално одговорио Фути: Људски отпаду, дао сам ти 250.000 €, нећеш ме…

"Пре ћу се убити него да ти дам и евро" Лукас брутално одговорио Фути: Људски отпаду, дао сам ти 250.000 €, нећеш ме…

Курир 16.08.2023
Певач Аца Лукас одговорио је Александру Фути Радуловићу који га је јавно прозвао да му дугује новац и да је певача судски добио. Како је Фута рекао, сад је све на извршитељима. - Нажалост, ово што ћете од мене сада чути, естрада… »
"Аца лукас ми дугује паре, јуре га извршитељи" Фута Радуловић погасио Јутјуб канале певачима, па проговорио и о дужницима

"Аца лукас ми дугује паре, јуре га извршитељи" Фута Радуловић погасио Јутјуб канале певачима, па проговорио и о дужницима

Дневник 16.08.2023
Супруг покојног текстописца Марине Туцаковић, Александар Радуловић Фута, пријавио је канале многобројних извођача на Јутјубу због наводне злоупотребе ауторских права, а неки канали популарних певача су већ погашени. Фута је… »

Вести дана »