Повезане вести
Мареј: Сањам Олимпијске игре са Канадом
Спортски журнал 16.08.2023
Јокићев саиграч из Денвера саопштио да неће играти на Светском првенству. Канадска кошарка саопштила је да Џамал Мареј, НБА шампион са Денвер Нагетсима, неће учествовати на предстојећем ФИБА Светском првенству 2023. - Када сам… »
Као Јокић, гледаће Мундобаскет на ТВ-у: Џамал Мареј (ипак) пропушта Светско првенство
Вечерње новости 16.08.2023
КАНАДСКИ кошаркаш Џамал Мареј пропустиће Светско првенство због повреде, саопштено је данас на сајту Кошаркашког савеза Канаде. ФОТО: Тањуг/АП Најбољи играч ове земље је током припремног периода пропустио све утакмице због… »
Не иде Јокић, а не иде ни он! Још један шок пред Светско првенство у кошарци!
Мондо 16.08.2023
Џамал Мареј због повреде дефинитивно не учествује на Светском првенству. Џамал Мареј због повреде дефинитивно не учествује на Светском првенству. Ас Денвера Џамал Мареј због повреде ипак пропушта предстојеће Светско првенство… »
Велики хендикеп за Канаду: Џамал Мареј пропушта Мундобаскет
Нова 16.08.2023
Штета... Џамал Мареј пропустиће предстојећи Мундобаскет, званично је саопштено из табора Канаде. “Када сам дошао у тренинг камп, желео сам видети како ће моје тело реаговати након дуге и захтевне сезоне и хоћу ли бити физички… »
Ни Џамал Мареј не иде на Мундобаскет!
Спортске.нет 16.08.2023
Кошаркаш Денвер Нагетса Џамал Мареј неће бранити боје канадске репрезентације на предстојећем Светском првенству. Тежак ударац за Канађане који након Ендрјуа Вигинса неће моћи да рачунају ни на новопеченог НБА шампиона - Џамала… »
Није Никола Јокић једини и његов саиграч отказао репрезентацији: Још један отказ велике звезде пред почетак Светског првенства…
Курир 16.08.2023
Одбијање Николе Јокића да игра за Србију на Светском првенству није био преседан. Сличну одлуку донеле су и многе велике кошаркашке звезде које играју у НБА лиги. Грчка ће играти без Јаниса Адетокумба, Литванија без Домантаса… »
Одмор за шампионе: Ни Џамал Мареј не игра на Мундобаскету
Спорт клуб 16.08.2023
Џамал Мареј неће играти за Канаду на предстојећем Светском првенству. Прва звезда Канађана одлучила је, попут саиграча из Денвера Николе Јокића, да узме продужени одмор након врло напорне сезоне у НБА. „Када сам дошао у камп… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 7 минутајош 22 повезане
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 12 минутајош 16 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 12 повезаних