Povezane vesti
Sarkozi: Diplomatija jedini način da se okonča rat u Ukrajini, Rusija nam je potrebna
Politika 16.08.2023
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi izjavio je danas da su diplomatija i razgovori jedini način da se okonča rat u Ukrajini, dodavši da je Evropi potrebna Rusija. On je poručio da Evropa treba da „razjasni svoju strategiju” i da traži kompromis sa… »
Sarkozi: Diplomatija jedini način da se okonča rat u Ukrajini, Rusija nam je potrebna
Insajder 16.08.2023
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi izjavio je danas da su diplomatija i razgovori jedini način da se okonča rat u Ukrajini, dodavši da je Evropi potrebna Rusija. On je poručio da Evropa treba da "razjasni svoju strategiju" i da traži kompromis sa… »
Vesti dana »
"Toliko je jako puklo da su ljudi poustajali iz kreveta" Komšija iz Železnika o teškoj nesreći: Auto se preprečio, u jednom čovek, u drugom... Odneo sam im vode
Kurir pre 3 minutajoš 30 povezanih
"Čekam da podignu optužnicu protiv mene" Vučić na Blic TV o Generalštabu: "Preuzimam svu odgovornost, to je bila moja ideja"
Blic pre 28 minutajoš 30 povezanih
Đoković saznao rivala u četvrtfinalu: Stari poznanik koji ima poseban motiv protiv Novaka!
Hot sport pre 1 satjoš 29 povezanih
Prevoznici sa Zapadnog Balkana danas blokiraju granične prelaze prema Šengenu
Insajder pre 48 minutajoš 15 povezanih