Povezane vesti
Uhapšeni navijač pozvao oca iz grčkog zatvora: „Ja odavde neću izaći živ“
N1 Info 16.08.2023
Jedan 21-godišnji navijač iz Hrvatske dobio je pretnje smrću samo nekoliko sati nakon dolaska u zatvor u Nafpliju. Nekoliko sati nakon dolaska, uspeo je da nazove oca i ispriča mu kako je u zatvor stigao sa samo još jednim Hrvatom, te kako je okružen… »
Tata, prete da će da me siluju i ubiju! Otac uhapšenog Hrvata se oglasio: Možda sam zadnji put čuo sina
Mondo 16.08.2023
Šok-ispovest oca uhapšenog navijača Dinamo Zagreba nakon ubistva Grka u Atini. Šok-ispovest oca uhapšenog navijača Dinamo Zagreba nakon ubistva Grka u Atini. Robert Žigak, otac navijača Dinamo Zagreba koji je uhapšen u Atini, obratio se medijima u sredu… »
Vesti dana »
Od jutros i treći teretni brod pogođen projektilom kod Ormuskog moreuza
RTV pre 54 minutajoš 43 povezane
Iran nastavio napade na Bliskom istoku, Izrael napao Teheran, Bejrut, položaje Hezbolaha
Beta pre 44 minutajoš 28 povezanih
VIDEO Novaka izbacili iz takta, ovako hladan nije bio nikad: Gađali ga lopticama, provocirali, a sudija nije hteo da reaguje
Nova pre 59 minutajoš 38 povezanih
Žujović o izlasku na lokalne izbore: Sigurno nećemo sarađivati sa SNS-om, već sa opozicijom
Danas pre 44 minutajoš 19 povezanih
Neverovatan učinak košarkaša Majamija: Adebajo postigao 83 poena i oborio rekord NBA lige u slobodnim bacanjima
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 24 povezane