Повезане вести
Ухапшени навијач позвао оца из грчког затвора: „Ја одавде нећу изаћи жив“
Н1 Инфо 16.08.2023
Један 21-годишњи навијач из Хрватске добио је претње смрћу само неколико сати након доласка у затвор у Нафплију. Неколико сати након доласка, успео је да назове оца и исприча му како је у затвор стигао са само још једним… »
Тата, прете да ће да ме силују и убију! Отац ухапшеног Хрвата се огласио: Можда сам задњи пут чуо сина
Мондо 16.08.2023
Шок-исповест оца ухапшеног навијача Динамо Загреба након убиства Грка у Атини. Шок-исповест оца ухапшеног навијача Динамо Загреба након убиства Грка у Атини. Роберт Жигак, отац навијача Динамо Загреба који је ухапшен у Атини… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана