Повезане вести

"Платићеш ми,: Преваранту!" Лукас поново ударио на Футу, хаос се не смирује, изнео нове детаље: "Ти си нелечени алкохоличар"…

"Платићеш ми,: Преваранту!" Лукас поново ударио на Футу, хаос се не смирује, изнео нове детаље: "Ти си нелечени алкохоличар"…

Блиц 17.08.2023
Александар Радуловић Фута оптужио је Ацу Лукаса да му је дужан новац због чега су фолкеру наводно извршитељи за вратом. Сада се тим поводом поново огласио и сам Лукас који је узвратио Фути. - Опет немушто, само боље уобличено… »
"Нећу дозволити да ме нелечени алкохоличар и хохштаплер вређа!" Лукас брутално узвратио Фути - рат не престаје!

"Нећу дозволити да ме нелечени алкохоличар и хохштаплер вређа!" Лукас брутално узвратио Фути - рат не престаје!

Мондо 17.08.2023
Аца Лукас још једном је, али како каже и последњи пут, одговорио Александру Радуловићу Фути. Аца Лукас још једном је, али како каже и последњи пут, одговорио Александру Радуловићу Фути. Рат између Александра Радуловића Футе и… »
Има дугове чије суме се мере с најмање 7 цифара! Фута узвратио Лукасу, па запретио певачима: Доћи ће на ред!

Има дугове чије суме се мере с најмање 7 цифара! Фута узвратио Лукасу, па запретио певачима: Доћи ће на ред!

Мондо 17.08.2023
Муж покојне Марине Туцаковић, Александар Радуловић Фута изнео је нове шок тврдње на рачун певача Аце Лукаса. Муж покојне Марине Туцаковић, Александар Радуловић Фута изнео је нове шок тврдње на рачун певача Аце Лукаса. Након што… »
"Има дугове који се броје цифром од најмање 7 бројева" Фута изнео нове шок тврдње о Лукасу па запретио: Сви ће доћи на ред!…

"Има дугове који се броје цифром од најмање 7 бројева" Фута изнео нове шок тврдње о Лукасу па запретио: Сви ће доћи на ред!…

Курир 17.08.2023
Александар Радуловић Фута оптужио је Ацу Лукаса да му је дужан новац због чега су фолкеру наводно извршитељи за вратом. Лукас је одговорио Фути, тако што је рекао како га овај рекетира и да ће се пре убити него му дати и један… »

Вести дана »