Povezane vesti

"Platićeš mi,: Prevarantu!" Lukas ponovo udario na Futu, haos se ne smiruje, izneo nove detalje: "Ti si nelečeni…

"Platićeš mi,: Prevarantu!" Lukas ponovo udario na Futu, haos se ne smiruje, izneo nove detalje: "Ti si nelečeni…

Blic 17.08.2023
Aleksandar Radulović Futa optužio je Acu Lukasa da mu je dužan novac zbog čega su folkeru navodno izvršitelji za vratom. Sada se tim povodom ponovo oglasio i sam Lukas koji je uzvratio Futi. - Opet nemušto, samo bolje uobličeno, jer je dao da mu… »
"Neću dozvoliti da me nelečeni alkoholičar i hohštapler vređa!" Lukas brutalno uzvratio Futi - rat ne prestaje!

"Neću dozvoliti da me nelečeni alkoholičar i hohštapler vređa!" Lukas brutalno uzvratio Futi - rat ne prestaje!

Mondo 17.08.2023
Aca Lukas još jednom je, ali kako kaže i poslednji put, odgovorio Aleksandru Raduloviću Futi. Aca Lukas još jednom je, ali kako kaže i poslednji put, odgovorio Aleksandru Raduloviću Futi. Rat između Aleksandra Radulovića Fute i pevača Ace Lukasa… »
"Neizlečeni alkoholičar me neće reketirati" Lukas poslednji put poručio Futi: Platićeš što me godinama maltretiraš…

"Neizlečeni alkoholičar me neće reketirati" Lukas poslednji put poručio Futi: Platićeš što me godinama maltretiraš…

Kurir 17.08.2023
Prepucavanje pevača Ace Lukasa i kompozitor Aleksandar Futa Radulović oko autorskih prava i dugova se nastavlja. Pošto je Futa rekao da Lukas duguje veliku sumu novca, pevač nije mogao da ostane nem. "Opet nemušto, samo bolje uobličeno, jer je dao… »
Ima dugove čije sume se mere s najmanje 7 cifara! Futa uzvratio Lukasu, pa zapretio pevačima: Doći će na red!

Ima dugove čije sume se mere s najmanje 7 cifara! Futa uzvratio Lukasu, pa zapretio pevačima: Doći će na red!

Mondo 17.08.2023
Muž pokojne Marine Tucaković, Aleksandar Radulović Futa izneo je nove šok tvrdnje na račun pevača Ace Lukasa. Muž pokojne Marine Tucaković, Aleksandar Radulović Futa izneo je nove šok tvrdnje na račun pevača Ace Lukasa. Nakon što je… »
Futa izneo šokantne stvari! Aca Lukas mu duguje ogroman novac i time se bave izvršitelji!

Futa izneo šokantne stvari! Aca Lukas mu duguje ogroman novac i time se bave izvršitelji!

Svet plus 17.08.2023
Aleksandar Futa Radulović izneo je šokantne stvari! Aca Lukas mu duguje ogroman novac i time se sada bave izvršitelji domaći i strani, kako on kaže! Futa je optužio Acu Lukasa da mu duguje ogroman novac, a Lukas je odgovorio, tako što je rekao kako… »
"Ima dugove koji se broje cifrom od najmanje 7 brojeva": Futa izneo nove šok tvrdnje o Lukasu, pa zapretio pevačima gašenjem…

"Ima dugove koji se broje cifrom od najmanje 7 brojeva": Futa izneo nove šok tvrdnje o Lukasu, pa zapretio pevačima gašenjem…

Blic 17.08.2023
Aleksandar Radulović Futa optužio je Acu Lukasa da mu je dužan novac zbog čega su folkeru navodno izvršitelji za vratom. Lukas je odgovorio Futi, tako što je rekao kako ga ovaj reketira i da će se pre ubiti nego mu dati i jedan evro. Nakon silnih… »
"Ima dugove koji se broje cifrom od najmanje 7 brojeva" Futa izneo nove šok tvrdnje o Lukasu pa zapretio: Svi će doći na…

"Ima dugove koji se broje cifrom od najmanje 7 brojeva" Futa izneo nove šok tvrdnje o Lukasu pa zapretio: Svi će doći na…

Kurir 17.08.2023
Aleksandar Radulović Futa optužio je Acu Lukasa da mu je dužan novac zbog čega su folkeru navodno izvršitelji za vratom. Lukas je odgovorio Futi, tako što je rekao kako ga ovaj reketira i da će se pre ubiti nego mu dati i jedan evro. Nakon silnih… »

Vesti dana »